Как селото попадна в града

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 25 Яну 2008, 12:53

paparazzo написа:проблема-спора идва от там,че много които идват във Софето не им понася и създават проблеми на себе си и околните- тук съм роден-еми обичам миризмата на асфалт-на бензин-шума хаоса-свикнал съм и да живея в апартамент-защо ги изброявам-живях в едно село до Враца 5м-ми тишината и спокоиствието ме дразнеха-тея животни там също/ебати петлите/ мръсни мърляви дворове/не е нужно да си богат да си го окосиш-ебаси/-мисля,че ако си от село-винаги ще те дърпа на там-а във София,Пловдив-ще се мъчиш-е аз не мога да живея на село-всичко там ме дразни-най вече тишината....
:D :D :D

Всичко хубаво, само в цялата селяния защо намеси и Пловдив, който според мен е един от най-чистите от селяни градове в България. То в София и Варна отидоха сичката селска паплач и за Пловдив просто не останаха хора. За това града ни е чист на културно ниво - все пак е и културната столица на България. Друго доказателство за липсата на селски урбанизации и миграции към Пловдив е и това, че тук говорим на чистия и книжовен български език в цялата страна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 25 Яну 2008, 13:36

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Гузен негонен бяга ...
Това, говоренето, майна, комбинирате ли го с четене? Изображение
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Яну 2008, 14:01

преди 1м я и още 2ма люлински ентелегенти (единия даже завърши и университета на живота)утиваме в люлин 6 в един апартамент и след катка борба (те моите винаги са кратки )влизат 2мата в стаята и викат оооо даи да пробваме тая дебелата :lol: а аз току що бех полужение вис и дебелатата вика на другата "яж му мъдити " :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: еи умерх още толкува вис и както и да е след борбата дебелата вика на другите "къдие е панталона му"" еи умрех да се смея имаше и още лафове ма сега не се сещам да ги цитирам и сега като се видим поздрава е каде е панталона му баси супер лафове имаше :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 26 Яну 2008, 22:00

Не съм чел коментарите ви, но си загубих времето с историята и е меко казано просто написана. От идиоткрейзи(филма) насам с по тъпо нещо не бях си запълвал времето :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 27 Яну 2008, 2:46

Ей стига сте спорили че както съм я пуснал така и ша я изтрия тая тема
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Harvester » 27 Яну 2008, 19:06

Кво ревете срещу селяните, бре! Кой ще ви мие колите, ако ги няма?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Мнение от svetko » 27 Яну 2008, 19:31

Harvester написа:Кво ревете срещу селяните, бре! Кой ще ви мие колите, ако ги няма?

Пуснах сълзи от смех :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Яну 2008, 21:43

svetko написа:
Harvester написа:Кво ревете срещу селяните, бре! Кой ще ви мие колите, ако ги няма?

Пуснах сълзи от смех :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

мноо арно си им го каза колегата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
предстааш ли си некфи уймонета с ланци и Вертута лъскат коли и чистят улиците :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 28 Яну 2008, 1:48

Урбанизация :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 28 Яну 2008, 17:29

Ние селяните за тва ша ви земем работата щото можеме и коли да миеме и компютри да правиме (ама тия дето се радват на 200лв. при условие че могат 800 поне да изкарат найстина са виновни за тех само е*ан) . Аре със здраве.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 28 Яну 2008, 18:08

bam-bam написа:предстааш ли си некфи уймонета с ланци и Вертута лъскат коли и чистят улиците :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това ли са отличителните атрибути на един истински кореняк софиянец?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Яну 2008, 23:30

mastorpetko написа:
bam-bam написа:предстааш ли си некфи уймонета с ланци и Вертута лъскат коли и чистят улиците :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Това ли са отличителните атрибути на един истински кореняк софиянец?

немам идея колега .. мисля че малко са такива останали живи въпреки че секи 2ри се изкарва такъв но не пита мама и тате от къде са се преселили ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 29 Яну 2008, 21:48

bam-bam написа: такъв но не пита мама и тате от къде са се преселили ;)

Не питай, че нали знаеш, че никога не е късно да станеш за резил :twisted: :mhihi:
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 30 Яну 2008, 2:32

1. Селянин – Човек, който живее на село или в малък град. В България големите градове са София, Варна и Пловдив (с малко уговорки)
2. Селяндур – Живее навсякъде, най-много са в средните и големите градове. По селата не виреят (няма кой да ги търпи)
3. Селянин – Бачка яко, изкарва си хляба с честен труд. Щастлив е, че има работа. Лоялен е към работодател и колеги.
4. Селяндур – Мързелива гад. Мрази да се труди, обича да е “на далавера”. Гледа винаги да изклинчи и да “претакова” държавата, колегата или шефа.
5. Селянин – Чист човек. Обича природата и не свини наоколо. Повечето отпадъци намират приложение в градината или като храна на животните
6. Селяндур – Свиня. Хвърля си боклука в найлоново пликче през прозореца. Изтърсва си пепелника на колата на светофара. Ако му направиш забележка – бучи, че си плаща данъците и бате Бойко да изчисти.
7. Селянин – Плаща си данъците и сметките. Псува на ум (и на глас) обирджийската държава, но плаща. Декларира си кладенеца, който сам е копал и му плаща данък.
8, Селяндур – Никога не плаща нищо. Висят му 15 неплатени акта от КАТ и данъци на панелката от 1989-та. Краде парно от комшиите, слага си магнит на електромера и не плаща вода.
9. Селянин – Говори просто, но разбираемо. Ако се премести да живее в голям град за една година маха диалекта.
10. Селяндур – Мйека цял живот и твърди, че това е най-чистия български език.
11. Селянин – Умее да се весели, знае как и кога. Ако е сватба, ще чуе цяло село, но семейните празници се празнуват у дома.
12. Селяндур – Дъни музиката яко до 4 сутринта и хич не му дреме, че е примерно вторник и утре всички наоколо са на работа. Другият вариант е да се нареже като свиня в кварталната кръчма, да се сбие със сервитьора и да оповръща таксито и опикае асансьора.
http://larsy.blog.bg/viewpost.php?id=87646
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории