Забраняват безплатния Wi-Fi
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
ах, млади момко- изобщо няма да гледам във пакетите. критерия по които ще режат квитанций е поведение (heuristics) на клиента- със кого и колко и как си говориш... какво си говориш (дето е кодирано) е без значение... схемата отдавна е отработена и се прилага във големите корпораций където торентите са забранени...
много не работи това точно пък в големите корпорации ... heuristics, my a$$... като ми минава целия трафик през ssh тунелирано прокси, което е все по-честа практика...
ах, млади момко- изобщо няма да гледам във пакетите. критерия по които ще режат квитанций е поведение (heuristics) на клиента- със кого и колко и как си говориш... какво си говориш (дето е кодирано) е без значение... схемата отдавна е отработена и се прилага във големите корпораций където торентите са забранени...
много не работи това точно пък в големите корпорации ... heuristics, my a$$... като ми минава целия трафик през ssh тунелирано прокси, което е все по-честа практика...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
enigma написа:ах, млади момко- изобщо няма да гледам във пакетите. критерия по които ще режат квитанций е поведение (heuristics) на клиента- със кого и колко и как си говориш... какво си говориш (дето е кодирано) е без значение... схемата отдавна е отработена и се прилага във големите корпораций където торентите са забранени...
ех... ае стига със тая тунелна визия. ти пак се хващаш за самия трафик... аз ти говоря съвсем друго- и далеч по-просто. като те видя че си се закачил за повече от 2 хоста и теглиш нещо от там и си закачен за 3 други и теглят от тебе- колко мислиш че е трудно да те разпозная какво правиш? пък ти си сменяй хедърите, криптирането и портовете колкото си искаш...
не зная защо изобщо говориме... нещата отдавна работят доста добре по компаниите... във момента поставяш под съмнение топлата вода

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
БЪЛГАРИЯ
НЕ СЪМ ГОРД ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН.... ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА, КОЯТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ТОРМОЗИ НАСЕЛЕНИЕТО
тъпи управници
ама е така... докато бабичките гласуват за комунистите, ще стискаме палци да няма пак опашки по магазините за хляб... как може да забраниш нещо, което е световна технология
в САЩ всеки хотел и заведение предлага безжичен интернет... СВОБОДНО
пък и нали има МАК адреси... всеки компютър си има собствен МАК адрес... къв им е проблема.. комунистически недомлъвки по партийна линия.. тяхната кожица 

тъпи управници

alx,
и ние сме се мотали по корпорациите и знаем за какво става въпрос
и знаем как работят Sandvine и други подобни, само че ...
какво разбираш под "теглиш" и "теглят" ... виждаш ssh сесии примерно, или конекции към imap-ssl или нещо друго, което ми се полага да ползвам.
Опитните мрежови мениджъри понякога забравяте, че колкото повече рестрикции налагате, толкова по-изобретателни стават потребителите ви в заобикалянето им
Още повече, да приложиш нещо като Sandvine за целия БГ интернет ми звучи несериозно, това не е корпорация и не може да бъде с рестриктивна политика - тез хеуристики доста се бъркат с нормалната работа и на "легални" приложения.
Най-много някакъв realtime traffic analysis да направят ...
и ние сме се мотали по корпорациите и знаем за какво става въпрос

и знаем как работят Sandvine и други подобни, само че ...
като те видя че си се закачил за повече от 2 хоста и теглиш нещо от там и си закачен за 3 други и теглят от тебе- колко мислиш че е трудно да те разпозная какво правиш?
какво разбираш под "теглиш" и "теглят" ... виждаш ssh сесии примерно, или конекции към imap-ssl или нещо друго, което ми се полага да ползвам.
Опитните мрежови мениджъри понякога забравяте, че колкото повече рестрикции налагате, толкова по-изобретателни стават потребителите ви в заобикалянето им

Още повече, да приложиш нещо като Sandvine за целия БГ интернет ми звучи несериозно, това не е корпорация и не може да бъде с рестриктивна политика - тез хеуристики доста се бъркат с нормалната работа и на "легални" приложения.
Най-много някакъв realtime traffic analysis да направят ...

alx Мноо филми гледаш - сигурно си на държавна работа, понеже звучиш като онея дето разпалено обясняват на селските телевизии като bTv как щели да следят Skype и даже си вярват.Знам че 256bit ssl нищо не са за ваща фирма, но по-селска полиция и медии от нас никой друг няма.Разбирам че искаш да блеснеш като деен комунист още отрано, пък дано те вземат в партията кога дойде време, но все пак и от компютри поназнайваме, не само от коли недей така

Тея ралти се прокарват точно заради дребни чиновници с мислене како твоето които всичко могат и всичко знаят, а после като стане време да вършат работа смущения от космоса им пречели(справка системата за гласуване в парламента)
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
според мен е трудо да го забранят тъи като в евро саюза си има по летищата ви фи просто можеби ще затегнат контрола гледах предаването по тв то идеят им беше 4е по лесно се заси4ат сигнали едно друго за терористи и тн от друга страна пак столи4ен програмист ли незнам кво беше мом4ето каза 4е аз ако сам терорист има 1000 на4ина да си защитя нещата които пиша така4е пак няма да могат дами ги про4етат оделно полициятя штяла да знае секи кои какво си пише с кои го пише не 4е ще спреме да марсуваме ама дет тека се вика

И това ще стане,просто ние се връщаме към 1989г.Мишу написа:piсна ми на .... ша зема да стана ПРОСТ полицаи да си праим какво си искам поне да ми е гот на кожата като се напием да си стрелям с пищова по улицата ,карам как си искам по селските заведения да ме черпят ,незаконно да се крия зад храстите да изкарам некои леф тия са ненормални в тая държава треа да ваведът пак 10год да чакаме за кола и олиото с купони
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Добре че не спечелиха атака, сега щеше по Вайърлесс-а да пишеш във форума какво става в битката пред Истанбул 

54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4