една моя случка
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
една моя случка
Преди време бях взел едно Волво С80 под наем 2006-та. Жестока кола но това е друга тема. Така карам си от Дупница насам с един приател. Вече минавам ОМВ там към разклона за Мърчаево. Слизам надолу и там пътя е уж две ленти ама е много тесен няма маркировка аз карам отляво защото от дясно е разбито яко (отдясно по напред от мене бичи реис). И гледам отзад на огледалото едно меган с руманеско регистрация. (това грозното). Пича се праи на отворен опитва се да ме изпревари отдясно тръгва но пред него нали има реис и аз настъпих и не можа да ме засече (аз не карам никак бавно с 60 да кажем) че да има причина. Пак опита отдясно и даже тръгна да ме засича но не успя. И така 5 мин ме натиска отзад и се праи на мъжага. Опита се и в насрещтното да ме изпревари 2 пъти на третия успя (доста рисковане на този участък да се изпреварва)и много ама много гадно ме засече аз волана на дясно спирачки закова волвото и тогава ми причерня газ първа втора а тои спрял на светофара и чака не съм гледал километраж НО факт е не можах да спра
бях вече на паветата там преди автогарата за селата и хлъзгаво. Бая го подместих минах на трамваината и спрях до него моя човек му се изхрачи на джама
а тоиа дори не се обърна беше се поакал. Иначе на волвото нищо му няма на неговата броня не се загледах добре че Ербеците не се отвориха че тогава незнам какво щях да обяснявам

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Fking написа:браво бе МЪЖ
Понеже някой се опитва да те изпревари, дай да се изтрепем.......
Според мен "МЪЖА" с мегана е карал по-опасни.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Fking написа:браво бе МЪЖ
Понеже някой се опитва да те изпревари, дай да се изтрепем.......
Според мен "МЪЖА" с мегана е карал по-опасно.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Ей глупости правите ей.....
Като виждаш, че е зорлия и като виждаш, че иска да те изпревари и е готов на секви рискови гимнастики ....еми пусни го бре кво се пъчиш и ти?
Късмет имаш, че не сте се ударили ...
На мен така няколко пъти са ми пречили да задмина и ми е идвало на тоя боклук да навия пълен десен или ляв в зависимост от ситуацията и да му се врежа във вратите като се прави на гявол....дреме ми и за кола и за све....
Като виждаш, че е зорлия и като виждаш, че иска да те изпревари и е готов на секви рискови гимнастики ....еми пусни го бре кво се пъчиш и ти?
Късмет имаш, че не сте се ударили ...
На мен така няколко пъти са ми пречили да задмина и ми е идвало на тоя боклук да навия пълен десен или ляв в зависимост от ситуацията и да му се врежа във вратите като се прави на гявол....дреме ми и за кола и за све....
Абе според мене и двамата сте за бой ама ... Какво ти пречи в такъв случай да му напраиш място на джигита да се разкара, пък после да си караш където, както и с колкото си искаш. Мен примерно не ми пука кой от къде ме изпреварва, какви правила нарушава и как кара - стига да не ме застрашава. Я си представи сега ти, че на тоя примерно жена му е била в болница и наистина е искал да стигне някъде бързо, а ти си си търсил причина да се изявиш като малоум просто. Я си представи, че тоя не беше тръгнал сам, а с най-добрия си приятел който е републикански шампион по борба в тежка категория да речем. Адски ми писва по цял ден да гледам по улиците тъпи копелета, които реагират първосигнално - трепайте се, нямам нищо против, ама ако след тебе имаше още един който е решил да се е засилил, можеше и да не можеш да я пуснеш тая тема сега.
Имай едно на ум, че всеки път като врътнеш ключа на стартера си с единия крак в затвора с другия в гроба!
Имай едно на ум, че всеки път като врътнеш ключа на стартера си с единия крак в затвора с другия в гроба!
Ей, няма са оправим в тая държава.
Всеки иска да бъде над някой, внушава си и прави подобни глупости.
Нищо лично, но както един колега по-нагоре каза може да е имал причина, а и да е нямал пусни го да си фърчи напред.
Много пъти като виждам такива бързаци давам дясен мигач и го пускам и не само защото съм виждал бързаци, които се трепят след като ме изпреварят, а защото е по-правилно и това не ме прави мижитурка нито тебе, прави те разумен човек.
Всеки иска да бъде над някой, внушава си и прави подобни глупости.
Нищо лично, но както един колега по-нагоре каза може да е имал причина, а и да е нямал пусни го да си фърчи напред.
Много пъти като виждам такива бързаци давам дясен мигач и го пускам и не само защото съм виждал бързаци, които се трепят след като ме изпреварят, а защото е по-правилно и това не ме прави мижитурка нито тебе, прави те разумен човек.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4

Един "шофер" с една А4ка така беше избутал баща ми в банкета и после видях,че и нисан понавървяват доста,само оборотец им трябва.А тоя с А4ката обърна щото се насра да кара в банкета половин час

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
saarak написа:Абе според мене и двамата сте за бой ама ... Какво ти пречи в такъв случай да му напраиш място на джигита да се разкара, пък после да си караш където, както и с колкото си искаш. Мен примерно не ми пука кой от къде ме изпреварва, какви правила нарушава и как кара - стига да не ме застрашава. Я си представи сега ти, че на тоя примерно жена му е била в болница и наистина е искал да стигне някъде бързо, а ти си си търсил причина да се изявиш като малоум просто. Я си представи, че тоя не беше тръгнал сам, а с най-добрия си приятел който е републикански шампион по борба в тежка категория да речем. Адски ми писва по цял ден да гледам по улиците тъпи копелета, които реагират първосигнално - трепайте се, нямам нищо против, ама ако след тебе имаше още един който е решил да се е засилил, можеше и да не можеш да я пуснеш тая тема сега.
подкрепям те напълно, а постъпката на колегата никак не е мъжка и не приветствам по никакъв начин такива подобни!
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
slav4o1 на такива като тебе дето на двулентов път ми се влачат като марсоли в лява лента им карам на 5-10 см. от задната броня с натиснат клаксон и пуснати дълги докато не ме пуснат.
emo_pld написа:slav4o1 на такива като тебе дето на двулентов път ми се влачат като марсоли в лява лента им карам на 5-10 см. от задната броня с натиснат клаксон и пуснати дълги докато не ме пуснат.
ми ако отпред няма коли може но нали знаеш че този отзад прази този отпред натисне ли малко спирачка при по-висока скорост става птп и ти си виновен.
така пред мене имаше други коли . ако си карал там пътя е широк за 2 много тесни ленти без маркировка е и отдясно има дупки и камънаци от пороищата. не се влача карам над позволеното . пътя криволичи тесен е и беше мокро що му е да се мъжкари пък и аз що да го пускам (то какво пускане пред мене и имаще коли да спра да мине пред мене . не си е в неговата държава на мъж се праи. аз като съм пришелец некъде навсякъде се мълча и не се дърва не говоря само на пътя еи това наи ме издразни деба маика му румънска . а за втория коментар удар имаше отзад. от тогава разбрах що на волвото му викат шведският танк
Последна промяна slav4o1 на 31 Яну 2008, 21:19, променена общо 1 път
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2