Защо всички се филмират ,че ХОНДА е уникален автомобил ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от mazda_man » 04 Фев 2008, 9:08

zBoost написа:То и golf 2 gti е вървежен, ма е дървена история както и да го гледаш.
как може да споменаваш насраните голфове, когато става дума за такива расови машини като хонда и БМВ??? Моделите голф са си грозни до безобразие, и колкото и да ги тунинговат все ще са грозни. За голф приказката за грозното пате не важи :):):)
П.П.
Имах хонда 1.5L 90HP и на гонките много ги наказвах. Бургас - Варна 50 минути. Кучето 2 пъти повърна. Единствено спортен филтър имаше, това беше пипането по мотора
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/424/105978_582.JPG
Последна промяна mazda_man на 04 Фев 2008, 9:16, променена общо 1 път
Еконт работят за нас

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 04 Фев 2008, 9:14

Scouser написа: Голфове и опели също трябва да се уважават за това което са- бързи(за класа си), леки и сравнително евтини.

Само че Голфа не е евтин в BG :( , освен, ако при вас в Детройт ги дават с някаква отстъпка, за да се продават :mhihi:

Потребител
Аватар

Re: Защо всички се филмират ,че ХОНДА е уникален автомобил ?

Мнение от ogo » 04 Фев 2008, 9:53

[quote="SancHo`"][/quote]
А ти въобще някога карал ли си Хонда?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 04 Фев 2008, 10:53

ogo написа:
SancHo` написа:

Ами аз съм карал.. И като изключим вървежа като стъпвах на павета си държах устата с едната ръка да не ми изпадат зъбите по пътя, пасажера до мен натискаше с ръце тавана да не си джаска главата отгоре...Да не говорим за кво мъчение става на въпрос по магисрталата където трябва да карам със 140?!?!?!?!?
А ти карал ли си Хонда?
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E

Потребител
Аватар

Мнение от ogo » 04 Фев 2008, 11:10

THuGGy написа:
ogo написа:
SancHo` написа:

Ами аз съм карал.. И като изключим вървежа като стъпвах на павета си държах устата с едната ръка да не ми изпадат зъбите по пътя, пасажера до мен натискаше с ръце тавана да не си джаска главата отгоре...Да не говорим за кво мъчение става на въпрос по магисрталата където трябва да карам със 140?!?!?!?!?
А ти карал ли си Хонда?

Понеже не разбрах за вървежа - Върви много добре или не може да вдигне 140 ли :?: :mhihi: (опита ли да превключиш на 3та предавка ? :mhihi: )

пс Като наминаваш към София пиши едно ЛС за един тестдрайв на най-обикновен Сивик 1.5 от 95та да видим дали пак така ще говориш...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 04 Фев 2008, 11:17

honda цивик type r 2001 не се сещам с кое бмв 2.0 ще го гониш дори и новото 320си ще го боли главата в ниския клас джапанките много летят бмв е силно от 3.2 мповер говорим за сток без духалки :mhihi: не гледаите сляпо а обективно на нещата 318ис не е самолет :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 04 Фев 2008, 11:19

До кога ще има подобни ИДИОТСКИ теми :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от THuGGy » 04 Фев 2008, 11:44

ogo написа:
THuGGy написа:
ogo написа:
SancHo` написа:

А ти карал ли си Хонда?

Понеже не разбрах за вървежа - Върви много добре или не може да вдигне 140 ли :?: :mhihi: (опита ли да превключиш на 3та предавка ? :mhihi: )

пс Като наминаваш към София пиши едно ЛС за един тестдрайв на най-обикновен Сивик 1.5 от 95та да видим дали пак така ще говориш...

Ами за по принцип съм в София в ж.к. Младост! Имах точно такава Хонда! Никога не съм казал, че не върви ... Казах че не ми е комфортно!
The Hate U Gave Lil' Infants Fucks Everybody -
T.H.U.G L.I.F.E

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Фев 2008, 12:40

mazda_man написа:
zBoost написа:То и golf 2 gti е вървежен, ма е дървена история както и да го гледаш.
как може да споменаваш насраните голфове, когато става дума за такива расови машини като хонда и БМВ??? Моделите голф са си грозни до безобразие, и колкото и да ги тунинговат все ще са грозни. За голф приказката за грозното пате не важи :):):)
П.П.
Имах хонда 1.5L 90HP и на гонките много ги наказвах. Бургас - Варна 50 минути. Кучето 2 пъти повърна. Единствено спортен филтър имаше, това беше пипането по мотора
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/424/105978_582.JPG
Аз пък съм съм го вземал за същото време с Форд Фикус комбин ,90 к.с. дизел :lol: ,нека си вървят японските,ама като седнеш вътре интериора е като на току що разбита и окрадена кола :lol: ,сигурно по дървено е само в Ф40,ма там е простено 8) Имал съм 318ис,и съм карал на приятел голф 2,0 150 к.с,по пъргав е,ама на по острите завои е на 2 гуми :lol: да ти еба сандъка,само като се сетя и 4е сеа имам гоф :comp:
П.С.Новият Сивик ме кефи оба4е :uups:
Последна промяна Bogat-Beden на 04 Фев 2008, 13:03, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от M.Orido » 04 Фев 2008, 12:54

Хонда е точно толкова уникален автомобил колкото и БМВ.. Не бъдете комплексари :D

Потребител
Аватар

Мнение от M.Orido » 04 Фев 2008, 12:55

Хонда е точно толкова уникален автомобил колкото и БМВ.. Не бъдете комплексари :D

Потребител
Аватар
Кара: Civic Coupe , S13 200sx
Мечтае да кара: NSX turbo

Мнение от ASUfen » 04 Фев 2008, 12:56

Ето го решението на проблема - http://www.thetuning.ru/wp-content/uploads/2007/08/nissan-200sx-10.jpg
http://www.200sx.org/gallery/s15/projects15.jpg
Японска кола със задно и турбо.
Който е карал и хонда и БМВ и иска да има и 2-те в едно ...
Има и малък 1.8 турбо двигател и голям 2.6 GTR турбо , който както му харесва.
Иначе неможе да сравнявате хонда с БМВ , това са 2 коренно различни концепции.
Хонда , в частност сивик е направен с предно за да няма загуби , лек , и с малък двигател за да е икономичен. Има всички неща от първа необходимост , като климатик , серво , абс (на VTi) , ел стъкла , огледала , фарове и т.н , но не е много конфортен и натрупан за да е лек.
Не изглежда много качествен отвътре , то и не е , за да е евтин.
В същото време е нисък , лек , с голяма база за размера си модел , който се тества на японските писти за да се държи прилично на писта.
А какво е БМВ 3-ка - всичко противоположно - задно , голям мотор (че 1,6 е гаврас модела) , конфорт , качествен интериор и т.н.
И след като съм карал и от 2-те марки сега си търся 200sx на Нисан ...
А не бих казал , че сивик на под 200 се държи зле , моя е малко пипнат де , ама на 200 се кара с една ръка и ако не ми беше спукано средното гърне да надава вой щеще да си е супер.
http://vbox7.com/play:caf806eb
Не бих си продал нито 5-цата , нито сивика , влюбен съм и в 2-те ,а с нисана ще ми станат малко много :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 04 Фев 2008, 13:18

Колеги, аз съм луд фен на BMW-то както всички вас, но преди да си купя моята бях на алтернатива Хонда.
Смея да твардя че това е една даста добра марка също като BMW, шофирах една една невероятна хонда около три месеца. Хондата беше Accord 2.2 CTDI, 140к.с Executive. Казвам ви нечовешки автомобил, невероятен вървеж и само 5л/100 разход /за който и аз не вярвах преди многократно да се убедя и аз самия/ :lol:
Създателите на автомобилите Хонда мразят дизеловите двигатели, но за да отговорят на изискванията на потребителите създават своя пръв самостоятелен дизелев двигател CTDI който достойно печели титлата най-добър дизел за 2005/2006 - "Японската сила” се доказа не само при “бензините” – първият създаден от Honda дизелов двигател – 2.2 i - CDTi, остана на върха в категория до 2,5 литра. година :mhihi: :lol: :uups:

а ето и класацията редом с BMW ;)
http://www.abto.bg/shownews.php?id=54962

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 04 Фев 2008, 13:42

SancHo` написа:Много ми е интересно защо "тунирите" тука в Стз смятат ,че Онда е няква голяма кола и мн вървежна ??????? :help: :help: :bang:

щото ме няма да накажа някой 90++ коня сивик със 64-- коня тигра :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 04 Фев 2008, 13:56

VesoPesaW123 написа:щото ме няма да накажа някой 90++ коня сивик със 64-- коня тигра :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ела го накажи ей тоя сивик от снимката..да ти се посмеем после... :mhihi: :mhihi: :mhihi: някой се уливате да говорите глупости ей..

п.с. 1.5 90к.с. е колата
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към Извън Темата