Предна Броня M-ка?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Какво трябва да значи прожекторни, защото аз и ксенона съм поръчал? 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
© написа:прожекторни означава, че са с лупа както са всички ксенонови фарове
В интернет разказват, че обикновенните разсейвали много светлината и осветявали насрещните коли
Все пак това не е проверено![]()
какъв ксенон си поръчал? 4300К?
http://www.bimmerxenon.com/
Поръчал е силно казано, лъжеме се от една седмица да видиме до къде ще го докараме

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PREMIUM- ... 0192467319
това същото ли е?
колегата който се занимава с тези крушки достигна до някакъв резултат за два комплекта Н7. Това са само крушки без баласти нали?
Според мен биха били перфектни за дългите светлини където трябва да се пускат веднага без да има закъснение както при ксенона с стартери/баласти/
това същото ли е?
колегата който се занимава с тези крушки достигна до някакъв резултат за два комплекта Н7. Това са само крушки без баласти нали?
Според мен биха били перфектни за дългите светлини където трябва да се пускат веднага без да има закъснение както при ксенона с стартери/баласти/
това си е оригиналният М-пакет,след него има М-пакет II,който е с по-различни брони.Sharo написа:_OSMICATA_ написа:Колега много ти съчуствам, дано тоя дето тее ударил да смеси антифриз и масло и глава да пукне![]()
-да не пускам нова тема много се извинявам на колегата ама за брони говорим искам да попитам по запознатите как се води тая броня (модел, пакет нещо?) и могали да си поръчам такава (само предна)
ПС: Понеже не мога да прикача снимкая сложих в галерията ми.... Червеното!!
10x предварително!!!
тая броня не е оригинална ... а и не ми се вижда умно да я слагаш защото няма въздуховоди за към спирачките, което значи, че ще загряват бързо ... пък ако си с карбонови спирачки няма проблеми ама по-скоро не си
- _OSMICATA_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Пакета си е М
оригинален ама никаде немога да намеря части за тая броня сега намирих такава
ама няма лаисни,халогени,мрежичка
...от каде мога да си ги набавя
-Някои сменял лие мрежата или решетката там както е при него
-Нали бронятя се състоиот две части тая долната трябва да мога да я сменям (обслужвам) ако се счупи каде има инфо (магазини)нещо

-Някои сменял лие мрежата или решетката там както е при него

-Нали бронятя се състоиот две части тая долната трябва да мога да я сменям (обслужвам) ако се счупи каде има инфо (магазини)нещо

Come play with POWER
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Giorceto написа:© написа:прожекторни означава, че са с лупа както са всички ксенонови фарове
В интернет разказват, че обикновенните разсейвали много светлината и осветявали насрещните коли
Все пак това не е проверено![]()
какъв ксенон си поръчал? 4300К?
http://www.bimmerxenon.com/
Поръчал е силно казано, лъжеме се от една седмица да видиме до къде ще го докараме
Аз съм го излъгал вече

П.П. Крушките отговарят на 5000К като цветова гама. Само крушки без баласти са. Работят на 55W и не се нуждаят от "лъгане" на компютъра.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- Blue2
- Потребител
-
- Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
- Мечтае да кара: BMW M4
- Rupart
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d и Е36 318is for fun
- Мечтае да кара: BMW E46 M3 Evolution или Е36 Evo
Здрасти колега!
Колко парички ти взеха в Девил за залепването!?Аз имам проблем със задната броня!Дали ще може да ми я оправят?
Колко парички ти взеха в Девил за залепването!?Аз имам проблем със задната броня!Дали ще може да ми я оправят?
- Blue2
- Потребител
-
- Кара: BMW i3s / BMW e46 320i
- Мечтае да кара: BMW M4
Ами отиваш при Оги и като я види ще ти каже...то зависи колко е счупена..трябва ли да се изливат парчета..ще се боядисва ли и така..
Аз имах и разни други неща за дооправяне и не съм сигурен, каква част точно беше за бронята но около 100-тина лева и нещо излезе само бронята.
Аз имах и разни други неща за дооправяне и не съм сигурен, каква част точно беше за бронята но около 100-тина лева и нещо излезе само бронята.
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4