Доплащане на застрахователите
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
Доплащане на застрахователите
Здравейте! Преди 2 месеца бях си ударил колата (не беше лош ударът, но все пак я държаха 2 месеца) Преди няколко дена бях в офиса на застрахователите и ми казаха, че след като си взема колата, трябва да доплатя някаква сума Х, за да си допокрия застраховката.. Някой запознат ли е за какво става дума? И каква е тази сума? Надявам се да не е със стойността на ремонта.. А иначе колата е супер в момента:) сменили са почти цялото окачване
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
на вноски, но преди да започнат да ремонтират колата бях си покрил цялата застраховка.. и сега трябвало да доплатя още нещо си
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
GTS написа:и аз мисля че няма такава история. След като си покрил цялата застраховка нищо не требва да даваш

....единствено ако е на вноски си удържат разликата (ако има такава) между фактурата от сервиза и тяхната оценка от последната вноска.

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- iv0
- кандидат ентусиаст
-
Но нали всичко е платено.. още преди да започне ремонта. Аз си го обяснявам по следния начин - Сумата за ремонта е била по-висока от застраховката, която им плащам за една година и те от това са вътре.. възможно ли е?Is написа:GTS написа:и аз мисля че няма такава история. След като си покрил цялата застраховка нищо не требва да даваш
![]()
....единствено ако е на вноски си удържат разликата (ако има такава) между фактурата от сервиза и тяхната оценка от последната вноска.
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
За пълно каско ли става въпрос и кой е застрахователя?
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- lordofthedance
- кандидат ентусиаст
-
значи съществува такова нещо наистина.да речем,че колата ти има пълно каско и сумата на коята е застрахована е 5000 лева.ти правиш удар и ремонта излиза примерно 2000 лева.сумата която ти остава е 3000 лева.те ти предлагат да я дозастраховаш за някаква смешна сума,за да си стане пак на 5000 лева застрахована колата,щото при един следващ удар ако ремонта надхвърля 3 бона ти се преебаваш.по принцип може и да не я дозастраховаш.това си е твое решение!
10 мнения
• Страница 1 от 1