бас вав е36 седан
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
бас вав е36 седан
колеги да ви попитам сас е36 и просто вси4ко ми дранка та вапроса ми е искам мн мо6тен басс сега сам сас усилвател блаупункт 4 канален и басс бо6мен 12 ин4ов запит одзат вав седалките и ми свири по добре тои там 6е си остане но искам и друг по хубав сас каса предложете ми от ли4ен опит гледам колегите са сас хертц толкова ли са добри 

Re: бас вав е36 седан
g8708 написа:колеги да ви попитам сас е36 и просто вси4ко ми дранка та вапроса ми е искам мн мо6тен басс сега сам сас усилвател блаупункт 4 канален и басс бо6мен 12 ин4ов запит одзат вав седалките и ми свири по добре тои там 6е си остане но искам и друг по хубав сас каса предложете ми от ли4ен опит гледам колегите са сас хертц толкова ли са добри
Off Topic: Ако пишеш с фонетична кирилица колега Ъ-то е латинската буква Y, Ч-то е горе до единицата в ляво, Ш-то е до латинското P.
Не целя да те засягам нещо...
Еми май като за 130лв са най, но като за 250лв са май едни от най-злетата.
Окомплектоването на два различни драйвъра за суб-ри е голяма грешка. Ще се получи страшен мазальоч.
Според мен продай това което имаш и говорител и усилвате и сложи два ДЛС или Хеликс и готин усилвател и се кефи колкото се може повече.
Окомплектоването на два различни драйвъра за суб-ри е голяма грешка. Ще се получи страшен мазальоч.
Според мен продай това което имаш и говорител и усилвате и сложи два ДЛС или Хеликс и готин усилвател и се кефи колкото се може повече.
3 мнения
• Страница 1 от 1