Снимки от Експо центъра

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Снимки от Експо центъра

Мнение от elbram » 25 Май 2004, 23:47

Значи първо, аз съм най-обикновен,без връзки, любител на Ф1 и на БМВ. С един приятел бяхме решили задължително да видиме Монтоя като дойде в България.И го видяхме.След като разбрахме че ще бъде в Експо Центъра отидохме там и влезнахме почти без проблеми (естествено помолихме му се на охраната, дори лични карти не ни поиска). Бяхме без каквито и да е покани,резервации и т.н. Появи се някаква ударна групичка с шапки и фанелки /сори,не ги познавам/, и мисля че всички си взеха автографи даже някои по 2. Вътре като изключим журналистите от пресконференцията, не бяха повече от примерно 30-40 човека.Организацията беше на отвратително ниво :cry: А иначе болида изглежда много по-добре на снимките. На живо е някак си дървен и не е толкова лъскав.Нямаше мотор и скоростна кутия, целия болид можеше да се бута с почти никво усилие на показалеца. И такива работи. Жалко за БМВ феновете :cry: .
Ето и снимките най-накрая,сори за лошото качество ама апарата е старичък модел на Фото клип пък и беше голяма ръчкаhttp://elbram.data.bg/Gallery/Cars/BG/Montoya/

Ще има и втора порция от около 10 от лентов

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 26 Май 2004, 0:32

:) когато снима6 моля те след като натисне6 бутона застани малко неподвижен ,поне за секунда!!! ебаси мацаниците стават иначе!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Май 2004, 8:04

развълнуван е бил :D

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 26 Май 2004, 9:00

http://elbram.data.bg/Gallery/Cars/BG/M ... C_0123.JPG
Ето го батко беееееееее!!!!!!!

Иначе може и апарата да не е най най :)
Колкото толкото
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Потребител
Аватар

Мнение от TDI » 26 Май 2004, 9:25

Някой да знае такава шапка откъде мога да си купя :?:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 26 Май 2004, 11:15

абе супер че си го видял на живо а не по телевизията като повечето BMW ентосиасти във форума. :D
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Май 2004, 11:30

TDI написа:Някой да знае такава шапка откъде мога да си купя :?:

В Илиенци видях такава. И на Шумахер също. Не са истински, но изглеждат добре. Цена 8 лв. сега може и да са я вдигнали заради събитието. Ако влизаш в складовете от бул. Рожен вървиш от лявата страна на алеята покрай новите магазини. Има един магазин с много шапки пред него, а вътре зад вратата продават вратовръзки. Това е мястото. Good Luck :)
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 26 Май 2004, 11:41

TDI написа:Някой да знае такава шапка откъде мога да си купя :?:

Цена около 30 евро е тази ..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 26 Май 2004, 11:47

Оригиналните са по 25-30 евро и можеш само чрез интернет или някой познат да ти донесе! Аз лично си поръчах от познати от Франция, ама беше преди 2 години началото на 2002 и ми излезе към 35 евро... Иначе имаше в Дару кар Дружба магазина и шапки и фанелки и други неща , но натоварването е голямо !!!!! Незнам КАМОР дали имат намерение да правят FANSHOP :?: Дано да има :bgflag:
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 26 Май 2004, 11:55

Между другото тук има доста информация:
www.jpmontoya.com
:D
stay tuned
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 26 Май 2004, 17:25

Ами незнам как си влязъл, ама браво за снимките.
Аз като отидох и ми казаха покана, тогава помолих да говоря с управителя и дойде една надута кранта, която ме изслуша вниммателно, вдигна рамене и каза само с покани, а аз я попитах по-късно дали може да се влезе да снимам болида дори ако е 5-6 часа вечерта, важното е да може, тя се позамисли и каза такова нещо не е предвидено!!! Явно са го предвидили за навсякъде без София :cry:
И между другото вкарваха като луди кашони с ядене и пиене за коктейла им! Така че направо незнам как си успял да убедиш охраната!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 27 Май 2004, 8:22

Veson написа:Незнам КАМОР дали имат намерение да правят FANSHOP :?: Дано да има :bgflag:

Имаме, но ще се наложи да почакате да се канализират нещата и да отворим официално врати ..

Потребител
Аватар

Мнение от gti16v » 13 Юни 2004, 18:55

Най-яката снимка от експо-то. :)
Изображение
ПЕТА->ТРЕТА

Назад към Основен Форум