ГОЛЯМ проблем ХЕЛП

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ГОЛЯМ проблем ХЕЛП

Мнение от kalincho100 » 04 Фев 2008, 13:15

всичко стана така,купувам си аз е36 318и кабрио и момчетата ми казват,не заключваи лявата врата,че ще имаш проблеми аз така я карам без да я заключвам.и след два дни аз я заключих и какво стана:блокираха предните стакла,блокира централното,блокира и бравата,три дни обикалях(кабрио-прескачах през тавана :mhihi: ) докато ми отворят вратата и ми искараха машинката на централното.иииии така.изчетох много ама нищо.имало релета под кората на волана-няма.един маистор ми каза:модула бе братле,срещу 200 лв всичко океи със стаклата,да ама нямам 200лв,ако някои има представа за проблема ще съм му благодарен.имало и някакви ключета на централното,дали е от тях,не знам.а,забравих,задните си работят,като драпна някои букса на модула спират,като са свалени пък,като задаржа ключа на бравата(заключване)се вдигат без машинката да е там за централното,ако е от значение де.направо :(

Потребител
Аватар

Мнение от kalincho100 » 04 Фев 2008, 13:31

забравих само,че един ден се ядосах и трашнах дясната врата и стаклото трагна,ама само то,и пак спря

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 04 Фев 2008, 16:05

Колега, ако имаш възможност питай предишния собственик как се е стигнало до този дефект (поне ще имаш идея къде да ровиш)
Ако имаш аларма виж първо нея. Може тя да е свързана неправилно (или да си е бъгава) и да дава ядове.
Пробвай да изкллючиш акумулатора за 2-3 часа да се ресетне компютъра и виж ще има ли ефект.
Имай предвид, че след като включиш отново акумулатора ще трябва да покараш 10-20 километра, докато ECU-то си определи настроиките по данните от датчиците.

Потребител
Аватар

Мнение от kalincho100 » 04 Фев 2008, 17:55

нямам аларма,ще пробвам това с акумулатора,но предишния собственик си е сменил номера а е от варна и няма как да го попитам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 04 Фев 2008, 18:12

kalincho100, не се засягай, но напоследък във форума се появяват "невероятни" теми, за съжаление и твоят проблем е подобен, затова и Тош реагира по този начин...
Още като момчетата са ти казали да си я караш така, без да заключваш вратата, трябваше да ти "светне червената лампа", че нещо не е наред с автомобила...За съжаление и аз не мога да съм ти от полза, дано проблема е решим лесно / и от техническа, и от финансова гледна точка /!! Поздрави!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 04 Фев 2008, 23:29

Ще ви помоля,в мненията Ви да преобладават идеи за решаване на проблема !!!
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320I
Мечтае да кара: BMW e92 M3

Мнение от Herman » 05 Фев 2008, 2:49

А из съм с горе-долу такъв проблем, като се опитам да свалям джама от страната на шофиора понякога не ще и треа да лашна врата 1-2 пъти и я се опраи я не кога си иска си работи бал ли съм го от кво пък може да е тва от пътническата страна си се сваля от раз ... :roll:

Назад към E36