М40 и повдигачите - направи си сам:)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
евала че си отделил време да се занимаваш, интересна статиика. респект.
хм, загледах картинките сега... наистина има бая гадости в главата.
мойта като гледам кви неща са се събрали на капачката на маслото сигурно е още по-зле.
хм, загледах картинките сега... наистина има бая гадости в главата.
мойта като гледам кви неща са се събрали на капачката на маслото сигурно е още по-зле.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
ToHuTo написа:Mr.President написа:....
..ВЕЛИК![]()
Какво смешно казах ..? Аз имам същото БМВ 316 Е36 и тоя ремонт е минал при мен само, че не съм го правил аз... ако бях го правил аз щях да сменя и кобиличките, а сега само вала и повдигачите са сменени.. но не ме интересува де, защото ми стана лошо като видях какво е вътре

GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC
- mpower81brrr
- Потребител
-
браво за ремонта ама.... скоро пак ще отваряш капак клапани ми се струва....хидравлични повдигачи не се стискат а се разглобяват и се чистят с бензин или коресилин защото се преебват. другото което ти е отнело време е това да си правиш инструмент за застопоряване...но всеки си има различни начини на работа.аз например съм сменил сигурно над 3000 ремъка и над 100 вериги на баварци и никога не съм застопорявал валове а само си драскам с маркера и съм 6.и все пак щом си успял и няма проблеми поздравявам те....
БМВ маниак!!!
mpower81brrr написа:браво за ремонта ама.... скоро пак ще отваряш капак клапани ми се струва....хидравлични повдигачи не се стискат а се разглобяват и се чистят с бензин или коресилин защото се преебват. другото което ти е отнело време е това да си правиш инструмент за застопоряване...но всеки си има различни начини на работа.аз например съм сменил сигурно над 3000 ремъка и над 100 вериги на баварци и никога не съм застопорявал валове а само си драскам с маркера и съм 6.и все пак щом си успял и няма проблеми поздравявам те....
ти какво драскаш с маркера , след като на М40 шайбата на разпр вал е леко раздвижна ? горе доло колкото за 1 зъб , и аз сменям ремъци и да ти кажа идват си редовно с по 1 зъб на някаде презацепени .

- mpower81brrr
- Потребител
-
ти какво драскаш с маркера , след като на М40 шайбата на разпр вал е леко раздвижна ? горе доло колкото за 1 зъб , и аз сменям ремъци и да ти кажа идват си редовно с по 1 зъб на някаде презацепени .
ми мога драскам....а това за шайбата който е некадърен няма да може да го зацепи правилно и не е един зъб а половин ако искаш го мери...просто трябва много внимателно да се сглобява нищо особено не е !!!!
ми мога драскам....а това за шайбата който е некадърен няма да може да го зацепи правилно и не е един зъб а половин ако искаш го мери...просто трябва много внимателно да се сглобява нищо особено не е !!!!
БМВ маниак!!!
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: М40 и повдигачите - направи си сам:)
без канал не е невъзможно но е тегава история. Мотора трябва да се повдигне. и се сваля по лесно.тия лагери си се казват лагери (биелни лагери) ако влиза въздух в мотора си мисля,че и маслко ще излиза пък незнам 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: М40 и повдигачите - направи си сам:)
еййй КОлега аз ти видях темата и веднага отидох на менгемето ама
тия повдигачи се тртират като се разглобят и като отлежат 1 ден като вино с лигеня
ниещо не сме напрайли 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2