България
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Ciki написа:Тея приказки за колко ни била хубава историята никой вече не го е*е и не му пука при положение, че помията в България го е стигнала и него...
За какво се е жертвал Левски кажи ми за какво? за да излезе някой като тебе и да каже никой вече не го е*е историята! Какъв Българин си ти щом не те е*е за историята ни!

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
slav4o1 написа:E-24 написа:..........
добре хора винаги може и по зле помисли си от толкова оплакване ти си се предал вече човек свършил си изгърмял си гарнитурата ми ще се стене човек ще направиш нещо в тоя живот.
Верно е...винаги може и по зле...спор няма.
Я сподели ТИ какво направи в тоя живот, че да съветваш другите?
slav4o1 написа: да вмъкна малко история по турско робство по-добре ли е било? по време на воини пак по-добре ли е било? сетете че Българско знаме не е пленявано!!! не ви ли жарка нещо кат чуете това.
Ходи гол и бос, борейки се с абсурдите в БГ, бъди позитивен и се усмихвай всеки път когато пред очите ти се случи някоя мизерия.... И яж история и си мисли за нещата който изброй......Тогава ще те питам ...бате спомняш ли си как през еди коя си година в еди коя си война НИЕ Българите сме направили така и така....и ще се радвам да ти видя реакцията тогава.....
slav4o1 написа: Нека да сме безаконна държава ама се чувствам по сигурно от където и да е било.
Даааа прав си .... тук найстина сме по сигурни за живота си от колкото в чужбина..... нооо няма да гледаме статистиката за жертвите по пътищата през миналата година.... няма да обръщаме и внимание на споментатото в по-горен пост за детето което изхвърчало от количката.....
slav4o1 написа:А също спомена корупция гарантирам ти че КОРУПЦИЯТА Я ИМА НАВСЯКЪДЕ БРАТО.
Едно допълнение....от корупция до корупция има огромна разлика....докато в БГ корупцията е прояла всеки божи държавен случител и можем да кажем, че е 1000% то в чужбина едва 25-30% от дървавните служители са такива....
slav4o1 написа:За кучетата какво да ти кажа, тия с алигаторите в Флорида какво ще кажат един колега ми показа на телефона снимал един как пресича сметаии![]()
Виждам, че си запознат със световната хроника... нека само да те питам...Ти прочете ли някъде, чул ли си ...Българин или някакъв чужд гражданин да е бил изяден от крокодил в чужда държава?
Или може би обяснението ти и сравнението ти м/у кучета и крокодили обяснява и извинява ситуацията и обстановката в страната?
slav4o1 написа: а пък и с тоя курс на долара в БГ честно ви казвам ще си намеря по добра работа (говорим за некфалифициран труд)
Шегаджия

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Ciki написа:Тея приказки за колко ни била хубава историята никой вече не го е*е и не му пука при положение, че помията в България го е стигнала и него...
За какво се е жертвал Левски кажи ми за какво? за да излезе някой като тебе и да каже никой вече не го е*е историята! Какъв Българин си ти щом не те е*е за историята ни!
Айде стига вече с тея приказки за историята ни....Ходи си изкарай хляба пък и този на семейството ти като преподаваш история....и пак ела ми говори след това за това къде живеем...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Ciki написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Ciki написа:Тея приказки за колко ни била хубава историята никой вече не го е*е и не му пука при положение, че помията в България го е стигнала и него...
Айде стига вече с тея приказки за историята ни....Ходи си изкарай хляба пък и този на семейството ти като преподаваш история....и пак ела ми говори след това за това къде живеем...
Не му се връзвай. Някой ден и той ще отиде някъде по белия свят и ще може да направи разликата.
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Да и ще направя разлика колко по-лесно се живее в бг
п.п. Само още нещо последно като не ви харесва в бг взимайте куфарите и да ви няма

п.п. Само още нещо последно като не ви харесва в бг взимайте куфарите и да ви няма

Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 02 Фев 2008, 17:20, променена общо 1 път

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Абе добре бъди песимист дреме ми щом смяташ че така се чувстваш добре..
Песимист? Не човече не съм песимист...а реалист!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
в крайна сметка никой който е прочел тая тема не е разбрал подтекста и
а по точно - бъдете българи но спрете да имате настоящия български манталитет. бъдете малко по колегиални и да не изброявам още 100 неща
така ако не улиците ще да се оправят, поне малко катастрофите ще намалеят
аз все още не мога да ги разбера рацерите за къде са се разбързали та карат в софия със 100+км/ч и какво толкова искат да покажат от претърпелите 1024 удара коли на поне 10+ години.
няма смисъл, нито жените им раждат нито някой е умрял и тн и тн.
карайте нормално и адекватно, а не се състезавайте.
поздрави
а по точно - бъдете българи но спрете да имате настоящия български манталитет. бъдете малко по колегиални и да не изброявам още 100 неща
така ако не улиците ще да се оправят, поне малко катастрофите ще намалеят
аз все още не мога да ги разбера рацерите за къде са се разбързали та карат в софия със 100+км/ч и какво толкова искат да покажат от претърпелите 1024 удара коли на поне 10+ години.
няма смисъл, нито жените им раждат нито някой е умрял и тн и тн.
карайте нормално и адекватно, а не се състезавайте.
поздрави
Последна промяна cod-cdbp на 02 Фев 2008, 17:54, променена общо 1 път

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
БЕЕЕ-БЕЕЕЕ-Е-ЕЕЕ
БЕЕЕЕ

gotcha написа:... Мен лично нищо не ме изненадва вече и съм станал пълно перде към горе-посочените факти...тука си ми е най-добре, просто си ми харесва мойта кочинка...
БЕЕЕЕ

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Бате точно заради тази ти фраза " взимайте куфарите и да ви няма " доста млади хора кадърни си заминават от страната ... Не е ли по-добре да се направи нещо за да се оправим и да си живеем в родината от колкото да ходим по чужбина ? Историята я остави на страна ... Велика Държава сме били (били ) Сега всичко е една лайнарщина и незнам още какво ... Иска се ред и дисциплина ... Не някави педерастченца на по 15-16 години надрусани като коне да ходят да ръгат с ножки ... щото еди си кой му давал по колко лева и го държал под крилото си ? И полиция няма и нищо няма ... А прощавайте има полиция за обикновенните хора будали дето бачкат по цял ден за да си хранят семействата ...
П.С. Имам ли възможност си бия шута навънка колкото и да е красива природата ... То и без това както тръгнаха всички да серат навсякъде скоро няма и природа да има ...
П.С. Имам ли възможност си бия шута навънка колкото и да е красива природата ... То и без това както тръгнаха всички да серат навсякъде скоро няма и природа да има ...
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Мишу написа:нерви ме че е пълно с ментета ма на каквото си поискаш -части ,дрехи,даже и жени
офф

иначе по темата еми аз вече се опитвам да не обръщам внимание на тия неща щото ще полудея накрая

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да,по скоро реалист,всеки нормален човек мисли точно като теб, изключение на тези които поради една или друга причина не са в час...Ciki написа:bmw maniqk ivo bmw написа:Абе добре бъди песимист дреме ми щом смяташ че така се чувстваш добре..
Песимист? Не човече не съм песимист...а реалист!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
доскоро пред входната врата беше кльопнато едно голямо "ако" и докато си светнат хората лампата го размацваха,но след няколко стълби ги чакаше поредната изненадка,да не би случайно да са пропуснали предната...е тва ако не е кенеф ко е тогава?
иначе всички се чувстват горди с новата дограма,новите мебели,новата плазма...а всъщност живеем в/у лайната,ама буквално!а ко става като се запуши лайняната шахта,елате да подушите...стълбите разрушени,подовата настилка напукана като Сахара,бе пълен ужас,ама всички със зверското самочувствие!
няма да се оправим,то за толкова години от 681г кво сме направили,та сега тука за някви 15г да заприличаме на нормална нация...
то ако сутрин,като се събудиш към 11ч и мама ти е оставила някви парички,да си ги харчиш, съвсем друго ще гледаш на нещата,особено със опулени зеници,ама ако тръгваш за бач рано към 07ч и виждаш цялата тая мизерия,както и съседа, който се е напръскал със парфюмче за 1-200лв,ми леко ще ти е смешно...и трагично!
иначе всички се чувстват горди с новата дограма,новите мебели,новата плазма...а всъщност живеем в/у лайната,ама буквално!а ко става като се запуши лайняната шахта,елате да подушите...стълбите разрушени,подовата настилка напукана като Сахара,бе пълен ужас,ама всички със зверското самочувствие!
няма да се оправим,то за толкова години от 681г кво сме направили,та сега тука за някви 15г да заприличаме на нормална нация...
то ако сутрин,като се събудиш към 11ч и мама ти е оставила някви парички,да си ги харчиш, съвсем друго ще гледаш на нещата,особено със опулени зеници,ама ако тръгваш за бач рано към 07ч и виждаш цялата тая мизерия,както и съседа, който се е напръскал със парфюмче за 1-200лв,ми леко ще ти е смешно...и трагично!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче