E36 316 M40 turbo
Модератор: bum_bum
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
ditko1 написа:Иво а мислиш ли да слагаш шпер и горе долу до колко коне може да издържи ?
ами да на купето ми е 3,45 шпер малкото прасе и мисля да го сложа на 316-ката пак на 0,7 бара и плавно превключване ще държи , а за купето ще сложа голямото прасе 3,15 пак шпер ама това ще стане след като турбинирам купето 4е като е 3,15 и е атмосферка нема сила да откине

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Re: ...
teao написа:А с какви свещи го караш тулбото...
316-ката с оригиналните ис-а с най-различни

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
ехо развитие по темата
ония ден бате заьо запали 316-ката ,допълнителните дюзи са преместени на всеки рънер , днес я настроихме наново на 0,7бара и си се накефих максимално
деба и 16-ката особено като си карам нормално из града е супер приятна за каране нема да придърпва или да прекъсва абе кефец , даже се засекохме с една 740-ка слу4айно по нощите и на пи4а не му се верваше как леко леко си отивам
накрая спряхме да си полафиме и да му обясня с къв матор съм и пиу патрулката отзаде
та минахме един по един за по4ерпка аз извадих 5 кинта ,4е немах други дребни и минах тънкана 

ония ден бате заьо запали 316-ката ,допълнителните дюзи са преместени на всеки рънер , днес я настроихме наново на 0,7бара и си се накефих максимално

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
bmw325ci написа:Ми така де и 5 са им много, някои ги хранят със жълти стинки![]()
дай някое ново клипче
ем може да направя тия дни иска ми се да я ка4а на диното ама нещо до4ух 4е у хееед-ауто станало много ''евтино" и незнам

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ludiagsm написа:ехо развитие по темата
ония ден бате заьо запали 316-ката ,допълнителните дюзи са преместени на всеки рънер , днес я настроихме наново на 0,7бара и си се накефих максималнодеба и 16-ката особено като си карам нормално из града е супер приятна за каране нема да придърпва или да прекъсва абе кефец , даже се засекохме с една 740-ка слу4айно по нощите и на пи4а не му се верваше как леко леко си отивам
накрая спряхме да си полафиме и да му обясня с къв матор съм и пиу патрулката отзаде
та минахме един по един за по4ерпка аз извадих 5 кинта ,4е немах други дребни и минах тънкана
е така е кат не се обади ...

а за кво па са се прайли като сте си лафили ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
- zxsport
-
:)
ludiagsm написа:това е турбинирането на мотора с труд части електроника и материали идва 100коня тръгва си 220, а съединител и ходова част ве4е си трябва отделно аз го казах и преди ако се надува до 0,7 бара оригиналния съединител си държи спира4ките също ,въпреки 4е е хубаво вси4ко да се смени с по-якоtaba4ko написа: ... спонема цифрата 3500 ама това включва ли всички промени по колата като спирачки и съединители и т.н., или е само за монтажа на турбината?...
Здравей, луд!
Ще съм благодарен ако обясниш малко по-подробно ако имаме 3500 лв. какво може да се направи и какви коне може да очакваме, но от IS-ка? Вярвам, че с нея (is-кaта) имаш най-голям опит и колата може да стане перфектна, без грешка още от първия опит ...
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Re: :)
zxsport написа:ludiagsm написа:това е турбинирането на мотора с труд части електроника и материали идва 100коня тръгва си 220, а съединител и ходова част ве4е си трябва отделно аз го казах и преди ако се надува до 0,7 бара оригиналния съединител си държи спира4ките също ,въпреки 4е е хубаво вси4ко да се смени с по-якоtaba4ko написа: ... спонема цифрата 3500 ама това включва ли всички промени по колата като спирачки и съединители и т.н., или е само за монтажа на турбината?...
Здравей, луд!
Ще съм благодарен ако обясниш малко по-подробно ако имаме 3500 лв. какво може да се направи и какви коне може да очакваме, но от IS-ка? Вярвам, че с нея (is-кaта) имаш най-голям опит и колата може да стане перфектна, без грешка още от първия опит ...
подробности на гсм-а или на живо