Саморегулируем съединител...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Не съм, гаранция. Ще ти кажа защо. Както писах в най-първия постинг - наложи ми се да свалям 2 пъти скоростите, защото го бях обърнал. Така всичко отива прекалено навътре и буталото на помпата не стига до вилката. Педала на съединителя беше твърд като камък. С няколко думи - ако феродовия диск е наопаки - изобщо нямаш съединител. 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Nightmare написа:...
До колкото съм запознат аз,единствените вибрации от заминал маховик ще ги усещаш в педала на съединителя като го натиснеш съвсем леко

Ами да ти кажа честно като само си допра крака до съединителя и се усещат вибрации,иначе като почна да натискам вече спират.И тва го има още от както е купена колата преди вече 3 години.А са навъртени около 90к километра,ако не и повече.
А иначе може ли да се ползва маховик от др мотор(м40,м42) или да забравя за такава интервенция?
А иначе може ли да се ползва маховик от др мотор(м40,м42) или да забравя за такава интервенция?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
///MapTo написа:Nightmare написа:...
До колкото съм запознат аз,единствените вибрации от заминал маховик ще ги усещаш в педала на съединителя като го натиснеш съвсем леко
Когато даде фира демпферния махових вибрации има постоянно!
Колата неможе да се кара изобщо защото дисбаланса който се получава е зверски .
Леките вибрации в повечето случаи са от износено феродо ,може да се получат и от лагера.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
sith написа:От къде го взе този Лук за 220лв.
От магазин на Ботев. От центъра на 20-тина метра преди спирката на трамвая преди Сливница, в дясно, бял магазин. Име не знам. 20% отстъпка барнах чрез познат.

- vld
- Старши ентусиаст
-
vld написа:///MapTo написа:Nightmare написа:...
Когато даде фира демпферния махових вибрации има постоянно!
Колата неможе да се кара изобщо защото дисбаланса който се получава е зверски .
Леките вибрации в повечето случаи са от износено феродо ,може да се получат и от лагера.
Ми при мене дисбаланс няма

Последно преди два дена я карах и до 110км не видях да има промяна в ускорение или големи вибрации.По скоро си бяха много лекички обаче честотни

Утре ще се сваля всичко и ще се разбере какъв е дерта.Може и за верига да съм.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Nightmare написа:... тука искали на бащата 300 и кусур лева само за феродов диск...
Кажи верно!!!
Там, от където аз пазарувах не се чака за доставка, но то докато стигне до теб... ще стане утре.

err0r написа:Nightmare написа:... тука искали на бащата 300 и кусур лева само за феродов диск...
Кажи верно!!!
Там, от където аз пазарувах не се чака за доставка, но то докато стигне до теб... ще стане утре.
Ми значи дерта е че тука му искат само 300 и нагоре лева за феродо и се чакало 7-8 дена за доставка.За това питам ако някой може да ми пазарува от софия.Ще има почерпка и ще си платя всички разходи.Пък доставката става за 2 дена до наше село

В понеделник колата влиза в бокса и ще се рабере какво и е.Ако е само комплекта съединител добре,обаче има съмнения да е маховика и тогава вече став солено

- vld
- Старши ентусиаст
-
Казвам ти виждал съм на една 524тд разпърдян маховик и буквално нямаше тръгване с тая кола.
Дано при теб да не е щото е 800лв.
Като свалите и видите какво е пиши ше съдействаме.
Ебаси аз ше го кача на колата и ше ти го докарам и пак няма да изхарча 100лв. гориво
ебаси спекулантите. 
Дано при теб да не е щото е 800лв.
Като свалите и видите какво е пиши ше съдействаме.
Ебаси аз ше го кача на колата и ше ти го докарам и пак няма да изхарча 100лв. гориво

Абе вие верно ме утрепахте с цени
Тука за маховик ми искат 1300+лв без работата
Сега утивам да проверя в Ауто Плюс колко пари искат за комплек съединител и ако е повече от 300 кинта напрао ще карам някой да ми купива и да праща у наше село
А иначе и аз се надявам дане е маховик ама вече в понеделник ще се разбере със сигурност.

Тука за маховик ми искат 1300+лв без работата

Сега утивам да проверя в Ауто Плюс колко пари искат за комплек съединител и ако е повече от 300 кинта напрао ще карам някой да ми купива и да праща у наше село

А иначе и аз се надявам дане е маховик ама вече в понеделник ще се разбере със сигурност.
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4