котарак като тигърче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

котарак като тигърче

Мнение от klintan66 » 27 Яну 2008, 18:42

колеги от 2 месеца в гаражате на кооперацията ми и има страхотен жълт и изключително кротък котарак. две годишен. неговата история-- на един съсед дъртак жена му избяга и тоя го изостави почти като го свали в коридора на избите--но изглежда някой много мрази животни и преди 20 дни изглежда беше ритнат и крака му се беше подул --виках доктор -имаше загнояване--биха му 10 дни инжекции и се оправи-- но след 3-4 дни пак е пострадал тоя път в окото -- ябълката е перфорирана --пак викам доктор - и пак инжекции-каза че ще се оправи. Страхувам се че ще пострада непоправимо --а животинката е просто уникална - научена е да ползва котешка тоалетна-многа кротък- като му бият инжекций почти не го държа.. Аз пробвах да го кача у нас но имам също котарак и моя щеше да го изяде....и тва е ако някай обича животните и има условия -да се обади ---казва се Станчо ---много е доверчив и затова все е жертва--едно от условията е да да получавам информация и да мога да го виждам понякога..

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 27 Яну 2008, 18:54

Колега ако хванеш някой да бие животно - още повече тая добра душа ... пиши едно ЛС - имам идея :evil:

Дай като са безпомощни и да ги ритаме и газиме, ония ден един глупак в една пряка до оборище нарочно искаше да згази едно кученце аз го заобиколих и боклука нарочно тръгна срещу него. Спрях и той спря, защото нямаше как да ме подмине .... слязох и такава глава му надъних, че още ме боли тиквата ... беше на годините на баща ми и ..... да ... не ми прави чест да посягам на възрастни хора, но тоя ми идваше да го удуша. Какви хора има не е истина, ако беше някой говняр на моите години щех да го ..... вбесявам се като стане въпрос за тормоз на животни ... сори за отклонението на темата ....

Ако нямах животинка бих го прибрал на момента, но си имам дори и отделно преди време прибрах 3 кученца от които ми остана едно и се чудя какво да го правя, но няма да го оставя дори ида не се намери кой да го вземе.
Последна промяна euroto на 27 Яну 2008, 19:09, променена общо 2 пъти
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 27 Яну 2008, 18:56

euroto написа:Колега ако хванеш някой да бие животно - още повече тая добра душа ... пиши едно ЛС - имам идея :evil:

и намен ми се вартят още 2 идеи
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2008, 19:16

euroto написа: .... слязох и такава глава му надъних, че още ме боли тиквата ... беше на годините на баща ми и ..... да ... не ми прави чест да посягам на възрастни хора, но тоя ми идваше да го удуша. Какви хора има не е истина, ако беше някой говняр на моите години щех да го ..... вбесявам се като стане въпрос за тормоз на животни ... сори за отклонението на темата ....

Напротив, годините му са ти дали още по-голям повод! Евала на пичове като теб!

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 27 Яну 2008, 19:35

колега къде е това в кой квартал ако искаш дай на ЛС.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 27 Яну 2008, 19:40

извинявам се ---котарака е в пазарджик

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 27 Яну 2008, 19:41

бих го взел ама скоро не ми се очертава път на там
ако някой има желание да го донесе до София бих го взел

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 27 Яну 2008, 19:41

Изображение

обади се , ще му пуснем и тва коте да го погали :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 27 Яну 2008, 20:14

euroto написа:Колега ако хванеш някой да бие животно - още повече тая добра душа ... пиши едно ЛС - имам идея :evil:

Дай като са безпомощни и да ги ритаме и газиме, ония ден един глупак в една пряка до оборище нарочно искаше да згази едно кученце аз го заобиколих и боклука нарочно тръгна срещу него. Спрях и той спря, защото нямаше как да ме подмине .... слязох и такава глава му надъних, че още ме боли тиквата ... беше на годините на баща ми и ..... да ... не ми прави чест да посягам на възрастни хора, но тоя ми идваше да го удуша. Какви хора има не е истина, ако беше някой говняр на моите години щех да го ..... вбесявам се като стане въпрос за тормоз на животни ... сори за отклонението на темата ....
.....

:clap: :clap: :clap:

Забелязала съм, че според някои мъже, да прегазиш котка /или друго животинче/ на пътя е голяма мъжка постъпка, която се разправя с гордост месеци наред! :evil: Да не говорим за тези, които ги тормозят и измъчват! Не искам да се правя на природозащитник тука, ама.... такива хора не се нищо друго освен комплексирани простаци! :evil:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 27 Яну 2008, 20:30

Леле мамка им стара копеленца гадни!!! Краката бил им трошил с тръби на тия шибаняци :evil: :evil: :evil: Във Видин, по средата на изпитната ми сесия баща ми ми каза, че котарака ни някой го е пребил, защото се е прибрал целия в кръв, кал и едвам ходещ - слава богу възстановява се, но беше адски шок за мен, защото обожавам животните и най-вече котките. Срещам всеки ден по улиците бездомни и направо ми се къса сърцето (буквално), а това някой да бие и да се опитва да изтреби тези животни ме вбесява тотално!!! Как може да си такъв изрод, такова долно и малоумно копеленце, за да тормозиш тези животинки! Човек мога да ударя с тръба през колената, но животно никога. Мразя лова, мразя всякакъв вид насилие над животните.
Нищо, това са долни и мизерни хора, те никога няма да бъдащ щастливи и никога няма да им върви в живота, ще си останат хлебарки. Котките са кофти животни, с които да се гавриш, защото после късмета ти ще те доведе до ръба на мизерията и несполучието, така, че просто ако видите някой такъв го ебете здраво, а ако не - той ще си го получи от съдбата!
BMW only!

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 27 Яну 2008, 20:42

Е тоя бомбон преди 4 години го прибрах от улицата и жена ми се влюби автоматично в него.Мноо са сладки бездомните животни :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от AlpinaPower » 27 Яну 2008, 20:58

Евала пичове!
Те животинките са като нас хората, само дето не могат да говорят ;) И аз ненавиждам хора които търсят умишлено да навредят на клетите животинки. В същото време обаче има улични песове, чието поведение е доста обезпокоително и е по-добре такива кучета да бъдат евтаназирани веднага :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 27 Яну 2008, 21:06

ей такъв сладур като този на снимките по-горе имах и аз,но тъй като имам лошо куче на двора(живея в къща) неможех да го пускам по двора да си щъка.1 год. след като го бях прибрал като малко топче косми получи запушване на пикучния мехур(често срещано при некастрирани домашни котки),оправи се,но като на магия(защото 75% от тези котета почиват...).Още 5-6 месеца след това получи второ запушване,при което не издържа....трябваше да го умъртвят с инжекция....направо ми се плаче като си спомня как спеше до мен на леглото...трябва да спра да пиша че няма да изкретам много много...

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 27 Яну 2008, 21:22

Много е гадно, аз бях на 17 като почина моя котарак, с който бях постоянно от 3 годишен и плаках тогава, смятайте за какво става дума. Но така е живота, просто евала на хората, които проявяват ужавение към животинките!
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 27 Яну 2008, 21:43

И аз много обичам животните и се чудя кви са тия хора дето ги правят тия постъпки,нямат ли поне малко жал за животинки високи няма и 20 санта и съвсем безпомощни?С удоволствие бих счупил главата на някои такъв "герои".Един път един изруд убил едно коте в квартала и даже се праил на интересен "е така като я фанах,и като я ударих в земята". В ада да горят мамка им. :evil: :evil:

Следваща

Назад към Извън Темата