Температура на антифриза според бордовия ви компютър
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
евала
браво, като си взема колата другата седмица от "пълна промяна"
веднага ще пробвам
изобщо не преполагах че има такива опции тоя борд, мислех си само външна темп. оставащи километри и средна скорост..... то какво било
още веднъж браво за информацията

изобщо не преполагах че има такива опции тоя борд, мислех си само външна темп. оставащи километри и средна скорост..... то какво било

още веднъж браво за информацията

- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
koko29 написа:bmw_n00b,
при мен варира 96-98 градуса при градско шофиране. Извън града не съм ходил скоро, но градско като стигне на 98 пада след 1-2 сек на 96 и пак така. Иначе наистина за 10 мин постига температурата.
Благодаря!
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
евала от мен и представителите на е46 ... много полезна информация и понеже нямам принтер накрая слезнах с лаптопа да джаткам да видя какво ще изкочи от там 

impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
520 i
извън града 87-88 градуса
градско 90-92 градуса
това е с чисто нови водна помпа и термостат и почистен радиатор,преди това стигаше до 101-102 градско,само да добавя че термостата които сложих отваря на 80 гр.а оригиналния беше на 92
градско 90-92 градуса
това е с чисто нови водна помпа и термостат и почистен радиатор,преди това стигаше до 101-102 градско,само да добавя че термостата които сложих отваря на 80 гр.а оригиналния беше на 92
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
signala написа:520 i
градско 90-92 градуса
Ако си беше взел оригинален термостат, нямаше да имаш никаква разлика в температура нито извън града, нито в града, нито зиме, нито лете..., ще държи постоянно 92-94*С

Охлаждащата система на BMW е една от най-перфектните, като константна температура, стига всички компоненти по нея да са в работещо състояние.Това спомага за перфектна работа на двигателя, икономия на гориво, бързо затопляне през зимата и още куп хубави неща

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
не сам много съгласен с теб,неможе ме убедиш че като карам само на 1-ва и 2-ра в задръстванията и извън града с 120 на 5-та ще ми е еднаква температурата,колкото и перфектна да е охладителната система на бмв.И стига с тия оригинални части щото сам виждал в бова кар от къде взимат части и ги монтират в тяхния сервиз 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
signala написа:не сам много съгласен с теб,неможе ме убедиш че като карам само на 1-ва и 2-ра в задръстванията и извън града с 120 на 5-та ще ми е еднаква температурата,колкото и перфектна да е охладителната система на бмв.И стига с тия оригинални части щото сам виждал в бова кар от къде взимат части и ги монтират в тяхния сервиз
Ами гледай температурата според бордовия компютър и ще се убедиш много бързо

При мен температурата си варира м/у 94-96*, без значение дали карам на 1-ва по баир, по инерция надолу, в задръстване или извън града, зима, лято...абе това е температурата без значение как издевателстваш.Всичко по охладителната с-ма ми е ново и оригинално: радиатор водна помпа, ремъци, термостат, виско, перката на климатика е изрядна и кондензатора на климатика (радиатора) е почистен

Това за Бова Кар и частите...не знам как да го коментирам, а и не съм казал, че оригинални части има само при дилърите

Последна промяна mad_presley на 21 Окт 2008, 22:21, променена общо 1 път