Брезент /Покривало/ за кола
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Брезент /Покривало/ за кола
Къде продават такова нещо , че ми писна всеки ден да си гледам колата в окапали листа , птичи лайна и какви ли още не петна ?
Последна промяна ///sasho на 30 Яну 2008, 16:45, променена общо 3 пъти
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Брезент за кола
///sasho написа:Къде продават такова нещо , че ми писна всеки ден да си гледам колата в окапали листа , птичи лайна и какви ли още не петна ?
В метро бях гледал преди половин година, ако там няма виж в Praktiker и пиши колко струва

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Днес звъннах на тази обява и ми казаха , че шият по поръчка и излиза около 100 - 120 лв.
А може ли да споделите , доволни ли сте от използването на брезента? Запарва ли колата , като завали дъжд бързо ли съхне , остават ли петна след това , захабява ли се боята от влагата като на снимката в по-горния ми пост и т.н.
А може ли да споделите , доволни ли сте от използването на брезента? Запарва ли колата , като завали дъжд бързо ли съхне , остават ли петна след това , захабява ли се боята от влагата като на снимката в по-горния ми пост и т.н.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
тва е мойта бабка... не запарва, съхне много бързо, леко е и малко по обем... абе иди и виж , там са си и платовете, и цветовете, и всичко 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
В Практикер има за по 20тина лв не лоши найлонови, секви размери. Няма да изкарат колко бризентовите ма са без пари 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Айдеее очакваме вече и теми
"откраднаха ми брезента"
"откраднаха ми брезента"

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
krika написа:В Практикер има за по 20тина лв не лоши найлонови, секви размери. Няма да изкарат колко бризентовите ма са без пари

но проблема е че е много лек тоо найлон и няма нито връзки нито нищо и при силен вятър може да го търсиш в съседния квартал

П.С. оправих проблема като фърлих 2 гуми отгоре

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Днес проверих във "Вари 2000" , предлага се оригинален на BMW .
Казаха ми , че бил от някакъв специален плат който не запарвал колата и нямало начин да се прецака боята.
Някой да е запознат дали на истина е така? Оригиналното покривало от каъв плат е? Наистина ли е изключено да прецака боята по какъвто и да е начин?
Казаха ми , че бил от някакъв специален плат който не запарвал колата и нямало начин да се прецака боята.
Някой да е запознат дали на истина е така? Оригиналното покривало от каъв плат е? Наистина ли е изключено да прецака боята по какъвто и да е начин?
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2