СБА - Кожодери и обирджии
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Всичко е добре когато свършва добре....
п.с.Няма да забравя как ми се счупи скоростната кутия насред Сърбия
Добре,че бях минал врачанската школа

п.с.Няма да забравя как ми се счупи скоростната кутия насред Сърбия

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Аз съм чупил полуоска в румъния в някво село .... няма майстори няма нищо само едно барче с 20 селянина ... спрях един БГ камион(чист късмет) - камиона беше празен. Помолих тия от кръчмата да вдигнем колата и така я натоварихме на камиона и се прибрах в БГ
Звучи нереално ма си е живата истина
Колата беше Ауди 80
Абе шибана работа е да ти се скапе колата насред нищото особенно в чужда държава, но се случва за съжаление

Звучи нереално ма си е живата истина

Колата беше Ауди 80

Абе шибана работа е да ти се скапе колата насред нищото особенно в чужда държава, но се случва за съжаление

MARFI написа:A как обездвижихте вътре колата, не се ли чукваше в камиона напред назад, и как реагираха на границата, това е голям филм?
Ами на границата нищо не казаха .... посмяха се и нищо

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тоз боклук,оператора от СБА,ако може да го изидирш става инетересно...тва никаква човешка солидарност-мри и толкоз,кво да му пука на някой за тебе??
пълно отчаяние от тая държавичка
пълно отчаяние от тая държавичка
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Айде да кажем, че съм склонен да платя тия пари, понеже сумата е немалка, и се предполага, че не ходя с куфар пари в джоба, може поне да ти каже по телефона, имаме схема за плащане, или имаме разсрочено плащане, или с кредитна карта, но по стар български обичай си плащаш на пича с камиончето кеш, на ръка и в брой...
Ебаси тъпнята!
Ебаси тъпнята!
MARFI написа:Айде да кажем, че съм склонен да платя тия пари, понеже сумата е немалка, и се предполага, че не ходя с куфар пари в джоба, може поне да ти каже по телефона, имаме схема за плащане, или имаме разсрочено плащане, или с кредитна карта, но по стар български обичай си плащаш на пича с камиончето кеш, на ръка и в брой...
Ебаси тъпнята!
MARFI,какво камионче бе баце.Тия испосници от СБА в Петрич и Сандански имат по една строшена нива с колесар.А и не знам защо си давате парите за абонамент при такива мизерници.Византийците имат подобна организация" Експрес сервиз" работят безотказно.

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Една неворятна играMARFI написа:И какво измайстори?

Свалях от платформата здрава кола добре че се оказа че имам здрава кола с теглич... прекачих ги и така.... каране на кола без номера с номерата от счупената и такива схеми

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3