Проблем с накладките?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с накладките?
На мойто Е36 (4врати) му сменях преди 2-3 месеца всички накладки обаче тъпанарите в Д и Н са забравили да ми сложат скобите които притискат задните вътрешни накладки към диска. Сега като се поизтриха малко започнаха така зверски да тракат отзад в диска че съм като каручка направо
:) Ходих в ДиН днеска обаче те ми казаха да го духам
(е не точно така де...) и сега се чудя от къде да намеря такова чудо.
Някакви идеи?
А дали не може да се прецака нещо по спирачната система като го има тоя луфт?
Ще съм ви много благодарен ако може да помогнете?

Някакви идеи?
А дали не може да се прецака нещо по спирачната система като го има тоя луфт?
Ще съм ви много благодарен ако може да помогнете?
е реших го проблема
:)
Много е тъпо цялата работа е в това, че на Е36-ката на задните накладки се намират три пластинки, които влизат в един цилиндър на челюстите и държат накладката прилепена за диска. Няма никакви външни пластини и др. Обаче когато накладките ти излязат малко съмнителни в последствие става ясно че пластинките на вътрешните са си направени от чиста ламарина и не държат изобщо... и това е цялата работа !!!

Много е тъпо цялата работа е в това, че на Е36-ката на задните накладки се намират три пластинки, които влизат в един цилиндър на челюстите и държат накладката прилепена за диска. Няма никакви външни пластини и др. Обаче когато накладките ти излязат малко съмнителни в последствие става ясно че пластинките на вътрешните са си направени от чиста ламарина и не държат изобщо... и това е цялата работа !!!
- jordan_land
- Потребител
-
ужас
Ееее,момчета, същия проблем и при мен (е36 4 врати) само че на предните.... значи да разглабям и да опъна малко пластинките а?
Успех и мерси за инфото
Успех и мерси за инфото

4 мнения
• Страница 1 от 1