Въпрос към знаещите и можещите дизелчиии....
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
genchovw написа:dinozab написа:genchovw написа: Абе искам да питам: Имало някакъв висящ лагер отзад, може ли от него до е трептенето?
Има има може и от него да е и гуменото каре зад скоростите провери
Благодаря dinozab ще гледам тея дни да отскоча до моето майсторче. А с теб трябва скоро да се видим и да се запознаем ще ми е много приятно да изпием по една, две, три.......... бирички![]()
![]()
Кажи кой ти е майстора!?

ПС Дино не пие, без мен-требе някой да го контролира!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Tod написа:genchovw написа:dinozab написа:genchovw написа: Абе искам да питам: Имало някакъв висящ лагер отзад, може ли от него до е трептенето?
Благодаря dinozab ще гледам тея дни да отскоча до моето майсторче. А с теб трябва скоро да се видим и да се запознаем ще ми е много приятно да изпием по една, две, три.......... бирички![]()
![]()
Кажи кой ти е майстора!?![]()
Е как без бати съм за никъде

Tod написа:genchovw написа:dinozab написа:genchovw написа: Абе искам да питам: Имало някакъв висящ лагер отзад, може ли от него до е трептенето?
![]()
Кажи кой ти е майстора!?![]()
Ходя при едни момчета в Първомай, Пеньо и Данчо, големи царе на Бимите. Сервизът им е малко небрежен, но все пак има всякъкви инструменти. Аз ги разбирам, вместо да инвестират в голям и лъскав сервиз те инвестира в инструменти и апаратура. Едни мои приятели ми ги препоръчаха и казвам ви увирих се в уменията им

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
![]()
Стига бре мазохисти- каква бира при тия минусуви температури. Само греяна ракия и шопска или овчарска с нея

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

predel написа:Благодаря dinozab ще гледам тея дни да отскоча до моето майсторче. А с теб трябва скоро да се видим и да се запознаем ще ми е много приятно да изпием по една, две, три.......... бирички![]()
![]()
Стига бре мазохисти- каква бира при тия минусуви температури. Само греяна ракия и шопска или овчарска с нея
АААА не така и баба знае старата народна рецепта срещу грипа, студена биричка, и топъл х** да пресече и нема разболяване

predel написа:Благодаря dinozab ще гледам тея дни да отскоча до моето майсторче. А с теб трябва скоро да се видим и да се запознаем ще ми е много приятно да изпием по една, две, три.......... бирички![]()
![]()
АААА не така и баба знае старата народна рецепта срещу грипа, студена биричка, и топъл х** да пресече и нема разболяване

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2