просто за да споделя..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 30 Яну 2008, 14:39

който квото иска да приказва или да ме упреква не ми трябват тъпи к**ва.Заминавам днес за Варна да търся моето момиче :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 30 Яну 2008, 14:51

maniaka81 написа:който квото иска да приказва или да ме упреква не ми трябват тъпи к**ва.Заминавам днес за Варна да търся моето момиче :D

Айде успех! И дано се похвалиш, че всичко е минало добре! ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 30 Яну 2008, 15:28

успех колега и дано всичко приключи с хепи енд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///HAMANN/// » 30 Яну 2008, 18:16

http://vbox7.com/play:ed69aed4 Колега тая песен много ти подхожда на историята :) Дано всичко да е минало ок :D

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Фев 2008, 11:36

и да кажеш кво е станало после ;) стискаме палци тука целата бригада
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 01 Фев 2008, 11:57

Колега знам какво ти е сега.И аз като теб наскоро загубих моята любов..но поради простата причина..че и омръзнах...просто бяхме като женени.Където съм аз и тя е с мен....осъзнах грешката си но много късно.И аз като теб я срещнах преди 2 години и 3 месеца.Недей спира да се бориш за нея!!!Аз няма да спра да обичам моята си любов!
Късмет.

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 01 Фев 2008, 17:51

здравейте колеги...върнах се от варна без да успея да я намеря а бога ми направих всичко възможно...наложи ми се да се пребера за един ден в Хасково и мислех да отида пак до Варна да я търся но снощи случайно разбрах новия и skype и и писах ...тя не ми отговори...после един приятел ми написа една мисъл която бил прочел в интернет,а тя е :

Никога не казвай сбогом, ако все още искаш да опиташ. Никога не се предавай,ако все още можеш да успееш. Никога не казвай на някого, че не го обичаш повече, ако не можеш да го забравиш ... ж. гойо

тази мисъл ме накара пак да се замисля и да осъзная колко много сбърках тогава...защото щом ти липсва някой така това не е просто привързаност а си е любов ДА.
написах и тази мисъл в скупе казах и че съжелявам за всичко и ,че я моля да ми прости.тя не писа...може би мина 1 час и тя ми написа.ДА ОБИЧАМ ТЕ НО НЕЗНАЕШ КОЛКО МНОГО МЕ НАРАНИ ОК НЕКА И АЗ ДА ТИ НАПИША ЕДНО СТИХОТВОРЕНИЕ КОЕТО ПРОЧЕТОХ И КОЕТО ИЗАРАЗЯВА АЗ КАК СЕ ЧУСТВАМ...

"Не вярвам в любовта …
Не и в тази, която изпитвах някога към теб.
Не и в тази, която събира хората до края на дните им – и в безлунните нощи, и в неслънчевите дни, в болката и в радостта, в полета и в падението.
Не и в тази, която те кара да желаеш цял живот да държиш ръцете на един човек, да заспиваш до него всяка нощ. Да го търсиш в цялото си отредено време на земята и дори да го намериш, той да не те обича по същия начин. Тази любов, която те зарежда с желанието да го слушаш безкрайни часове, да вярваш в него и да знаеш, че и двата ви живота взети заедно няма да ви стигнат.
Да жадуваш вечно прегръдките му и нищо земно да не може да ви раздели.
Онази любов, която те кара да плачеш, когато го изпращаш с дъжда, която ви закриля докато танцувате върху лунната светлина.
Онази любов, за която не трябват думи, а само вдъхновение …
И когато е така – светът е само за двама. Тя е света … Любовта, за която се хвърляш в огъня, за която си готов на всичко.
Тази любов не е за хората – тя е изцяло магия …
Не зная дали ти или аз ще я срещнем някога.
Ти вярваш в нея? Аз не.
А обичал ли си някога така? Така че нищо да не може да спре полетът ти към този, който обичаш?
Обичал ли си с тази любов? Кълнял ли си се с всички думи и във всичко? Крещял ли си от болка? Умирал ли си с мълчанието? Молил ли си се на колене да те пощадят - теб и тази любов?

Аз обичах някога така! И сега съм обречена да не мога да обичам … Никога пак така …

Ала сега всичко е минало.

Не вярвам в тази любов!

А друга няма …"

МОЖЕ ДА ВИ СЕ СТОРИ СМЕШНО НО ТОГАВА СЕ РАЗПЛАКАХ....и изгубих надежди за всичко.Моя съвет към вас е ако се чуствате обуркани защото сте наранили някого то несъмнено го обичате...не му мислете а го потърсете и го помолете да ви прости ...не чакайте толкова време като мен,защото накрая става прекалено късно :( :( [/list]
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 01 Фев 2008, 17:56

Totogada написа:Колега знам какво ти е сега.И аз като теб наскоро загубих моята любов..но поради простата причина..че и омръзнах...просто бяхме като женени.Където съм аз и тя е с мен....осъзнах грешката си но много късно.И аз като теб я срещнах преди 2 години и 3 месеца.Недей спира да се бориш за нея!!!Аз няма да спра да обичам моята си любов!
Късмет.

късмет и на теб колега !
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Фев 2008, 18:36

Wenzy написа:Ей, шматка ти опита ли всичко?
Ако наистина я искаш отново до себе си - пробвай всячески :!: :!: :!:
Опитай поне да излезете и недей да и обясняваш по телефона колко я обичаш - ако не си и безразличен или не те мрази ще се навие да излезете някъде.
Няма смисъл от "море от любов" ние (съфорумниците) за какво сме :D :D :D .... никой няма да обеднее с един смс ;)
Направи всичко по силите си , за да може и ние да те подкрепим :yes:

Приятен ден ;)

:yes:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Фев 2008, 18:46

maniaka81 написа:здравейте колеги...върнах се от варна...

тирада....

аз пък бих те посъветвал да се вземеш във ръце и да го броиш това като вода минала под моста... а не да подсмърчаш като влюбен и безпомощен тийнейджър.

приятелски съвет...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 01 Фев 2008, 18:50

Колега физическия контакт има файда от него.През скайп и по телефона и е много лесно.На живо като и застанеш няма да и е толкова лесно и може отново да я спечелиш.Успех ти пожелавам и недей се отказва...ако истински си я обичал.

Пробвах преди време това с смс-те пращани ot колеги от форум на любимата ми ама нямаше ефект(зодия Везни е) поне при нея.Всеки човек може да реагира различно.
Последна промяна Totogada на 01 Фев 2008, 18:59, променена общо 1 път

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Фев 2008, 19:31

ще цитирам филма "Кръстника" - казва го дон Вито (шефа на мафията)
"Когато чуя "не" оглушавам и слуха ми се възвръща при изричане на "да"" :) така че батка... разбери къде живее и газ на бавареца :) щом ти го е писала... отиваш с букет рози (не трябва да и казваш че ще ходиш) и я изненадай :) ще има ефект според мене :) и неква картичка с текст покрай цветята ;) моя съвет е да отиваш у морската част на родината ни и да я видиш :) поговорете си, кажи и всичко, което каза и на нас и кажи че всичко се лекува от времето, че ще бъдеш още по-мил с нея и че наистина ще си я пазиш този път :) смятам че ще ти помогне :)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 02 Фев 2008, 1:35

Като сте избрали да се изразявате с цитати, можеш да й изпратиш това: "Няма по-съвършено отмъщение от прошката..." ;)
И за пореден път: съществените разговори - само очи в очи!

П.П. Да прощават могат само силните :!:
"... _ _ _ ..."

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 03 Фев 2008, 11:20

Маниак 81 , аз нали ти казах да ми се обадиш ве . На бас за 100лв че за един час щях да я намерим , особено като учи във Винс
Има си начини за всичко.
Обаче ти какво ще направиш като я видиш това премислил ли си го , хубаво ? Не искам да ставаш за някъв резил пич.

Ако искаш ми напиши на ЛС каква спец е във Винс , редовно/ задочно и коя година е ? Имената и тн ;) Скаип на ЛС всичко бате :idea:

И все пак е трябвало да се обадиш! Двама рапуни са по добре от един .

Ако иска
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 03 Фев 2008, 12:26

Бягай във Варна да и говориш ..... очи в очи
И като закърпиш нещата дай си името и нейния телефон - и ние да свършим малко работа ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата