Кой сега е номер едно!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 02 Фев 2008, 23:01

!!Asen_X написа:
ja написа:Абе викам си нема да се обаждам, ама вие с това браво, браво ше объркате момчето.

Батка, това не е сайт, са незнам по какви критерии се оценява там и какво точно е заданието. Но ако аз съм клиент и ти поръчам сайт, и съответно получа това нема да ти дам и 5 лева за него...

Тука нито графично стои добре нито има някакво програмиране. Когато правиш HTML поне го прави да изглежда добре като дизайн. С неколко бевъла в бутончетата не става сайт.

И горе в хедъра, постарай се малко де. Плеснал си логото на БМВ с неква прозрачност, логото на клуба как си го тифецнал... все едно си го нахапал :)

Къде учиш?

На мене ми е интересно къде видя човека да е хвалил способностите си в уеб дизайна, та се хвана да се заядеш?! Напълно излишно беше всичкото това!!!

Не се заяждам...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Фев 2008, 1:42

браво за усилията .. готинко е станало ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 03 Фев 2008, 1:46

Стига бе хора ja е прав супер зле е направено без да се обижда момчето ...
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 03 Фев 2008, 2:10

Верно сайта не е много изпипан..Дори хич...

Иначе евала за темата на сайта..Ей това е ентусиаст...Няма се плашиш супер е като за курсова работа...Все пак да не ти плащат... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А на колегата който чакаше отговор на въпроса кво е баламурник :

баламурник = балахурник :mhihi: :mhihi: :mhihi: Едно и също е .... Демек такъв като тебе дето дава мнение като семкаджия... :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 03 Фев 2008, 9:54

SaSo написа:Верно сайта не е много изпипан..Дори хич...

Иначе евала за темата на сайта..Ей това е ентусиаст...Няма се плашиш супер е като за курсова работа...Все пак да не ти плащат... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

баламурник = балахурник :mhihi: :mhihi: :mhihi: Едно и също е .... Демек такъв като тебе дето дава мнение като семкаджия... :mhihi: :mhihi:

Доста сайтове съм напраавил и знам какво говоря пич...

Това семкаджия неква обида ли трябва да е или искаш да кажеш че не разбирам и си пиша тука за да се намирам на работа?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 03 Фев 2008, 19:54

ja написа:

Това семкаджия неква обида ли трябва да е или искаш да кажеш че не разбирам и си пиша тука за да се намирам на работа?

Това значи че не си ти човека който ще го съди дали му е хубав или не сайта ... Имаш си мнение запази си го за тебе.. За курсова работа според мене е добре...Момчето ако още не си разбрал просто е показал че темата на курсовата му работа е сайт за марката...Някъде да виждаш да е споменал че сайта му е номер едно...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 03 Фев 2008, 22:15

SaSo написа:
ja написа:

Това значи че не си ти човека който ще го съди дали му е хубав или не сайта ... Имаш си мнение запази си го за тебе.. За курсова работа според мене е добре...Момчето ако още не си разбрал просто е показал че темата на курсовата му работа е сайт за марката...Някъде да виждаш да е споменал че сайта му е номер едно...

А ти не си човеке който ще ми казва какво да съдя... Или ти си тоя дето преценява кой какво ще казва?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 03 Фев 2008, 22:37

Еееее Изядохте се начи... :roll: За да е ясно на всички ,сайта го пуснах не да се хваля нещо (то не е и за хвалене) просто беше всичко за идеята даже ми се върти идея даже ако някой има желание може да помогне да нанправя сайт с възможно всички възможни (е не баш всички) материали ,проекти,снимков матрял,помощни работи,въобще да се публикува всичко що и къде е за бмв за да могат ентусиастите да не се ровят и търсят из мрежата,...
Love,Dont Hate!!!
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 03 Фев 2008, 22:41

dancenation написа:Еееее Изядохте се начи... :roll: За да е ясно на всички ,сайта го пуснах не да се хваля нещо (то не е и за хвалене) просто беше всичко за идеята даже ми се върти идея даже ако някой има желание може да помогне да нанправя сайт с възможно всички възможни (е не баш всички) материали ,проекти,снимков матрял,помощни работи,въобще да се публикува всичко що и къде е за бмв за да могат ентусиастите да не се ровят и търсят из мрежата,...
Love,Dont Hate!!!

Абе ясно е, нали се уточнихме с тебе на ЛС. Ако искаш да праиме сайт ще ти помогна с каквото мога, само драсни.

Ама гусин СаСо не мога да го разбера кво иска?!

Потребител
Аватар

Браво на момъка.

Мнение от Willding » 04 Фев 2008, 0:59

Митко, заеби ги тези плямпала.
Добре си се справил, при условие, че както казваш никога не си правил сайтове.
Важното братче е да ти даде някой начална скорост. Нали все от някъде се почва.

Сайта не се прави от продукта. HTML-a ако беше лош нямаше целия свят още да го ползва. Важна е идеята. Реализацията винаги може да е по добра. Това се прави с опит и работа.

Така че браво. Малко по малко ще вкараш и код, и програмка и скриптче, и ще видиш как всичко става. Хората с години се учат, а ти за няколко часа както казваш си се справил перфектно. Който те е научил за няколко часа да се справиш така добре требе да е много точен.

И евала, че почват да ви учат от нулата. Защото родените гении са малко :-)

Между другото, както чувам от познати, БСУ-то в Бургас става все по корав университет и вече много университети му завиждат от всякъде - иматли и база, и сграда и техника. А преподаватели от всякъде ( най вече софиянци) се спукват от натискане да водят там - значи и парички има - а това е добре.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 04 Фев 2008, 1:13

Глей сега, едно мнение, като моето е много по-полезно от хилядите мнения с "браво,браво"... Разбира се ако момчето е решило с това да се занимава.

Нито съм имал за цел да обиждам труда му, нито него...

Ако аз не съм разрбрал правилно темата моля да бъда извинен, просто ми се стори, че се показва сайт, който е правен за курсова работа и се искат мнения. Или се искат мнения само с похвали?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 04 Фев 2008, 1:14

:bchug: Благодаря ти за Страхотния коментар:))Да така е в БСУ е много готино аз бях скиптично настроен преди ама сега виждам че е мн доре устроен...То човек се учи цял живот ,аз по принцип съм запален комп маняк..та всичко с ровичкане става;))
Жив И Здрав Бъди!!!
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 04 Фев 2008, 10:32

много е хубав ама не виждам Е34 защо не ги включиш иначе поздравления ;)

Предишна

Назад към Извън Темата