Днес на какво попаднах

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 01 Фев 2008, 13:41

Освен джантите и салона друго което да бие на очи като качество и екстри не виждам. Стаклопласт, и както някой по-нагоре каза афтър маркет. Не ме кефи че по колата е пипано за климата а и вЕрно нещо борда не ми стои както трябва може и от снимката така да ми се струва. Отделно щом е 96-та к'ви са тия бъбреци ?!!! От последните месеци на 95-та вече трябва да са с големите.

ОБАЧЕ... ДВГ-то и окачването ако са ОК.... в краийна сметка купуваш кола не година но поне да не те лъжат...

P.S. ся се загледах и маи положението с борда е заради ъгъла на снимката и отражението... малкия си е и си е оригинален... Виж дали му работи температурата. Ако не просто си имаш дигитален часовник. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozir1S » 01 Фев 2008, 14:16

turboto написа:Освен джантите и салона друго което да бие на очи като качество и екстри не виждам. Стаклопласт, и както някой по-нагоре каза афтър маркет. Не ме кефи че по колата е пипано за климата а и вЕрно нещо борда не ми стои както трябва може и от снимката така да ми се струва. Отделно щом е 96-та к'ви са тия бъбреци ?!!! От последните месеци на 95-та вече трябва да са с големите.

ОБАЧЕ... ДВГ-то и окачването ако са ОК.... в краийна сметка купуваш кола не година но поне да не те лъжат...

P.S. ся се загледах и маи положението с борда е заради ъгъла на снимката и отражението... малкия си е и си е оригинален... Виж дали му работи температурата. Ако не просто си имаш дигитален часовник. :mhihi:

Кое е стъклопласт бе брат ? :shock:
Изображение
Деба тия дърти кочини!

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 01 Фев 2008, 14:45

Ozir1S написа:Кое е стъклопласт бе брат ? :shock:

Предната броня, най вероятно и праговете... то друго няма по нея. Иначе не знам от кЪф зор ше седне да си боядисва лаисните и ножа а ше остаи на задната лайсните в черно... да не говорим че и отдолу нещо ми липсват разни кори до колкото може да се види от снимката....

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=15

снимки на предни М-тех брони (оригинални) мисля че е безпредметно да Ти поствам. Е до сега ги гледах тези от галерията под лупа и съм 100% сигурен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 01 Фев 2008, 15:36

turboto написа:
Ozir1S написа:Кое е стъклопласт бе брат ? :shock:

Предната броня, най вероятно и праговете... то друго няма по нея. Иначе не знам от кЪф зор ше седне да си боядисва лаисните и ножа а ше остаи на задната лайсните в черно... да не говорим че и отдолу нещо ми липсват разни кори до колкото може да се види от снимката....

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=15

снимки на предни М-тех брони (оригинални) мисля че е безпредметно да Ти поствам. Е до сега ги гледах тези от галерията под лупа и съм 100% сигурен.

Ти май гледаш бялото купе, а то си е на колегата. Трябва да гледаш синия седан. При него бронята си е доста истинска и предната, и задната.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Фев 2008, 16:55

turboto написа:
Предната броня, най вероятно и праговете...

:mhihi: :mhihi: Някой пак е блял.... става дума за снимки "ЕДНО", "ДВЕ", "ТРИ" и "ЧЕТИРИ" - така са наименовани ;) И там ше видиш, че предната броня верно е оригинална... и ножа, че и GTR добавката... и разни други неща.... ма за 96-та година... тая автърмаркет клима и "малкият бъбрек" нещо много куцо ми седи... но пък ако работи.... лошо няма :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от turboto » 01 Фев 2008, 17:03

'ше сменям хапчетата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :help: :shock:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 01 Фев 2008, 18:13

Дайте ми спойлераааа :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Предишна

Назад към E36