бас вав е36 седан

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар

бас вав е36 седан

Мнение от g8708 » 28 Яну 2008, 18:57

колеги да ви попитам сас е36 и просто вси4ко ми дранка та вапроса ми е искам мн мо6тен басс сега сам сас усилвател блаупункт 4 канален и басс бо6мен 12 ин4ов запит одзат вав седалките и ми свири по добре тои там 6е си остане но искам и друг по хубав сас каса предложете ми от ли4ен опит гледам колегите са сас хертц толкова ли са добри :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Re: бас вав е36 седан

Мнение от ja » 28 Яну 2008, 20:30

g8708 написа:колеги да ви попитам сас е36 и просто вси4ко ми дранка та вапроса ми е искам мн мо6тен басс сега сам сас усилвател блаупункт 4 канален и басс бо6мен 12 ин4ов запит одзат вав седалките и ми свири по добре тои там 6е си остане но искам и друг по хубав сас каса предложете ми от ли4ен опит гледам колегите са сас хертц толкова ли са добри :roll:

Off Topic: Ако пишеш с фонетична кирилица колега Ъ-то е латинската буква Y, Ч-то е горе до единицата в ляво, Ш-то е до латинското P.

Не целя да те засягам нещо...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ruskin » 29 Яну 2008, 21:55

Еми май като за 130лв са най, но като за 250лв са май едни от най-злетата.
Окомплектоването на два различни драйвъра за суб-ри е голяма грешка. Ще се получи страшен мазальоч.
Според мен продай това което имаш и говорител и усилвате и сложи два ДЛС или Хеликс и готин усилвател и се кефи колкото се може повече.

Назад към Car аудио и видео