България
Модератори: mitaka7, Общи модератори
България
Много се чудих дали да пускам нова тема, то не че нещо ще се промени де. Тъй като скоро се върнах от Америка и изведнъж започнах да забелязвам разни неща дето преди никога не са ми правили впечатление. Тука за има няма 2 седмици то не бяха простотии, то не бяха селски прояви, просто нямам думи.
Не знам даже от къде да почна....
1. Летището - 1 година по късно дупките по булеварда към летището са си все същите. Има и няколко нови... Винетките ги дигнаха, магистралата я построиха с 2 км по къса от колкото пише в договора. Пътните данъците пак ще ги дигнат.
2. Хаоса по улиците - това че всеки кара както си иска мога да го преживея. Днес маршрутка идваща по Андрей Сахаров зави надяно към Младост 2 и спря на 1 метър от кръстовището да слизат някви хора. За 5 секунди кръстовището се напълни. 2 мин по късно задръстването стигна до долния светофар.
3. Бялата астра която днес засече 3 пъти коли (и мен включиелно) заради рязки смени на платното без мигач. Карахме в една и съща посока от Цариградско до студентски. Тъпанара стигна 12 секунди преди мен в студентски. Когато минах покрай него тъкмо слизаше от колата....
4. Един приятел ми разказа миналата седмица за някъв джип който минавайки на червено на Гене Димитров удря количката на майка с дете. Детето е излетяло във въздуха
и е паднало пред колата му - той е бил първа кола на светофара. Джипа спира 70 метра по надолу и потегля с мръсна газ.
5. Карайки Варна - София 3 пъти полицаите се криеха в храстите. на 2 километра след Велико Търново ВАЛЯК се движеше по пътя с 5 км/ч
Е да им го тура в устата заспала....
6. Завчера в студентски на паркинга пред Христо Ботев, хората си наспрели нормално на паркинга в няколко успоредни редици. Един селянин спрял перпендикулярно на колите и ме затворил от лявата страна. Вътре седят някви 2 дебили по 100+ кила и пушеха. След като любезно ги помолих да я мръдат 2 метра да изляза ония отказа.... вика "къв шофьор си" и ме гледа се едно съм ебал жена му до преди 5 мин. ОК изкарах я с 6 маневри напред назад. И на тях да им го тура.
7. На центъра на Ловеч един с едно Рено Клио мина през пешеходната пътека. Бяха близо 7-8 човека които най културно си пресичаха. Този път се размина без жертви.
То не знам просто още колко да изброявам. Тука за има няма 2 седмици постоянно гледам такива селянии. По улицата постоянно налитам на някви дебили готови да се сбият само задето съм ги погледнал.
Имам чуството че е станал баси кенефа тая България. Няма оправия явно. Ще се емигрира.
1. Летището - 1 година по късно дупките по булеварда към летището са си все същите. Има и няколко нови... Винетките ги дигнаха, магистралата я построиха с 2 км по къса от колкото пише в договора. Пътните данъците пак ще ги дигнат.
2. Хаоса по улиците - това че всеки кара както си иска мога да го преживея. Днес маршрутка идваща по Андрей Сахаров зави надяно към Младост 2 и спря на 1 метър от кръстовището да слизат някви хора. За 5 секунди кръстовището се напълни. 2 мин по късно задръстването стигна до долния светофар.
3. Бялата астра която днес засече 3 пъти коли (и мен включиелно) заради рязки смени на платното без мигач. Карахме в една и съща посока от Цариградско до студентски. Тъпанара стигна 12 секунди преди мен в студентски. Когато минах покрай него тъкмо слизаше от колата....
4. Един приятел ми разказа миналата седмица за някъв джип който минавайки на червено на Гене Димитров удря количката на майка с дете. Детето е излетяло във въздуха

5. Карайки Варна - София 3 пъти полицаите се криеха в храстите. на 2 километра след Велико Търново ВАЛЯК се движеше по пътя с 5 км/ч
6. Завчера в студентски на паркинга пред Христо Ботев, хората си наспрели нормално на паркинга в няколко успоредни редици. Един селянин спрял перпендикулярно на колите и ме затворил от лявата страна. Вътре седят някви 2 дебили по 100+ кила и пушеха. След като любезно ги помолих да я мръдат 2 метра да изляза ония отказа.... вика "къв шофьор си" и ме гледа се едно съм ебал жена му до преди 5 мин. ОК изкарах я с 6 маневри напред назад. И на тях да им го тура.
7. На центъра на Ловеч един с едно Рено Клио мина през пешеходната пътека. Бяха близо 7-8 човека които най културно си пресичаха. Този път се размина без жертви.
То не знам просто още колко да изброявам. Тука за има няма 2 седмици постоянно гледам такива селянии. По улицата постоянно налитам на някви дебили готови да се сбият само задето съм ги погледнал.
Имам чуството че е станал баси кенефа тая България. Няма оправия явно. Ще се емигрира.
Последна промяна Escape на 15 Фев 2008, 15:13, променена общо 2 пъти
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Re: България - дали и кенефа му
Все по и по-срещана реплика вив форума-Welcome to Bulgaristan.
За съжаление това е горчивата истина. Аз след две години в Париж периодът ми на адаптация не беше много лек, но мен българската действителност ме посрещна още на летището-първо разбитата писта, а след това нямаше колички за багаж 25 минути..
Явно скоро няма да се оправим
За съжаление това е горчивата истина. Аз след две години в Париж периодът ми на адаптация не беше много лек, но мен българската действителност ме посрещна още на летището-първо разбитата писта, а след това нямаше колички за багаж 25 минути..
Явно скоро няма да се оправим

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
баце мога да ти кажа само едно .... върни се от там където си бил
пп.най-тъжното е че всяка година летвата минава нагоре и нагоре и по-възрастните хора и те изглупяват

пп.най-тъжното е че всяка година летвата минава нагоре и нагоре и по-възрастните хора и те изглупяват

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Като не ти харесва ходи си в Америка
И като мрънкаш кво по-хубаво ли ти стана
п.п. Какво ви става ве хора защо се сещате само за скапаните неща в държавата не се ли гордеете с историята ни и природата..

п.п. Какво ви става ве хора защо се сещате само за скапаните неща в държавата не се ли гордеете с историята ни и природата..

bmw maniqk ivo bmw написа:Като не ти харесва ходи си в АмерикаИ като мрънкаш кво по-хубаво ли ти стана
какво мрънкане бе бате

п.п. препоръчвам ти като пресичаш да не си мислиш за историята ни и природата, а да се оглеждаш повече щото да няма "Днес ти пеят коледари, утре гробари"
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bmw maniqk ivo bmw написа:Като не ти харесва ходи си в АмерикаИ като мрънкаш кво по-хубаво ли ти стана
Аз се гордея с дупките и ме е страх да вдигна повече от 30-се в града да не би случайно да си остана на пътя

Гордея се и с наглите циганчета по светофарите, които ме рекетират по 10-20ст. всеки път щом мина

Гордея се и с кучетата, които нападат хора и после цитирам "пусната е проверка в общината"

Няма такива абсурди

You said: "Time will change!" What if it changes you?
bmw maniqk ivo bmw написа:Ето за това сме на тоя хал защото всеки вика тука е дупка и няма да се оправиме никога.
Ще се оправим бе, как няма да се оправим ... след 40-50 години. Тогава ще сме пенсионери и ще се оглеждаме 10 пъти преди да пресичаме за да не ни отнесе някой Veyron (тогава ще е като GOLF2).
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
Escape написа:Много се чудих дали да пускам нова тема, то не че нещо ще се промени де. Тъй като скоро се върнах от Америка и изведнъж започнах да забелязвам разни неща дето преди никога не са ми правили впечатление. Тука за има няма 2 седмици то не бяха простотии, то не бяха селски прояви, просто нямам думи.
4. Един приятел ми разказа миналата седмица за някъв джип който минавайки на червено на Гене Димитров удря количката на майка с дете. Детето е излетяло във въздухаи е паднало пред колата му - той е бил първа кола на светофара. Джипа спира 70 метра по надолу и потегля с мръсна газ.
Що всички си мислите че по света е идеално навсякъде има мъка и несправедливост навсякъде има и плусове и минуси. този където е чакал за количка на летището 20 мин , леле краиа на света на някои летища количката пък се плаща 3 долара , а ми сега? Вече всичко се глобализира и човек има право да живее където иска, живеи си в Щатите и бъди щастлив ама наи мразя да видя някои българин/ка по чужбина и да не смее да каже че е от България и да се прави на англичанка (визирам за в Англия).
bmw maniqk ivo bmw написа:Ето за това сме на тоя хал защото всеки вика тука е дупка и няма да се оправиме никога.
евала , аз съм малък 89 набор и от малък навсякъде чувам колко е лоша България как всичко ни е под всякаква критика, по Телевизия , по улиците пенсионери мърморят , в реисовете и трамваите. Ми израснах с мисълта че България е наи-лошата страна като на всички това им е в главата верно никога няма да се опраиме
- E-24
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21
- Мечтае да кара: E21
- Детайли за колата: червена
Няма как да викаш на черното бяло, колкото и да искаш да си позитивно настроен, просто не се получава. Ясно е, че с мрънкане нищо не става, но фактите са си факти, всичко каквото написа колегата си е чист и неоспорим факт.
Как да кажеш, че хората, които карат по улиците, че са нормални, като те просто не са - едно 40% са абсолютни престъпници. Как да кажеш, че имаме образование, като аз вече 9-та година уча не знам кое подред висше и докторантура и ви казвам, че в България има огромна липса на читави преподаватели, да не говорим за студенти. На тях просто няма да се спираме.
Как да кажем, че в България имаме нормални управляващи, като ние чисто и просто нямаме - кой ще ме оспори ??? кой ????? И това, което правят те всеки Божи Ден в тъпия парламент си е чисто престъпление. Кой ще ми каже, че нямаме корупция, като навсякъде, където погледнеш, всеки, който има власт, е корумпиран до мозъка на костите си. Моля ви, сега, не ми излизайте с идеята, че не може всички да са такива - ами не са, но като гледам след 5-6 години и нормалните ще сме станали вече ненормални. Съдя по себе си.
а, последно - някой чака ножът да стигне до кокала, за да стане нещо - е, ножът стигна кокала отдавна, но на никого не му пука, очевидно важното е да се оцелява - да си ебе майката позитивното мислене - в България в момента се възпитават най-големите уроди. Нормалните са единици. Начин за справяне не виждам, може би аз съм прекалено глупав, но това, което се случва няма как да се върне назад, простотията е необратима.
Как да кажеш, че хората, които карат по улиците, че са нормални, като те просто не са - едно 40% са абсолютни престъпници. Как да кажеш, че имаме образование, като аз вече 9-та година уча не знам кое подред висше и докторантура и ви казвам, че в България има огромна липса на читави преподаватели, да не говорим за студенти. На тях просто няма да се спираме.
Как да кажем, че в България имаме нормални управляващи, като ние чисто и просто нямаме - кой ще ме оспори ??? кой ????? И това, което правят те всеки Божи Ден в тъпия парламент си е чисто престъпление. Кой ще ми каже, че нямаме корупция, като навсякъде, където погледнеш, всеки, който има власт, е корумпиран до мозъка на костите си. Моля ви, сега, не ми излизайте с идеята, че не може всички да са такива - ами не са, но като гледам след 5-6 години и нормалните ще сме станали вече ненормални. Съдя по себе си.
а, последно - някой чака ножът да стигне до кокала, за да стане нещо - е, ножът стигна кокала отдавна, но на никого не му пука, очевидно важното е да се оцелява - да си ебе майката позитивното мислене - в България в момента се възпитават най-големите уроди. Нормалните са единици. Начин за справяне не виждам, може би аз съм прекалено глупав, но това, което се случва няма как да се върне назад, простотията е необратима.
едвайсеиено
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е те тука си много прав! Най-основния плюс на България за нас,е че ние сме родени тук,за добро и лошо,и душата си ни е в БГ,където и да сме.Също и за уникалната природа е прав колегата,бих добавил и климат!Историята ни също си е достойна за уважение,но в ежедневието тия неща не греят много,младите хора искат перспектива,семейните и улегнали искат сигурност,възрастните спокойствие и помощ.За тия работи се иска работеща държавна машина,а не прогнила от корупция и простотия пародия на такава...Не оставяйте с грешното впечатление че като се водим действаща демокрация и едва ли не всичко зависи от мнозинството...да,даslav4o1 написа:Що всички си мислите че по света е идеално навсякъде има мъка и несправедливост навсякъде има и плусове и минуси.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"