Малко HELP :)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Малко HELP :)

Мнение от st.George » 31 Яну 2008, 18:26

Такаа... Ходих вчера да си търся колонки, да сменя оригиналните от колата, било то щот си заминават, било то щот някъде направо си и липсват...
Но....! Какво се оказа? Харесах си едни Херцове, уж в магазинчето казаха че тряа да паснат...
Ама реших кат по нагъл директно с бимата пред шопа, сваляне направо кутията с колонката (за оригиналните отзад става въпрос) и вътре за тестване.... Ииии...., греда, почна едно почесване, едно умуване..., такъв размер - няма, някви междинни били, най добре си вземи някви по големи и без кутията, направо на кората... Да, ама аз искам точния размер и в кутията, неща да качуля къде ли не, да разпробивам, режа и т.н.... Даже не се и стигна до пробване на предните в краката... Кофти...

Дайте ми някви точни размери, предложения за добро качество и добра цена, даже ако са с линкове ще е супер и примерно някой добър он-лайн магазин примерно или нещо по реномирано около В.Търново...

Благодаря предварително...

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 31 Яну 2008, 18:47

Батка аз спрях колата пред един магазин на един приятел и му казах че искам всичко да си е същото само че да е с говорители на Пайнер и след около час всичко беше подменено.А като знам колко зле бяха станали орг. на право не ми се мисли.За това няма смисъл много да му мислиш тряскай си навсякаде пайнер и готово.Качеството е добро и цената не е някаква шукираща

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 31 Яну 2008, 18:56

Пайнер, майнер, не ма бърка... Проблема е че в уж най реномирания магазин в моя град няат въобще такива размери... А аз и грам понятие си няам от автоозвучаване...!
Ко да прая в тоя случей?
Не съм фен на някви супер яки музики и чудеса, искам що годе качествен звук. С две избочени отзад, с две липсващи отпред и без пищялки е зле, меко казано зле...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 31 Яну 2008, 19:23

отпред в краката са 13см, отзад са 10см марката е Нокиа
напълно стандартни са си
сравнително добро решение е отпред компонентна с-ма 13-ки с филтри за вратите и отзад елипси с преходници отдолу, за да си остане всичко оригинално
не съм запознат точно с цените, но ще е под 500лв

кандидат ентусиаст
Аватар

малко помощ ако може

Мнение от pen4ooo » 31 Яну 2008, 20:19

Здравейте! Ами всъщност си купих '98 BMW 316i Touring и това ми е първо БМВ та малко не съм наясно. Чета ръководствата но въпреки това някои неща не са ми ясни :help: . от това което разбрах е че имам датчик който показва кога трябва да се мине преглед включително и смяна на масло. Означава ли това че смяната на масло задължително трябва да стане в специализиран сервиз на БМВ за да може всичко да си е ок. Ще бъда много благодарен ако някои може да ми даде някаква информация по този въпрос ;) Благодаря предвариртелно!

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Re: малко помощ ако може

Мнение от LAST RIDE » 31 Яну 2008, 21:01

pen4ooo написа:Здравейте! Ами всъщност си купих '98 BMW 316i Touring и това ми е първо БМВ та малко не съм наясно. Чета ръководствата но въпреки това някои неща не са ми ясни :help: . от това което разбрах е че имам датчик който показва кога трябва да се мине преглед включително и смяна на масло. Означава ли това че смяната на масло задължително трябва да стане в специализиран сервиз на БМВ за да може всичко да си е ок. Ще бъда много благодарен ако някои може да ми даде някаква информация по този въпрос ;) Благодаря предвариртелно!

Браво брат уцелил си точното място в темата на колегата :D
иначе по въпроса ти не нее задължително смяната да се извърши в специализиран сервиз просто е добре при всяка смяна да се занули инспекшъна(ако за това питаш)
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pen4ooo » 31 Яну 2008, 21:44

Last ride дай някакви координати да ми обясни6. Иначе се извинявам за което но не знаех каде да питам ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

BMW 316

Мнение от pen4ooo » 31 Яну 2008, 21:46

Last ride дай някакви координати да ми обясни6. Иначе се извинявам за което но не знаех каде да питам ;)

Назад към E36