просто за да споделя..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 27 Яну 2008, 18:47

Баце обади ми се утре 0888004692 ще опраим работата верваи ми
Пък после ще черпиш многооо на Планета :shock:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Яну 2008, 18:55

Аве жени под път и над път ама пари за още едно бмв-е няма!Сега сериозно,брат сички жени са еднакви както един мой приятел казва: Всяка нова ми разправя че не е като другите ама до сега сички са еднакви и ....!Пич жалеи за колата или за кучето или за семеиството това са трите неща който винаги ще те обичат! :shock:
Знам че сега някой ще скочат ма нашите приятелки не са такива,да бе да сички жени изневеряват(вчера пресен пример едно приятелче разказа) просто не винаги ги хващат!
Общо зето след семеиството нареждам приятелите,парите и кучето жената малко по назад! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 27 Яну 2008, 19:31

Nukem написа:Аве жени под път и над път ама пари за още едно бмв-е няма!Сега сериозно,брат сички жени са еднакви както един мой приятел казва: Всяка нова ми разправя че не е като другите ама до сега сички са еднакви и ....!Пич жалеи за колата или за кучето или за семеиството това са трите неща който винаги ще те обичат! :shock:
Знам че сега някой ще скочат ма нашите приятелки не са такива,да бе да сички жени изневеряват(вчера пресен пример едно приятелче разказа) просто не винаги ги хващат!
Общо зето след семеиството нареждам приятелите,парите и кучето жената малко по назад! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абсолютно те подкрепям ! Семейството на 1-во място ! Колите са с гаранции и каскота, така че да не ти пука (татко ме е учил), защото колата трябва да служи на човека а не човека да става слуга на колата, в колите трябва да си яде, да си пие човек, да си пуши и ако му е кеф и семки да чопли (не обичам материални хора или такива дето робуват на вещи).

По темата ще кажа, че и на мен ми се е случвало да направя грешката като на колегата и да остана на сухо, за това сега винаги си държа една сериозна а пък като изкочи нещо случайно и красиво удрям по 1 мадо ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Яну 2008, 19:37

^^^^^
А после жените изневерявали :mhihi:
Аве да ти кажа намират се свестни жени,ама все не мога да си хвана такава да се еба в каръка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Та мисълта ми беше че не сте прави ама разтеглих нещо мнго :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 27 Яну 2008, 20:00

и аз смятам че не сте прави Признавам има много прости п***ки но не можеш да сложиш всички под общ знаменател НАПРОТИВ ИМА И МНОГО ПЕКАНИ МОМИЧЕТА ВСЕ ОЩЕ въпреки че са "застрашен"вид както казах вече.Не знам кой изневерява повече но това дет викаш колега имам си една сериозна ама ако ми падне нещо..ми се струва тъпо поне остави тва момиче да не го нараняваш щото я използваш така и ако си на нейно място няма да ти е голям кеф повярвай ми.Благодаря на всички които мислят като мен и ме подкрепят а тези които ще ме отказват и ще ми обесняват как жените изневерявали и т.н по добре да не ми пишат това не ми помага особено щото има жени и ЖЕНИ всеки е различен :) тук пишем за стойностните жени а не за простите к**ва които са по път и над път..такава не ми трябва. btw обадих се на момичето но телефона и явно е сменен и не можах да се свържа с нея...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 27 Яну 2008, 20:07

:(
Ами човеко изнамери и телефона от някой общ познат.
Всички сме с теб ако имаш нужда (вече се потретвам) викай - ще пише там СМС-и, поезия, романи - каквото трябва.
Твърдо съм с теб.
Няма да оставим любовта просто да те подмине ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 27 Яну 2008, 21:34

Подкрепям колегите-недеи да се предаваш преди да си направил всичко възможно да си я върнеш и знаейки че имаш някакъв дори и минимален шанс. ;) Ако реши колегата да и пратим по едно СМС-че ще подкрепя и аз. :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 27 Яну 2008, 22:09

Пич преди няколко години(15) имах едно момиче, беше тиха, скромна, нямаше някакви претенций, абе просто си исках тя да ми е жена.
Излизах няколко пъти с нея, но бях млад и буен и я заебах заради една която беше нахакана, 1 година по-голяма, и аз си викам е това е Любов( с главно Л).
Влюбих се, хлътнах, направо се побърквах с нея.
Но влязох в казармата, идваше, чакаше ме да си дойда, пишеше ми хубави неща.
Докато не дойде денят в който получих писмото от рода на: "Станахме трима, познай кой е излишния!?".
Естествено не й написах: "Идвам си в неделя, познай кой ще остане!!", а аз забих глава в земята и си рекох:
"Господ ме наказва заради другата, тя е пич а аз я зарязах, но си обещавам че когато се уволня(след 1 година) ще й се обадя и ще направя всичко възможно тя да е майката на мойте деца!".
След като се уволних събрах смелост и се обадих, сърбал съм си попарата заради преди това, но съм издържал и сега тази жена е майка на децата ми!

Поеми си вината и унижението, махни ги тия глупаци дето разправят че има и други жени те са коплексари, изтинският мъж си поема вината и последствията от свойте постъпки!!!!!!

Пожелавам ти УСПЕХ!

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 27 Яну 2008, 22:21

bobi_maxo написа:....
След като се уволних събрах смелост и се обадих, сърбал съм си попарата заради преди това, но съм издържал и сега тази жена е майка на децата ми!

Поеми си вината и унижението, махни ги тия глупаци дето разправят че има и други жени те са коплексари, истинският мъж си поема вината и последствията от свойте постъпки!!!!!!
Пожелавам ти УСПЕХ!

:clap: :clap: :clap:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 27 Яну 2008, 22:22

;)
Не давам съвет - казвам само какво евентуално бих..., ако съм на твое място...
Първо - никакви такива полуанонимни, полузадочни жестове от рода на телефонни обаждания или още по-пъзльовските SMS-и! Всичко трябва да се случва очи в очи! Нали съм истински мъж, а тя е истинска жена... Щом е толкова истинска, ще го оцени. :) Освен това, щом съм имал "смелостта" да й кажа други работи в очите, ще мога да й кажа и това, че я обичам и не мога да живея без нея!
Второ - доказването на чувствата определено ще трябва да продължи дълго, но ако се прави с такт и постоянство, ще има резултат... ;) (всички най-най-дребни и на пръв поглед незначителни подробности, които знаеш за нея, биха могли да помогнат ;) )
Трето - някой тук спомена за букет... да, цветята са изпитано "оръжие", но си мисля, дали няма да е по-добре по едно цвете всеки ден, вместо няколко наведнъж?(един известен певец бил спечелил сърцето на една известна певица точно по този начин - всеки ден по една роза, ако не греша... и така, докато тя не се предала...) :)
Четвърто - ще заложа на естествено държание, не на театрални постановки, защото тя е умна и това едва ли ще й хареса...предполагам. :roll:
Пето - стискам ти палци! Дано да ти прости и да се съберете! ;)
Ако ли не - виж тук...

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 27 Яну 2008, 22:34

ние нямаме двигатели, ние имаме сърца... всички сме правили, правим и ще правим грешки...
ако тя е твоето момиче ще ти прости и ще сте щастливи...
любовта е вечна.
4 8 15 16 23 42

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 27 Яну 2008, 22:38

KIARA_G написа:

Поеми си вината и унижението, махни ги тия глупаци дето разправят че има и други жени те са коплексари, истинският мъж си поема вината и последствията от свойте постъпки!!!!!!
Пожелавам ти УСПЕХ!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Боби мноо ги омайваш женските,играч си ти колежката пак си мисли че не всички мъже са еднакви
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 27 Яну 2008, 22:42

petio_petiov написа:
KIARA_G написа:

Пожелавам ти УСПЕХ!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Боби мноо ги омайваш женските,играч си ти колежката пак си мисли че не всички мъже са еднакви

Колежката правилно мисли! :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 27 Яну 2008, 22:43

petio_petiov написа:
KIARA_G написа:

Пожелавам ти УСПЕХ!

Не само че всички мъже не са еднакви, но и всички жени не са еднакви! Повярвай ми!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без книжка :P
Мечтае да кара: Е30 М3

Мнение от mim3 » 27 Яну 2008, 22:44

bobi_maxo написа:
petio_petiov написа:
KIARA_G написа:

Пожелавам ти УСПЕХ!

Не само че всички мъже не са еднакви, но и всички жени не са еднакви! Повярвай ми!

И това е много правилно! ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата