Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?

Мнение от Zapa » 01 Фев 2008, 20:10

Абе хорааа, кво ни става мамка му ?!?

Изперква ме ли тотално ?!
Къде ни е обществото ?!
Къде ни е възпитанието ?!
Не можем ли вече да контактуваме и работим нормално ?!
Кое ни пречи ?!
Беднотията ?!
Липсата на някакви традиции ?!
Зависта, злобата, комплексите и айде да не продължавам ?!
Нещата по на зле ли отиват ?!

В последната половин година започнаха да ми се случват...хмм...как да ги кажа...за мен са си
странности, въпреки че познатите ми и приятелите споделят, че това е станало нещо нормално.
Естеството на работата ми ме среща с доста хора всеки ден, повечето от които напълно непознати.
Но кажете ми редно ли или нормално ли е, пресен пример от днес сутринта:
човек, мъж на 60години, сакат човек, куца и т.н. да се е озлобил до толкова че да скача и налита на бой на
млад 28г. мъж с не особено кльощаво телосложение и височина/демек на мен/
С нищо не провокирана поне според мен агресия от него и жена му, то не бяха обиди, не бяха та и заплахи дори.
Как да реагираш в подобен случай ?!
По принцип имам самочуствието, а и покритието на доста добре възпитан, културен и образован човек
Не провокирам и неодобравям физически разправи, не разрешавам спорове и проблеми по този начин.
Опитвам се да съм сдържан в емоциите и физическата избухливост.
Знам и съм сигурен че е по добре така, практиката ми го показва и доказва
Близкото ми обкръжение ми споделя че по-добре е станало, че не се е стигнало до физическа разправа
Не говоря само за този случай разбира се. Наскоро още един такъв "мъж" се правеше на
ербап и чакаше аз първи да посегна, сдържах се не знам как.
После хора ми казват че той само това е чакал, защото сина му бил полицай.
Започвам да се чудя понякога аз ли с нещо дразня хората, привличам понякога секви баламурници дет
си мислят че са видяли и 2 и 200 и тва им позволява подобно поведение. Или ги дразнят приказките ми и не могат по друг начин да отвърнат
В колите и на улицата е същата помия, готови сме за една грешка да се избием, да покажем кой е по-големият мъж, кой е по правият и т.н.
Кофти работа Ви казвам !

Благодаря Ви, че ме изслушахте/прочетохте/ !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Фев 2008, 20:28

Селска работа баце, селска :evil: Според мене някой хора заради проблемите си се озлобяват и
си го изкарват на който им падне..
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 01 Фев 2008, 20:41, променена общо 1 път
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Фев 2008, 20:41

тва е народопсихология. българина е примитивен за жалост :confused: и ако види че си една идея по различен от него - ти си му смъртен враг :) няма обяснение.... наречи го България :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 01 Фев 2008, 20:56

".... я сакам Вуте да е зле".

Това за мен изчерпва всичко.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Фев 2008, 20:59

Welcome to Bulgaria!
Няма общество тука, няма култура, няма нищо./ Поне според мен е така/ По възможност всеки за себе си да мисли, за да му е угодно, ще е най-добре. Не очаквай някой да те посрещне с усмивка, съседа да те поздрави...да не говориме за други такива елементарни неща. Ако можеше само с бой и дразги да се решават нещата, щеше да е супер. Все пак.....това е българското;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 01 Фев 2008, 21:05

Welcome to BULGARISTAN!!?? :evil: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 01 Фев 2008, 21:10

дядо ми има една приказка''минавай го метър'' демек премести си го от единия крачол в другия ;) ако за всеки простак и келеш се връзвам неминуемо и аз леко отстрани ще заприличам на такъв за това хич не се товара с такива хора, на момента се паля и след точно 5мин не го помня даже!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 01 Фев 2008, 21:55

kiko написа:дядо ми има една приказка''минавай го метър'' демек премести си го от единия крачол в другия ;) ако за всеки простак и келеш се връзвам неминуемо и аз леко отстрани ще заприличам на такъв за това хич не се товара с такива хора, на момента се паля и след точно 5мин не го помня даже!

:OT:

На това му се вика "СЕКУРО" (барзо си го местдя от единия в другия крачол) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.....

Мнение от Тоо Cool » 01 Фев 2008, 22:04

As I always say-bg SUCKS!!!!!
Примирете се.....живеете в бг за жалост.....тва е положението момци....единствения възможен изход-емигрирайте или станете граждани на друга ДЪРЖАВА! щото тва тук е кенеф, не държава, и такова ще си остане ...завинаги......! :idea:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 01 Фев 2008, 22:06

((:BuKcu:)) написа:Welcome to Bulgaria!
Няма общество тука, няма култура, няма нищо./ Поне според мен е така/ По възможност всеки за себе си да мисли, за да му е угодно, ще е най-добре. Не очаквай някой да те посрещне с усмивка, съседа да те поздрави...да не говориме за други такива елементарни неща. Ако можеше само с бой и дразги да се решават нещата, щеше да е супер. Все пак.....това е българското;)

:yes:
Taка си е..!
...It`s no Angel,Just Powerkata!... ;)

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 01 Фев 2008, 22:55

Нищо ново. По принцип инвалидите се озлобени от незавидното си физическо положение и агресивни към нормалните хора. И аз съм имал подобни ситуации, нищо че съм 100 кила и съм здравичък също. Иначе нашата Родина е пълна с педе.асти, в душевен смисъл- всеки се прави на какъв не е. Бъди сдържан и няма да съжаляваш! Това е моят съвет. Други ще ти кажат да нападаш и ти, ама няма смисъл да мачкаш по- слабите от теб. Така слизаш на тяхното ниво. Успехи!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 01 Фев 2008, 23:19

Ако караш BMW е нормално така да се държат към теб. Това е един вид всеобща завист на всички онези, които не притежават автомобил от заветната марка, към всички онези малцина щастливци...

Знаеш скоро, колегата с кабриото как подло го опръскаха мръстниците, докато кротко си сменяше гумата... Булгаристан...

Така се е случило и с теб... сакат човек... верно съкат, но завистлив... все пак човек... Булгаристан, велкомен

Дойде и моя ред да кажа:
Сменяйте дилъра бе хора, какво ви става? Само аз ли живея нормално?
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Фев 2008, 23:33

mastorpetko написа:Ако караш BMW е нормално така да се държат към теб. Това е един вид всеобща завист на всички онези, които не притежават автомобил от заветната марка, към всички онези малцина щастливци...

Знаеш скоро, колегата с кабриото как подло го опръскаха мръстниците, докато кротко си сменяше гумата... Булгаристан...

Така се е случило и с теб... сакат човек... верно съкат, но завистлив... все пак човек... Булгаристан, велкомен

Дойде и моя ред да кажа:
Сменяйте дилъра бе хора, какво ви става? Само аз ли живея нормално?

май искаш да кажеш нещо? :mhihi:
пак стана избиване на комплекси, в случая от твоя страна
човека дори не е споменал думата БМВ :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?

Мнение от dizelboy » 01 Фев 2008, 23:55

Zapa написа:Абе хорааа, кво ни става мамка му ?!?

Изперква ме ли тотално ?!
Къде ни е обществото ?!
Къде ни е възпитанието ?!
Не можем ли вече да контактуваме и работим нормално ?!
Кое ни пречи ?!
Беднотията ?!
Липсата на някакви традиции ?!
Зависта, злобата, комплексите и айде да не продължавам ?!
Нещата по на зле ли отиват ?!

В последната половин година започнаха да ми се случват...хмм...как да ги кажа...за мен са си
странности, въпреки че познатите ми и приятелите споделят, че това е станало нещо нормално.
Естеството на работата ми ме среща с доста хора всеки ден, повечето от които напълно непознати.
Но кажете ми редно ли или нормално ли е, пресен пример от днес сутринта:
човек, мъж на 60години, сакат човек, куца и т.н. да се е озлобил до толкова че да скача и налита на бой на
млад 28г. мъж с не особено кльощаво телосложение и височина/демек на мен/
С нищо не провокирана поне според мен агресия от него и жена му, то не бяха обиди, не бяха та и заплахи дори.
Как да реагираш в подобен случай ?!
По принцип имам самочуствието, а и покритието на доста добре възпитан, културен и образован човек
Не провокирам и неодобравям физически разправи, не разрешавам спорове и проблеми по този начин.
Опитвам се да съм сдържан в емоциите и физическата избухливост.
Знам и съм сигурен че е по добре така, практиката ми го показва и доказва
Близкото ми обкръжение ми споделя че по-добре е станало, че не се е стигнало до физическа разправа
Не говоря само за този случай разбира се. Наскоро още един такъв "мъж" се правеше на
ербап и чакаше аз първи да посегна, сдържах се не знам как.
После хора ми казват че той само това е чакал, защото сина му бил полицай.
Започвам да се чудя понякога аз ли с нещо дразня хората, привличам понякога секви баламурници дет
си мислят че са видяли и 2 и 200 и тва им позволява подобно поведение. Или ги дразнят приказките ми и не могат по друг начин да отвърнат
В колите и на улицата е същата помия, готови сме за една грешка да се избием, да покажем кой е по-големият мъж, кой е по правият и т.н.
Кофти работа Ви казвам !

Благодаря Ви, че ме изслушахте/прочетохте/ !!!

ми плесни му един сшамар фани бастуна на жената у главата па да викат колко си изкат
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 01 Фев 2008, 23:57

И каква полза после ще го разкарват по съдилища и ще си изгуби времето за няква глупост..
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата