Забраняват безплатния Wi-Fi
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
аз лично не вярвам, най-малко защото ЕК няма да го позволи, но в нашата ш....на държавичка всичко е възможно вече 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
piсна ми на .... ша зема да стана ПРОСТ полицаи да си праим какво си искам поне да ми е гот на кожата като се напием да си стрелям с пищова по улицата ,карам как си искам по селските заведения да ме черпят ,незаконно да се крия зад храстите да изкарам некои леф тия са ненормални в тая държава треа да ваведът пак 10год да чакаме за кола и олиото с купони
това идва от "кораба-майка"
нашите само скачат според тоягата
българия е един от основните източници на нелегални транзакций, източване на кредитни карти и тн... и ни е поставено условие ако ни се даде ип адрес - да може да се свърже със определен човек и този човек да е отговорен за всичко което се върши от това айпи ади..
за прилагането- въпрос само на желание (основния проблем на всичко във бг-то) - със един най-обикновен лаптоп със wifi и 3-педи алуминиево фолио всеки които разбира за какво става въпрос ще може да посочи входящите точки във един радиус от 500 метра без проблем. и това е без усилватели. със подходящия усилвател радиуса може да е няколко км.. да не говориме че си има машинки "access point locators" които са елементарни за употреба и много точни...
единственото препятствие е че трябва да се създаде регистър във които всички исп-та да си рапортуват клиентите и адресите които са им зададени... и ако са динамични- стаа каша.... ма кво- да му мислят изпълнителите..

българия е един от основните източници на нелегални транзакций, източване на кредитни карти и тн... и ни е поставено условие ако ни се даде ип адрес - да може да се свърже със определен човек и този човек да е отговорен за всичко което се върши от това айпи ади..
за прилагането- въпрос само на желание (основния проблем на всичко във бг-то) - със един най-обикновен лаптоп със wifi и 3-педи алуминиево фолио всеки които разбира за какво става въпрос ще може да посочи входящите точки във един радиус от 500 метра без проблем. и това е без усилватели. със подходящия усилвател радиуса може да е няколко км.. да не говориме че си има машинки "access point locators" които са елементарни за употреба и много точни...
единственото препятствие е че трябва да се създаде регистър във които всички исп-та да си рапортуват клиентите и адресите които са им зададени... и ако са динамични- стаа каша.... ма кво- да му мислят изпълнителите..

Последна промяна alx на 31 Яну 2008, 20:16, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
всичко може да се реши още със закупуването на компютър както е направено в някои по-цивилизовни страни но тук ще гледат как да те прецакат щото нямат интерес да те оставят туко така...
докато ни управляват необразовани и корумпирани политици и цигани няма светлина в тунела... пък и да се появи няма да е от слънцето
нали и те са хор трябва да ядът нещо то ако сичко става с WiFi ко ша ядът дечурлигата кат нема кабел
докато ни управляват необразовани и корумпирани политици и цигани няма светлина в тунела... пък и да се появи няма да е от слънцето
нали и те са хор трябва да ядът нещо то ако сичко става с WiFi ко ша ядът дечурлигата кат нема кабел

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
те
те и торентите щяха да спират, ама нещо не се получи

Re: те
Любо Мегов написа:те и торентите щяха да спират, ама нещо не се получи![]()
както казах- въпрос на политическо желание. основен проблем във родината за всичко.
технически във бг торентите могат да се спрат много бързо- във порядъка на часове... не забравяй че централизираното рутиране във родината е фокусирано във съвсем малко на брой дата центрове на големите исп-та. само на бтк като почнеш да преглеждаш и изхвърляш торентския трафик и ще отрежеш 75% от торентите. а преглеждането нито е сложно, нито особено скъпо...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
технически във бг торентите могат да се спрат много бързо- във порядъка на часове... не забравяй че централизираното рутиране във родината е фокусирано във съвсем малко на брой дата центрове на големите исп-та. само на бтк като почнеш да преглеждаш и изхвърляш торентския трафик и ще отрежеш 75% от торентите. а преглеждането нито е сложно, нито особено скъпо...
Ще ги отрежеш друг път като се енкриптнат, повечето клиенти вече поддържат криптиране ...

enigma написа:технически във бг торентите могат да се спрат много бързо- във порядъка на часове... не забравяй че централизираното рутиране във родината е фокусирано във съвсем малко на брой дата центрове на големите исп-та. само на бтк като почнеш да преглеждаш и изхвърляш торентския трафик и ще отрежеш 75% от торентите. а преглеждането нито е сложно, нито особено скъпо...
Ще ги отрежеш друг път като се енкриптнат, повечето клиенти вече поддържат криптиране ...
ах, млади момко- изобщо няма да гледам във пакетите. критерия по които ще режат квитанций е поведение (heuristics) на клиента- със кого и колко и как си говориш... какво си говориш (дето е кодирано) е без значение... схемата отдавна е отработена и се прилага във големите корпораций където торентите са забранени...
и друго- нали знаеш че тракерите общо взето не са толкова много...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
извинявам се предварително за езика който ще използвам,ама и без тва не съм на кеф пък и тия са
по темата:
Тия ше ми спрат притока на перма към гърлата им с език
И кво става са ще дойдат в нас и ще кажат махни си вирлесс рутера че съседите ще ловат от тебе и не можем да ги следиме така ли?
Се едно ще ми го ядът дбелия и ушите йм ще пукат

по темата:
Тия ше ми спрат притока на перма към гърлата им с език

И кво става са ще дойдат в нас и ще кажат махни си вирлесс рутера че съседите ще ловат от тебе и не можем да ги следиме така ли?

Се едно ще ми го ядът дбелия и ушите йм ще пукат

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4