Питане за М3 е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Питане за М3 е46
Ако има 4овек от форума с такава кола ще помоля за малко инфо.Ясно е 4е колата е невероятна, интересуват ме ли4ни впе4атления здравина , проблеми ,реален ли е разхода дето го дават в интерната и т.н.А да и колко излиза горе долу митото й.Мерси предварително!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Питане за М3 е46
mityo105 написа:Ако има 4овек от форума с такава кола ще помоля за малко инфо.Ясно е 4е колата е невероятна, интересуват ме ли4ни впе4атления здравина , проблеми ,реален ли е разхода дето го дават в интерната и т.н.А да и колко излиза горе долу митото й.Мерси предварително!
Впечатлението ми е, че всеки път като се кача и става няква магийка и се отнасям тотално от проблемите....
проблем съм имал с някво маркуче за към ваносите но го остраниха за 3 дни в дару със поручката на маркучето .. платих някви смешни пари за него (маркуча) маслко и работа ....
разхода незнам колко го дават в нет-а ... при мене градско варира около 18 зависи от настроението ми ...
извънградко ми даде 9.6 до Априлци с 2 3 спирания ...
мито ако я вкарваш от ЕС няма ...
единственото неудобно нещо в тая кола, е че не е за наще готини пътища и траа си научиш маршрута наизуст ...
azrail от форума също може да даде компетентно мнение той я има колата от доста по дълго
успех
най големия въпрос при тази кола според мен е СМГ или Ръчка .. .
и двете си имат доста + и малко минуси ... но май си е до лично мнение ...
аз преди да я взема покарах и двата типа ... и избрах СМГ ... сега зимата при дрифтовете по сняг малко ми липсва съединителя ама па лятото въобще не ....
разгледай във видео секчията бях пускал едно филмче са функциите на смг-то ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
бъркаш .. кутията с двата съединителя се казва M DCT и все още не е стигнала пазара. Тя излиза като премиера с Е93 М3.
SMG е секвенциална скоростна кутия с електрохидравличен принцип на смяна. Грубо казано нормална кутия със съединител и електрическо превключване. Има автоматичен (не много плавен режим) и Drivelogic, с който избираш бързината на смяна, от там се променя и плавно/рязко превключване. Има Launch Control, който не ти препоръчвам да ползваш често... иначе е ефективен
При Е46 е 6 скоростна, при E60/E61 М5 и E63/E64 М6 е 7 степенна.
SMG е секвенциална скоростна кутия с електрохидравличен принцип на смяна. Грубо казано нормална кутия със съединител и електрическо превключване. Има автоматичен (не много плавен режим) и Drivelogic, с който избираш бързината на смяна, от там се променя и плавно/рязко превключване. Има Launch Control, който не ти препоръчвам да ползваш често... иначе е ефективен

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
mityo105 написа:Колко най бързо сменя 6тото гледах некво клип4е докато пипне перото и ве4е е следва6тата предавка!
Със сигурност сменя доста по-бързо отколкото ще успееш да смениш с нормалната скоростна кутия- лично проверено, макар и не на БМВ...
П.С.: Ч, Ш и Щ не знаеш ли къде са

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
брей,ти някъв сериозен ще си..имал ли си преди тва бмв 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
mityo105 написа:Компа ми некаф фалит даде сори:)
не ти е комп-а виновен форума има проблеми напоследък
http://youtube.com/watch?v=5Emxu5HFllM
http://www.m3smg.com/index.html
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2