Не се застраховайте в ДЗИ !!!!!!!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Не се застраховайте в ДЗИ !!!!!!!
Здравейте колеги, предполагам повечето от вас знаят за моята катастрофа и как от компакта общо взето остана един здрав детайл...
та колата имаше каско и беше оценена на 9320 лв.
след 1 оглед и 20 дена мислене великата застрахователна компания ДЗИ реши да ми изплати 5943 лв. според моите скромни математически познания това са по малко от 65%... при положение че колата е заведена като тотална щета те ще ми изплатят по малко от 65% !
колата е огледана само отвън.. не са гледани двигател и окачване...
дайте ми съвет какво да направя кой да разстрелям... и най важното НИКОГА НЕ СЕ ЗАСТРАХОВАЙТЕ В ДЗИ!
та колата имаше каско и беше оценена на 9320 лв.
след 1 оглед и 20 дена мислене великата застрахователна компания ДЗИ реши да ми изплати 5943 лв. според моите скромни математически познания това са по малко от 65%... при положение че колата е заведена като тотална щета те ще ми изплатят по малко от 65% !
колата е огледана само отвън.. не са гледани двигател и окачване...
дайте ми съвет какво да направя кой да разстрелям... и най важното НИКОГА НЕ СЕ ЗАСТРАХОВАЙТЕ В ДЗИ!
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Пичове, винаги трябва да си застраховате колите там където са ваши хора застрахователите. Аз съм в Пловдив в Лев Инс от 3 години и съм изключително доволен, дори за щети които по принцип има клауза да не се изплащат ми ги изплащат винаги. Дори мога да ви дам куриозна случка за пример но не знам дали ще ми повярвате.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
То затва като се прави оглед им висиш на главата и ги караш да гледат с 4 очи.... щото имат "навика" да "пропускат" това-онова.... не са на сметка да видят всичко...
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Извинявай ама само да питам,ще ти дадат тези пари и ще ти оставят колата или ще ти дадът парите и ти взимат колата?
обичам BMW
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
emo_pld написа:Пичове, винаги трябва да си застраховате колите там където са ваши хора застрахователите. Аз съм в Пловдив в Лев Инс от 3 години и съм изключително доволен, дори за щети които по принцип има клауза да не се изплащат ми ги изплащат винаги. Дори мога да ви дам куриозна случка за пример но не знам дали ще ми повярвате.
Ей тва е сички сме на това мнение и даже да са твои хора пак одене по мъките. Успех оgi

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
според мен това са глупости. винаги зависи от агента ти предимно колко ще ти оценят/платят колата. винаги съм бил и все още съм на мнение ако имате някъде добър агент да отивате там, независимо коя компания е. на дзи/булинс отделно крадените бройки са много редки.
аз лично съм към дзи 2-ра година откакто съм си в .бг и не бих ги сменил! а през агента ми има опция и за булинс и за армеец.
аз лично съм към дзи 2-ра година откакто съм си в .бг и не бих ги сменил! а през агента ми има опция и за булинс и за армеец.
- Kiceto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS 96'
Колега много съжалявам за случилото се.
Сега по темата - мойта застраховка също е към ДЗИ и да си кажа честно и аз не съм доволен, аз съм разочарован от тях още от градушката на 1 сеп. миналата година. Колата е застрахована на 8000лв. при огледа ми писаха 9 детайла от които 2-а са прозорци (преден и заден) останалите 7 са ламарина така начукана, че 50ст. стоят като в монетник и не мърдат, а те ми платиха 598,15лв.
Само за справка ще кажа че 2-та прозореца са малко повече от 300лв.
Сега по темата - мойта застраховка също е към ДЗИ и да си кажа честно и аз не съм доволен, аз съм разочарован от тях още от градушката на 1 сеп. миналата година. Колата е застрахована на 8000лв. при огледа ми писаха 9 детайла от които 2-а са прозорци (преден и заден) останалите 7 са ламарина така начукана, че 50ст. стоят като в монетник и не мърдат, а те ми платиха 598,15лв.

Само за справка ще кажа че 2-та прозореца са малко повече от 300лв.
Б - Бързо
М - Мощно
В - Возило
М - Мощно
В - Возило
- T u n d e r
- Потребител
-
Съдете ги застрахователите.Викат се независими експерт-оценители и нещата вече няма да са в полза на ДЗИ.Пробвано е 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
///vlado написа:Аз съм си доволен от Бул Инс ..... вече няколко тоталки и нямам никакъв проблем
хахаха

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Eми нормално, ти какво очакваш?
Винаги при тотал ти дават около 70% от цената, на която е оценен автомобила (по Шваке), като той остава за теб.
Друг е въпроса, че много хора дават мило и драго да им оценят автомобила възможно най-много (например: "Продавам кола за 10000, с каско на 14000), и си мислят, че като стане нещо, ще им изплатят тази сума. Да, ама не - когато трябва да плащаш за тия 14000, а когато трябва да плащат, ти я оценяват по Шваке.
Винаги при тотал ти дават около 70% от цената, на която е оценен автомобила (по Шваке), като той остава за теб.
Друг е въпроса, че много хора дават мило и драго да им оценят автомобила възможно най-много (например: "Продавам кола за 10000, с каско на 14000), и си мислят, че като стане нещо, ще им изплатят тази сума. Да, ама не - когато трябва да плащаш за тия 14000, а когато трябва да плащат, ти я оценяват по Шваке.

43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3