информация ?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

информация ?

Мнение от bavarec_85 » 28 Яну 2008, 17:36

Здравеите баварци ,искам да зема едно бмв 520 ,130 коня 1990 г.Някои можели да ми каже кое е слабото място на тая кола ,смисал кво да очаквам като забележки колата няма газ.Като екстри има само двузонен климатроник .Ако някои има токова БМВ моля да ми каже мнението си за него .Благодаря предварително
xaresvam vsi4ki BMW ta :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 28 Яну 2008, 17:56

Бе кат та глеам си на 15,и тва е крачка назад ко наистина имаш е 36 ама нямаш е 34 :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: тая кола и нов внос я няма ,никои не ги купува тея дараци и 90 година с двузовон климатроник незнам :lol: :lol: :lol: :lol: ,и без туи на тея кочини климатрониците дисплеи нямат :mhihi: :lol: :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec_85 » 28 Яну 2008, 18:43

кои е на 15 ти тап ли си или да на много умен ли ми се праиш за тжа имам пари за тжа питам ти кои набор си а еи такива като тебе много ги обичам селски тарикати

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 28 Яну 2008, 18:48

Satanans4o написа:Бе кат та глеам си на 15,и тва е крачка назад ко наистина имаш е 36 ама нямаш е 34 :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: тая кола и нов внос я няма ,никои не ги купува тея дараци и 90 година с двузовон климатроник незнам :lol: :lol: :lol: :lol: ,и без туи на тея кочини климатрониците дисплеи нямат :mhihi: :lol: :lol: :lol:

Ето един умен собственик на е36 ние с дараците какво да кажем ще си ги караме и ще им се кефим.И кат гледам не можеш да смяташ пича не е на 15 а на 22 или 23 зависи на коя дата е роден.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Яну 2008, 19:04

Тя не е и негова е36цата :mhihi:
А младеж ако е двузонов моя климатроник става л ида ти обърша шамарите без да се оплачеш на полицията :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 28 Яну 2008, 19:11

///peter написа:Тя не е и негова е36цата :mhihi:
А младеж ако е двузонов моя климатроник става л ида ти обърша шамарите без да се оплачеш на полицията :mhihi:

А стаа ли аз да ти одаря един без да ти искърта зъбките,щото мощничко го раздаам,тои двузонов ама без дисплеи,не е дигителен :mhihi: :lol: :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 28 Яну 2008, 19:12

Лошо лошо това математиката сложно се явявала за някой ......... :(

Почнах да се замислям - дали да не си сменя "кочината" за "бъбрекоразбивачка" ....... абе айди заеби тая работа, че прекалено много колеги от Е36 влизат в Е34 и няма смисъл да се караме с тях заради някой ....... който кара кола с "К" ........

Пък ти човече сам си решаваш:
- колата вози без грешка
- голямо,удобно,мощно
- много кУраво окачване

Ще се влюбиш в нея!!!Преценката е твоя ..... и не очаквай някой от Е34 да ти каже нещо лошо за въпросният модел ;)

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 28 Яну 2008, 20:04

Satanans4o написа:

А стаа ли аз да ти одаря един без да ти искърта зъбките,щото мощничко го раздаам,тои двузонов ама без дисплеи,не е дигителен :mhihi: :lol: :lol: :lol: :lol:
Тука май някой реве за предупреждение много лош стана взе да раздаващ правосъдие.
А на колегата който се чуди за е34-ката ще му кажа че от юни месец миналата година съм собственик на е34 и вече не мога да си представя да се кача на нещо друго от по ниския клас като е36 един съвет от мен ако имаш парички вземи си 24V който е по икономичен от 12V мотор няма да съжаляваш и като мощност и като разход поне аз съм много доволен голяма комфортна и удобна и отзад е широко поне така ми казаха момичетата :D :D :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 28 Яну 2008, 20:33

Спокойно майка, какъв е случая :cop:
Ако почерпиш - нищо не съм чул ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec_85 » 28 Яну 2008, 20:34

мерси за отговора и мерси на човекадето не ме набахта аз имам Е 36 и ми предлагат бартер за Е34 тва е цялата работа и за тжа се чудя ама маи тая тема вкарва само нерви по добре да се изтрие

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 28 Яну 2008, 20:42

Satanans4o написа:Бе кат та глеам си на 15,и тва е крачка назад ко наистина имаш е 36 ама нямаш е 34 :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi: тая кола и нов внос я няма ,никои не ги купува тея дараци и 90 година с двузовон климатроник незнам :lol: :lol: :lol: :lol: ,и без туи на тея кочини климатрониците дисплеи нямат :mhihi: :lol: :lol: :lol:

Абе Сатанин4оооо, пак ли ти бе издънкооооо... Ама мноооого професионално се изказваш бре? Да не би да си прочел нещо ново?

САТАНИН4О, СПРИ ДА СЕ ИЗКАЗВАШ НЕКОМПЕТЕНТНО И НЕГАТИВНО ЗА Е34. ВСИЧКИ В ТАЗИ ЧАСТ НА ФОРУМА СМЕ ФЕНОВЕ НА Е34 И КАТО ОБИЖДАШ КОЛИТЕ НИ - ОБИЖДАШ НАС!!! Моля модовете на е34 и е36 да вземат някакви мерки и да санкционират този индивид, който вече в 3 поредни теми плюе.

Иначе ще бъде хранен всеки път - никой не иска това, нали?

Сатанин4ооо, Тати дава ли колата? Ако слушкаш може да я вземеш пак, ама за 1 кръгче само.... и да спазваш вечерния час :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПП. За колегата дето се чуди - вземи ако можеш по-мощният мотор - 150 коня - по-икономичен и по-динамичен е!!

Със здраве

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 28 Яну 2008, 22:16

Satanans4o написа:

Ей лекенце ...Незнам какъв си що си ...Ама да земеш си обереш крушите от тоя форум че дразниш много!!! :evil: :evil:

Някой да пусне едно ЛС на Асен да го банне това леке...
Изображение

Назад към E34