xenon на е28!
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- kompi
- младши ентусиаст
-
denko написа:Ти като си с ксенон сигорно е супер безопасно и яко виждаш сичко но
ако си от другата страна и некой кисел лимон с ксенон за 200 кинта е решил да ти покаже че той вече има ксенон и е от ония големите батки с коли за по 200 бона и ти свети едно приятно в очичките е много яко
Denko тва си е твое мнение,карай с халогенни и тва е!поне ме виждат от далече и бягат

Сучииии!
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
браво
и аз търся,в америка видях на добра цена
да видим в бг какво ще стане
от къде можем да ги намерим? светлините ксенон?
да видим в бг какво ще стане
от къде можем да ги намерим? светлините ксенон?
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
noty boy написа:Turbo_Ted написа:денко, кога ли ще доживея да харесаш нещо от по-новите технологии на е28![]()
![]()
щото ако зависи от тебе и оргиналните акумулатори требе да си пазим
![]()
![]()
![]()
по темата : ЕВАЛА КОЛЕГАмного яко стои
замислям се и аз за такова
Аз пак да се намеся.![]()
На някои хора тугинга няма НИКОГА да им ареса и евалата за тва.
Пък нека времето да определи кой са праведниците.
А по въпроса за акумулаторите що да си пазиш оргинала като може да си купиш нов пак като оргинала. Ма цената е другичка и качеството е такова а пък някой по вманиячени и бушончетата си купуват от БМВ АГа касовата белешка си я слагат в кейсче за поколенията.
Младеж, скоро ще видиш една хубава е30 с ксенон 4300к и ако можеш отсъди обективно дали е по-лошо от оригиналните халогенни фарове.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
denko написа:Васко иди в тунинг центара
от там можеш да си набавош и големи брони и анти крила
а тунинг центъра се намира.........................???
Babuna написа:noty boy написа:Turbo_Ted написа:денко, кога ли ще доживея да харесаш нещо от по-новите технологии на е28![]()
![]()
щото ако зависи от тебе и оргиналните акумулатори требе да си пазим
![]()
![]()
![]()
по темата : ЕВАЛА КОЛЕГАмного яко стои
замислям се и аз за такова
Аз пак да се намеся.![]()
На някои хора тугинга няма НИКОГА да им ареса и евалата за тва.
Пък нека времето да определи кой са праведниците.
А по въпроса за акумулаторите що да си пазиш оргинала като може да си купиш нов пак като оргинала. Ма цената е другичка и качеството е такова а пък някой по вманиячени и бушончетата си купуват от БМВ АГа касовата белешка си я слагат в кейсче за поколенията.
Младеж, скоро ще видиш една хубава е30 с ксенон 4300к и ако можеш отсъди обективно дали е по-лошо от оригиналните халогенни фарове.
Юнак аз да ти реча от сега. Няма да ме кефи повече.
На ежедневката може би бих си сложил някога (щот е по функционално) но на парадната кола НИВГА
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- kompi
- младши ентусиаст
-
Tano написа:А бате я кажи, това свети ли по добре, щото на колегата ми на Астрата има ОГРОМНА разлика, ма за наще фарове ме съмнява?
поне 2 пъти по-добре,не пресилвам!Даже не са много добре регулирани фаровете-ниски ми са!

Според мен си заслужава от практична гледна точка,дупките "изпъкват" много повече!
Сучииии!
noty boy написа:.... а пък някой по вманиячени и бушончетата си купуват от БМВ АГа касовата белешка си я слагат в кейсче за поколенията.
поръчах си два бушона 5 и 15 А БМВ, но ми пратиха от прозрачните от най евтините. Само оригиналният номер бяха написали отгоре

NeoPrint написа: Предпочитам два ксенона Н1,един на големите за къси и другия на вътрешните за дълги.
това възможно ли е да стане и да работи? като пуснеш дълги няма ли да чакаш 10-15 секунди за да светне както трябва ... и вече ще трябва да ги гасиш

иначе биксенона е друго нещо, дори и на Н4 крушки
Страх ме е да карам на дълги, да не подпаля някой отсреща

- Новини
-
noty boy написа:а пък някой по вманиячени и бушончетата си купуват от БМВ АГа касовата белешка си я слагат в кейсче за поколенията.
На мене още ми се чудят познати, че отидох да си поръчам оригинални болтчета и гайки вместо да ходя да си ги купя от обикновена железария

Виж за бушончета - не се бях сетил.

- 6markozavar
- Потребител
-
мен лично ксенона по малко ме заслепява от обикновените ,пък и с ксенона се вижда каде каде по добре от стандартните светлини ,аз съм твърдо за ксенона 

- kompi
- младши ентусиаст
-
© написа:видях колата и ксенона между Нова Загора и Стара Загора. Добре светешеПотърсих стикер на форума на стъклото отзад - приближих се специално да погледна, но видях само drifting-bg.com
Но май беше същата кола

Сучииии!
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3