Филтър за купе???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- cgm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46, Е91
- Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
Филтър за купе???
Здравейте искам да ви попитам дали моделите на БМВ Е30 имат филтър за въздуха който се вкарва в купето, и ако ДА то къде се намира.
10х предварително
10х предварително
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- Новини
-
Ако имаш такъв филтър, значи си направо късметлия. Това си е голяма рядкост!
Ето ти един линк. На немски е и незнам дали пише размера, но мисля, че ще ти е полезно.
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... f00443.htm
Ето ти един линк. На немски е и незнам дали пише размера, но мисля, че ще ти е полезно.
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteuro ... f00443.htm
Не, такъв не знам дали имам но не говоря за него със сигурност! Този, за който аз говоря се виждаше когато свалих моторчето на парното...
Този, за който ти ми даваш линк се намира при духалките на краката до колкото виждам
edit: Всъшност като се загледам по-добре точно този е май, защото снимките са завъртяни
Не знам, но само от снимките се ориентирам защото немски не знам грам. Ще трябва да се провери 

edit: Всъшност като се загледам по-добре точно този е май, защото снимките са завъртяни

След 30-ти,/че имам изпит/ ще вадя пак моторчето, че след като го оправих /да не трака, да не чука и да работи/ след 4 дена работа започна да свири като щурец!!Asen_X написа:Ами друг вариант просто няма. Това е единствения възможен филтър и то пак подчертавам - изключително рядка екстричка е.
Ако при теб има филтър, монтиран на друго място... значи ще да е някакъв бесен хоуммейд

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мойта има клима,ама тря да проверя и аз за филтер,че мноо гадно мирише(на пушек) и слабо духа,а вентилатора работи яко!или викате абсурд е с клима и филтер..... 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Да предположих, че някой ще ме нахули кат тебsonny написа:porostorm написа:.....
абе ахмак, ти май си си видял просто питата на радиаторчето, само нея можеш да видиш като махнеш моторчето. А този филтър дето Асен е дал линка е за климатични коли и седи между двата радиатора.

porostorm написа:Да предположих, че някой ще ме нахули кат тебsonny написа:porostorm написа:.....
абе ахмак, ти май си си видял просто питата на радиаторчето, само нея можеш да видиш като махнеш моторчето. А този филтър дето Асен е дал линка е за климатични коли и седи между двата радиатора.ама понеже не помня много добре защото се занимавах главно с моторчето, но мисля че го пипнах тоя филтър/защото и аз си помислих, че е радиаторчето/ и беше меко... на 31.01 ще разберем
Ми то питата е мека и се нарушава с пръсти, просто са монго тънки ламаринки напреки и затова ти се струва, че е филтър

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
sonny написа:porostorm написа:.....
А този филтър дето Асен е дал линка е за климатични коли и седи между двата радиатора.
Климатични коли таратанци

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2