котарак като тигърче
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
amd написа:Леле мамка им стара копеленца гадни!!! Краката бил им трошил с тръби на тия шибаняци![]()
![]()
Във Видин, по средата на изпитната ми сесия баща ми ми каза, че котарака ни някой го е пребил, защото се е прибрал целия в кръв, кал и едвам ходещ - слава богу възстановява се, но беше адски шок за мен, защото обожавам животните и най-вече котките. Срещам всеки ден по улиците бездомни и направо ми се къса сърцето (буквално), а това някой да бие и да се опитва да изтреби тези животни ме вбесява тотално!!! Как може да си такъв изрод, такова долно и малоумно копеленце, за да тормозиш тези животинки! Човек мога да ударя с тръба през колената, но животно никога. Мразя лова, мразя всякакъв вид насилие над животните.
Нищо, това са долни и мизерни хора, те никога няма да бъдащ щастливи и никога няма да им върви в живота, ще си останат хлебарки. Котките са кофти животни, с които да се гавриш, защото после късмета ти ще те доведе до ръба на мизерията и несполучието, така, че просто ако видите някой такъв го ебете здраво, а ако не - той ще си го получи от съдбата!
Абсулютно същия съм! Не понасям някой да се гаври с каквито и да е било животни...
Една вечер седя си нещо на ПЦ-то и чувам как някво куче скимти поглеждам и някъв пиян дебил примамва кучето с храна и после му бие шут....като се разпсувах, че ше дойда да му отвинта главицата оня сдуха и запали... аман от комплексари...живота ги мачка и те на животните да си го изкарат...да им изсъхнат ръцете на сичките дано!

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Живея в къща с голям двор. Имам 2 котака и куче, но с огромно удоволствие бих приютил още една животинка.
Проблемът е, че съм далечко от Пазарджик, а и скоро не се очертава път натам.
Виждам, че има мераци за котарака и от софия...така че ако колегата, който временно се грижи за Станчо има некаква идея относно евентуалното придвижване на хайванчето в която и да е посока нека сподели...на мен нищо не ми идва наум
Проблемът е, че съм далечко от Пазарджик, а и скоро не се очертава път натам.
Виждам, че има мераци за котарака и от софия...така че ако колегата, който временно се грижи за Станчо има некаква идея относно евентуалното придвижване на хайванчето в която и да е посока нека сподели...на мен нищо не ми идва наум

Последна промяна cww на 27 Яну 2008, 22:41, променена общо 2 пъти
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
и ако може и някоя снимка да пуснеш че да не стане после
като го види жената и двамата да сме вече на улицата
като го види жената и двамата да сме вече на улицата

Последна промяна 2advanced на 28 Яну 2008, 1:43, променена общо 1 път
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict

YNWA
Planet Club Addict
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
Аз също обожавам животните, без значение дали е куче или коте.
Пред блока живее един пес, казва се Марин, беше го блъснала кола преди 5 години, беше целят в кръв от удара кожата му беше олющена и му се виждаше месото.
Веднага започнах да му давам хапчета, да го храня и сега тоя звяр е супер чувства се великолепно, даже съм му направил и къща.
Приятелите ме бъзикат че не ми е нужно каско на колата щото, които и да се соближи до нея, тоя ми ти звяр веднага излиза от къщата си.
Всяка сутрин, които излезе пръв аз, маика или татко му купува баничка за закуска,а вечер яде половин хляб с разни манджи, абе въобще живот си живее.
Вкъщи пък имам Ши Тцу, купих го преди 1 годинка за 600 кинта от София жесток красавец, те двамата са моято гордост, абе въобще да ви кажа честно за животинка човек убивам.
Поздравявам ви за хубавата тема, трябва да има повече хора като нас.
Пред блока живее един пес, казва се Марин, беше го блъснала кола преди 5 години, беше целят в кръв от удара кожата му беше олющена и му се виждаше месото.
Веднага започнах да му давам хапчета, да го храня и сега тоя звяр е супер чувства се великолепно, даже съм му направил и къща.
Приятелите ме бъзикат че не ми е нужно каско на колата щото, които и да се соближи до нея, тоя ми ти звяр веднага излиза от къщата си.
Всяка сутрин, които излезе пръв аз, маика или татко му купува баничка за закуска,а вечер яде половин хляб с разни манджи, абе въобще живот си живее.
Вкъщи пък имам Ши Тцу, купих го преди 1 годинка за 600 кинта от София жесток красавец, те двамата са моято гордост, абе въобще да ви кажа честно за животинка човек убивам.
Поздравявам ви за хубавата тема, трябва да има повече хора като нас.
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги и аз съм тъй, обичам животните и особено котките, за майка ми да не говоря ! Даже наскоро имах такава ситуация ! Тва беше баш у големите студове, пътя стъкло аз бех с бащата и си карам леко с около 30-40 ( отдолу в буквалния смисъл стъкло ) -извънградски път ! И един котарак изкача и трагва да минава пред BMW то и аз виждам че няма да има време да мине и ще го сгазим с дясната гума и бих лев волан и задницата тръгна да бяга у десно ( на косъм бех да се завъртим ), ама някак си оправих нещата , та бащата ми мрънкаше , че за една котка поемам такива рискове, но знам че щех да се чувствам много зле ако го бех сгазил !! Аз самия ненавиждам насилието над животни !!! Колега и да искам няма как да я взема тая котка, невъзможно ми е да се грижа за нея , но се надявам че ще си намери собственик 

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги и аз съм тъй, обичам животните и особено котките, за майка ми да не говоря ! Даже наскоро имах такава ситуация ! Тва беше баш у големите студове, пътя стъкло аз бех с бащата и си карам леко с около 30-40 ( отдолу в буквалния смисъл стъкло ) -извънградски път ! И един котарак изкача и трагва да минава пред BMW то и аз виждам че няма да има време да мине и ще го сгазим с дясната гума и бих лев волан и задницата тръгна да бяга у десно ( на косъм бех да се завъртим ), ама някак си оправих нещата , та бащата ми мрънкаше , че за една котка поемам такива рискове, но знам че щех да се чувствам много зле ако го бех сгазил !! Аз самия ненавиждам насилието над животни !!! Колега и да искам няма как да я взема тая котка, невъзможно ми е да се грижа за нея , но се надявам че ще си намери собственик 

- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
klintan66, братле, давай да мислим начини за транспортирането на животинката, че жената като чу и пощуря да вземаме котарака.
П.П. Междувпрочем той в апартамент ли е бил гледан досега?
П.П. Междувпрочем той в апартамент ли е бил гледан досега?
- g-ca M-kova
- Потребител
-
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
аве са се сещам че може да звънна на чичо ми,евентуално да го вземе за любимец на братовчеда
той е и в пазарджик тамън перфе
а иначе мисля е няма мисъл да казвам дали обичам животните
който ме познава знае за какво става въпрос

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
VesoPesaW123 написа:аве са се сещам че може да звънна на чичо ми,евентуално да го вземе за любимец на братовчедатой е и в пазарджик тамън перфе
![]()
С това трябваше да започнеш

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3