Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?
Абе хорааа, кво ни става мамка му ?!?
Изперква ме ли тотално ?!
Къде ни е обществото ?!
Къде ни е възпитанието ?!
Не можем ли вече да контактуваме и работим нормално ?!
Кое ни пречи ?!
Беднотията ?!
Липсата на някакви традиции ?!
Зависта, злобата, комплексите и айде да не продължавам ?!
Нещата по на зле ли отиват ?!
В последната половин година започнаха да ми се случват...хмм...как да ги кажа...за мен са си
странности, въпреки че познатите ми и приятелите споделят, че това е станало нещо нормално.
Естеството на работата ми ме среща с доста хора всеки ден, повечето от които напълно непознати.
Но кажете ми редно ли или нормално ли е, пресен пример от днес сутринта:
човек, мъж на 60години, сакат човек, куца и т.н. да се е озлобил до толкова че да скача и налита на бой на
млад 28г. мъж с не особено кльощаво телосложение и височина/демек на мен/
С нищо не провокирана поне според мен агресия от него и жена му, то не бяха обиди, не бяха та и заплахи дори.
Как да реагираш в подобен случай ?!
По принцип имам самочуствието, а и покритието на доста добре възпитан, културен и образован човек
Не провокирам и неодобравям физически разправи, не разрешавам спорове и проблеми по този начин.
Опитвам се да съм сдържан в емоциите и физическата избухливост.
Знам и съм сигурен че е по добре така, практиката ми го показва и доказва
Близкото ми обкръжение ми споделя че по-добре е станало, че не се е стигнало до физическа разправа
Не говоря само за този случай разбира се. Наскоро още един такъв "мъж" се правеше на
ербап и чакаше аз първи да посегна, сдържах се не знам как.
После хора ми казват че той само това е чакал, защото сина му бил полицай.
Започвам да се чудя понякога аз ли с нещо дразня хората, привличам понякога секви баламурници дет
си мислят че са видяли и 2 и 200 и тва им позволява подобно поведение. Или ги дразнят приказките ми и не могат по друг начин да отвърнат
В колите и на улицата е същата помия, готови сме за една грешка да се избием, да покажем кой е по-големият мъж, кой е по правият и т.н.
Кофти работа Ви казвам !
Благодаря Ви, че ме изслушахте/прочетохте/ !!!
Къде ни е обществото ?!
Кое ни пречи ?!
Беднотията ?!
В последната половин година започнаха да ми се случват...хмм...как да ги кажа...за мен са си
странности, въпреки че познатите ми и приятелите споделят, че това е станало нещо нормално.
Естеството на работата ми ме среща с доста хора всеки ден, повечето от които напълно непознати.
човек, мъж на 60години, сакат човек, куца и т.н. да се е озлобил до толкова че да скача и налита на бой на
С нищо не провокирана поне според мен агресия от него и жена му, то не бяха обиди, не бяха та и заплахи дори.
По принцип имам самочуствието, а и покритието на доста добре възпитан, културен и образован човек
Не провокирам и неодобравям физически разправи, не разрешавам спорове и проблеми по този начин.
Близкото ми обкръжение ми споделя че по-добре е станало, че не се е стигнало до физическа разправа
Не говоря само за този случай разбира се. Наскоро още един такъв "мъж" се правеше на
Започвам да се чудя понякога аз ли с нещо дразня хората, привличам понякога секви баламурници дет
си мислят че са видяли и 2 и 200 и тва им позволява подобно поведение. Или ги дразнят приказките ми и не могат по друг начин да отвърнат
В колите и на улицата е същата помия, готови сме за една грешка да се избием, да покажем кой е по-големият мъж, кой е по правият и т.н.
Кофти работа Ви казвам !

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Селска работа баце, селска
Според мене някой хора заради проблемите си се озлобяват и
си го изкарват на който им падне..

си го изкарват на който им падне..
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 01 Фев 2008, 20:41, променена общо 1 път

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
тва е народопсихология. българина е примитивен за жалост
и ако види че си една идея по различен от него - ти си му смъртен враг
няма обяснение.... наречи го България 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Welcome to Bulgaria!
Няма общество тука, няма култура, няма нищо./ Поне според мен е така/ По възможност всеки за себе си да мисли, за да му е угодно, ще е най-добре. Не очаквай някой да те посрещне с усмивка, съседа да те поздрави...да не говориме за други такива елементарни неща. Ако можеше само с бой и дразги да се решават нещата, щеше да е супер. Все пак.....това е българското;)
Няма общество тука, няма култура, няма нищо./ Поне според мен е така/ По възможност всеки за себе си да мисли, за да му е угодно, ще е най-добре. Не очаквай някой да те посрещне с усмивка, съседа да те поздрави...да не говориме за други такива елементарни неща. Ако можеше само с бой и дразги да се решават нещата, щеше да е супер. Все пак.....това е българското;)
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
дядо ми има една приказка''минавай го метър'' демек премести си го от единия крачол в другия
ако за всеки простак и келеш се връзвам неминуемо и аз леко отстрани ще заприличам на такъв за това хич не се товара с такива хора, на момента се паля и след точно 5мин не го помня даже!

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
kiko написа:дядо ми има една приказка''минавай го метър'' демек премести си го от единия крачол в другияако за всеки простак и келеш се връзвам неминуемо и аз леко отстрани ще заприличам на такъв за това хич не се товара с такива хора, на момента се паля и след точно 5мин не го помня даже!

На това му се вика "СЕКУРО" (барзо си го местдя от единия в другия крачол)

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.....
As I always say-bg SUCKS!!!!!
Примирете се.....живеете в бг за жалост.....тва е положението момци....единствения възможен изход-емигрирайте или станете граждани на друга ДЪРЖАВА! щото тва тук е кенеф, не държава, и такова ще си остане ...завинаги......!
Примирете се.....живеете в бг за жалост.....тва е положението момци....единствения възможен изход-емигрирайте или станете граждани на друга ДЪРЖАВА! щото тва тук е кенеф, не държава, и такова ще си остане ...завинаги......!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:Welcome to Bulgaria!

Taка си е..!
...It`s no Angel,Just Powerkata!... 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Нищо ново. По принцип инвалидите се озлобени от незавидното си физическо положение и агресивни към нормалните хора. И аз съм имал подобни ситуации, нищо че съм 100 кила и съм здравичък също. Иначе нашата Родина е пълна с педе.асти, в душевен смисъл- всеки се прави на какъв не е. Бъди сдържан и няма да съжаляваш! Това е моят съвет. Други ще ти кажат да нападаш и ти, ама няма смисъл да мачкаш по- слабите от теб. Така слизаш на тяхното ниво. Успехи!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Ако караш BMW е нормално така да се държат към теб. Това е един вид всеобща завист на всички онези, които не притежават автомобил от заветната марка, към всички онези малцина щастливци...
Знаеш скоро, колегата с кабриото как подло го опръскаха мръстниците, докато кротко си сменяше гумата... Булгаристан...
Така се е случило и с теб... сакат човек... верно съкат, но завистлив... все пак човек... Булгаристан, велкомен
Дойде и моя ред да кажа:
Сменяйте дилъра бе хора, какво ви става? Само аз ли живея нормално?
Знаеш скоро, колегата с кабриото как подло го опръскаха мръстниците, докато кротко си сменяше гумата... Булгаристан...
Така се е случило и с теб... сакат човек... верно съкат, но завистлив... все пак човек... Булгаристан, велкомен
Дойде и моя ред да кажа:

mastorpetko написа:Ако караш BMW е нормално така да се държат към теб. Това е един вид всеобща завист на всички онези, които не притежават автомобил от заветната марка, към всички онези малцина щастливци...
Дойде и моя ред да кажа:
май искаш да кажеш нещо?

пак стана избиване на комплекси, в случая от твоя страна
човека дори не е споменал думата БМВ

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Емоции, агресия, злоба, завист, простащина !?!?
Zapa написа:Абе хорааа, кво ни става мамка му ?!?
Къде ни е обществото ?!
Кое ни пречи ?!
Беднотията ?!
Кофти работа Ви казвам !
ми плесни му един сшамар фани бастуна на жената у главата па да викат колко си изкат

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3