ИМАМ ПРОБЛЕМ С БМВ 318 ТДС 96 Г
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
ИМАМ ПРОБЛЕМ С БМВ 318 ТДС 96 Г
от когато взех бмв-то имам един проблем проско когато падне нивото на горивото под средата преди последната секция преди червеното колата просто губи мо6ност и се появява датчика за дузата и колата спираа.а в резервуара има о6те около 10 литра .при поредица от завои или при дрифт се появява пак тая лампа за дЮзата и колата спира .казаха ми че е от веригата губела аванс и за тожа било .Аз имах о6те един двигател за са6тото бмв и го сменихме и са6тата работа ходих в сервиза на бмв в варна и тес малоумници дет разбират по малко и от мен пак ми твардят че е от веригата и аз и казвам аз нов двигател сложих и пак саштия проблем логично е да не е от това и те еми незнаеммм ни6то не показва .Но и до ден днешен си прави саштите номера.Ходих на много уш добри сервизи "много разбирали"и все едно и са6то незнаели от каде е проблема.Този двигател на бмв е наи калпавия правен някога.Сутрин като е студена и не иска да пали с сто зора и трябва да я исчакам поне 3 пати да подгрее че да запали .
според мен е от сондата на резервуара ,Незнам какво може да е .
докато не стигне 2 хиляди оборота варви едва едва след това трагва заварти6 ли я двапати и ве4е е огаснала.Не е от дузата провеиха я
ПОМОГНЕТЕ АКО ЗНЕТЕ НЕшТО
според мен е от сондата на резервуара ,Незнам какво може да е .
докато не стигне 2 хиляди оборота варви едва едва след това трагва заварти6 ли я двапати и ве4е е огаснала.Не е от дузата провеиха я
ПОМОГНЕТЕ АКО ЗНЕТЕ НЕшТО
prodavam 4asti za dvigatel 318 tds
tel 0883377922
tel 0883377922
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
В резервоара имаш още една помпа провери нея.Другия вариант е да караш само с пълен рервоар 

диагностика 0899937450
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Провери/ смени помпата в резервоара
А този модел двигател с чиста съвест мога да каза, че е изключително сполучлив като комбинация от здравина, надежност, икономия и вървеж. Тва, че половината форум си накупи екземпляри по 5- 6000лв и после напълни подфорума с мнения е отделен въпрос

А този модел двигател с чиста съвест мога да каза, че е изключително сполучлив като комбинация от здравина, надежност, икономия и вървеж. Тва, че половината форум си накупи екземпляри по 5- 6000лв и после напълни подфорума с мнения е отделен въпрос

писал съм над 30 пъти за тоя проблем -
решението е следното - пълниш до горе и като изгориш половин резервоар все едно ти е светнала лампата - пълниш пак до горе и така нема да се ебава !
ебати има ли тука печка която да не гасне лкато останат под 10 кила нафта????
аз като открих че това е решението не съм търсил проблема и вече година си карам така
п.с. не е помпата отзад тя си бачка!
сипвай повечко нафтица и си свиркай!
решението е следното - пълниш до горе и като изгориш половин резервоар все едно ти е светнала лампата - пълниш пак до горе и така нема да се ебава !
ебати има ли тука печка която да не гасне лкато останат под 10 кила нафта????
аз като открих че това е решението не съм търсил проблема и вече година си карам така
п.с. не е помпата отзад тя си бачка!
сипвай повечко нафтица и си свиркай!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
nandrolon написа:ебати има ли тука печка която да не гасне лкато останат под 10 кила нафта????
Засега има...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Иима има ,аз мойта си я засичам от пълна та до кат светнелампата
Кат толко ви се свидят 130-150лв. за помпа карайте така в напрежение,дали няма да угасне на някой завой
Колега, bum_bum ти неписал вече сменяй помпата и си свиркай

Кат толко ви се свидят 130-150лв. за помпа карайте така в напрежение,дали няма да угасне на някой завой

vld написа:Иима има ,аз мойта си я засичам от пълна та до кат светнелампата![]()
Кат толко ви се свидят 130-150лв. за помпа карайте така в напрежение,дали няма да угасне на някой завой![]()
е добре де при мене не е от помпата , като я извадих фука яко

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
err0r написа:nandrolon написа:ебати има ли тука печка която да не гасне лкато останат под 10 кила нафта????
Засега има...
още една се намира

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
12 мнения
• Страница 1 от 1