Един измислена история

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Един измислена история

Мнение от VesoPesa » 30 Яну 2008, 20:21

това е една измислена история породена от липсата на занимание :mhihi:
който има нерви да я прочете да ме извини за правописните грешки :uups:

Бе прохладна лятна нощ,софийските улици бяха почти упостяли.
Голяма част от хората бяха заминали на море и движението в града бе направо замряло в сравнение с нормалното,а по това време на ноща се срещаха само таксита и някоя и друга цивилна кола.
Чесът бе около 2,полъхваше ветрец който разхлаждаше горещата юлска вечер.Той беше останал сам в хиляди проблеми,докато всичките му приятели бяха заминали някъде по морето.
Той - 19 годишно момче останал сам, в гадната София за да се оправя с разни дела и документи,докато всичите му приятели са по морето.
Тази вечер той не можеше да заспи,нещо го чоплеше.Нещо не му даваше мира,може би бе мисълта за някое момиче или пък се чудеше кой джанти да сложи на БМВ-то?! Тук е мястото да спомена че той караше едно перлено черно БМВ 525 87-ма година - униклна кола.
Когато минеще някъде бавно всички погледи бяха втренчени в нея.
Тази кола бе и единственото нещо което го караше да се отпусне истински.Точно това направи и тази вечер запали я и излетя са нея като разлая учетата в целия квартал.Първоначално караше леко и спокойно.Мина през близкото училище в което бе учил 12 години.
Вътре видя някакви лапета да пият и да пушат,може би марихуана,но подмина все едни не е видял нищо,просто си каза "ха сефте" и продължи напред.Мина покрай стадион "Георги Аспарухов",покрай мазазинчето пред което пиеше бира след пира преди няколко лета със старите му приятели.В главата му минаха разни спомени,за разни случки,разни мечти които е има преди години.Спря на светофара и погледна стрелката за температурата на двигателя.Беше застанала точно на 12 чеса,това значеше само едно - НАЧАЛО!
Светофара даде зелен сигнал и се чу мощния рев на шестака,
и свирене на гуми отдалечаващи се в далечината.
Усмивката на лицето му говореше само за това че няма проблеми за който да мисли,в главата му беше само изпразването на резервоара пълен до горе.Очертаваш се интересна нощ.
Караше отново спокойно докато не стигна кръговото на Сточна гара,там той свали на 3-та отпусна съединителя нормализира двигателя около 3000 оборота,навлезе и в кръговото и наступи газта,задницата на колата се ранесе на дясно и обиколи така няколко пъти кръговото.После излетя по посока люлин когато на спирката на тролея видя едно момиче което явно чакаше такси,но му заприлича на една стара негова приятелка.Върна назад и спря пред нея,видя че се е припознал,но все пак реши да я попитана къде е и да я закара.
- Здрасти какво правих тук по това време?
- Еми наслаждавам се на изпълненията ти. - тя се усмихна и му каза:
- Аз съм Рали,а ти си?
- Емии аз съм Крими,приятно ми е.На къде си?
- Хехе интересно име.А иначе съм на там на където ме заведеш.
- ?!
- Май си помисли нещо грешно за мен?!
- Емии...
- Принципно трябва да се прибирам но нямам желание особенно след като те видях какво направи преди малко.
- Добре,скачай!
Качиха се в колата и отпряшиха с мръсна газ.
- Искаш ли да се разходим до Бистрица? - попита тя
- Защо не,ама дай първо да се качим до златните ако искаш и после ще идем и до Бистрица?
- Карай!
Поеха към златните мостове,като Крими взимаше всеки завой настрани,а Рали се забавляваше както никога преди.
По пътя се разговориха и стана ясно че тя е на 17,учи във фризиорския техникум и живее в Света Тройца,но не пожела да каже какво прави в петък вечер на спирката на Сточна Гара.
Това се стори странно на Крими но той реши да не я разпитва повече за това.Вече бяха на разклона за боянската църква когато тя го попита:
- И сега като се качим какво?
- Еми ще поседим малко горе ще пием по една студена вода от чешмичката и ще ходим към Бистрица.
Тя се усмихна,усили музиката и се отпусна на седалката.
Той разбра че нещо я тормози но не искаше да я разпитва,прсто продължи да кара гумите да пеят тяхната тъжна песен.Пътя беше перфектен бяха го преасфалтирали преди месец и както никога го бяха направили както трябва.Насладата беше пълна.
Когато се качиха горе той направи няколко кръга на ширикото и пракира на спирката.Слязоха от колата и отидоха да пият вода.Беше тихо.Единствено мотор на БМВ-то разцепваше тишината със зловещия си звук,както и ромоленето на чешмичката.не ис казаха и дума и тръгнаха надолу,отново с вратите напред разбира се.когато стигнаха орлов мост тя му каза да спре някъде.Така и стана - той спря.Тогава тя с;езе и му каза:
- Мерси за возенето,беше чудесно но трябва да тръгвам.
- Чакай ще те закарам само кажи къде!
- Чао!До скоро! - казвайки това тя се качи в едно такси и тръгнаха на някъде.Докато Крими се усети какво става те вече бяха изчезнали.
Той тръгна към вкъщи,размишлявайки върху случилото се,но така и не можа да проумее защо тя изчезна така.Когато паркира колата в гаража погледна часовника и забеляза че е сланло почти 6.Качи се и легна да спи,заспа моментално.
На другия ден се събуди по обяд.И първото което си помисли бе:
- Найстина ли се случи това снощи?!
Но дори нямаше представа.Оправи се и излезе когато слезе в гаража видя че задните гуми на БМВ-то бяха изтъркани,когато се качи и запали видя че стрелката за горивото сочи резервата.Тогава той разбра че всичко е било истина,убеди се и като усети аромата на женски парфиом носещ се от дясната седалка.
Каза си на ум:
- Дали ще я срещна отново?!
Телефона му звънна и той се върна в ежедневието си и тръгна към бензиностанцията.

Потребител
Аватар

Мнение от Cleric » 30 Яну 2008, 21:42

:bowdown:

П.С.
Браво, колега! Найстина имаш талант
Който е бавен - проблемите го застигат, а който прекалено бърза, той застига проблемите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 30 Яну 2008, 21:47

:bowdown: :)
Евала!!! :yes:
...It`s no Angel,Just Powerkata!... ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 30 Яну 2008, 21:48

Благодаря много и се радвам че ви е харесало. :D

п.с.: само да вметна че има и скрит смисъл в цялата история който е доста сериозен. :idea: :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 30 Яну 2008, 21:54

VesoPesaW123 написа:Благодаря много и се радвам че ви е харесало. :D

п.с.: само да вметна че има и скрит смисъл в цялата история който е доста сериозен. :idea: :roll:
...още си мислиш за тази вечер брат ;) ...виж, ако ти е писано ще я видиш пак, сигурен съм ;)
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

Потребител
Аватар

Мнение от Cleric » 30 Яну 2008, 22:24

Наистина страхотна история. Мина ми през ума, че може би се е случила на автора(не знам, може би начина по който беше представена, отношението към историята като цяло...), единственото което ме караше да смятам, че все пак историята е измислена: "Пътя беше перфектен бяха го преасфалтирали преди месец и както никога го бяха направили както трябва." :lol: ...твърде сюреалистично за България :) .
Ако се е случило скоро(това лято или предишното...) отиди във фризьорския и потърси из паралелките от съответния клас ;) едва ли ще има толкова много Ралици(ако ти е казала истината де) от Св.Тройца.

Поздрави.
Който е бавен - проблемите го застигат, а който прекалено бърза, той застига проблемите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 30 Яну 2008, 22:40

Да в историята найстина има капка истина,но това е единствено поведението което бих имал в подобна ситуация,но като цяло историята е измислена и дествието се развива идното лято(знм ли защо) :)

Потребител
Аватар

Мнение от Cleric » 30 Яну 2008, 22:48

...още си мислиш за тази вечер брат ;) ...виж, ако ти е писано ще я видиш пак, сигурен съм ;)

Аз от гореспоменатото си помислих, че наистина ти се е случило ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 30 Яну 2008, 23:59

колега, като цяло разказа е страхотен...завършен, класически къс разказ :yes:

но имам и няколко забележки...първо в началото на разказа има 2 израчения, които са еднакви и просто е променен словореда...
второ...диалогът е някак си избързан...лично аз смятам, че ако го разпънеш в още няколко реплики на 2-мата ( подхвърлянки, контра реплики) ще стане по-реално
и трето раздялата им е прекалено внезапна и ония много бързо се предава...дай малко екшън
"тръгнах с мръсна газ след бакшиша защото това момиче ме заинтригува супер много, но тъкмо ги настигах на Университета и едни куки ме спряха. И докато им обеснявах, че жена ми ражда :mhihi: и искам да ме пуснат да бягам, таксито се скри от погледа ми"

т'ва е скромното ми мнение! Ако имаш още разкази давай ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 31 Яну 2008, 2:33

Разказа е супер евала
напомни ми на АТИ страхотните истории

АТИ
Моля те подарини някой история :D
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 31 Яну 2008, 13:04

:bowdown: :bowdown: БРАВО! Много добре написана история!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 31 Яну 2008, 13:35

Момчета стига писахте такива хубави неща!!
само пускам теми в Нисан форума с линкове към ваши теми :)
много радвате сериозно!!
обявата за джантите дето е в рими стана хит при нас :)
ест имаше и недорасляци дето писаха в рими как нисан е по - добре от БМВ но като цяло много им хареса :)
Все така :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 31 Яну 2008, 14:36

BMWPetar написа::bowdown: :bowdown: БРАВО! Много добре написана история!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 31 Яну 2008, 20:00

Колега адски красива история, чак очите ми се насълзиха ! ;) Просто предполагам, че на всеки това е мечтата ( да излезе през нощта да кара и да се чувства сам на пътя ) , няма по хубаво усещане от това да знаеш,че можеш да отидеш навсякъде с любимата ( имам впредвид колата :mhihi: )
Отново Евала за историята

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 31 Яну 2008, 21:38

denko написа:Разказа е супер евала
напомни ми на АТИ страхотните истории

АТИ
Моля те подарини някой история :D

а как ми липсва ако знаеш :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории