Пробит резервоар - има ли оправия?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
Пробит резервоар - има ли оправия?
Колеги изглежда вместо да се развива държвата и столицата ни - се връщаме в годините на източен бензин и откраднати чистачки. Снощи на приятелката ми пред блока (Лознец) и е пробит резервоара с бормашина и е източен бензин около 20 л. Преди да ви задам няколко въпроса искам да пожеля на крадците на бензина - с това гориво да изгорят родителите им в пещите на крематориума.
Сега и въпросите - знае ли някой каде и как може да се залепи този резевоар - колата е 318i 97 година и другият въпрос ми е ако някой е имал подобни ядове дали е успял да мине на каско и как точно станаха нещата. Благодаря ви предварително.

Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
Re: Пробит резервоар - има ли оправия?
Най бързо и лесно става с ВЛАКНЕСТ КИТ. Вземи си една малка разфасовка със втвърдител , разбъркай го добре , намажи проблемното място , и след 7-8 часа си готов. След време ако ти се занимава , махаш го , и заваряй ако искаш. Тогава обаче трябва да се свали резервоара , и да се измие хубаво отвътре.

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
човек що не свалиш резервоара и не го занесеш на красна поляна при тия с броните и те мисля ще ти го залепят(кофтито в твоя случаи е че ще се наиграеш със свалянето на резервоара) и забравяш за случая, а това за каското е интересно тия охлюви кво ще здробят тоя път за да не платят 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
резер
ако е дупка от дрелка и е кръгла може да сложиш тапа ,иди на стругар да ти направи резба и завиваш ,и отгоре можеш с някакво лепило да замажеш.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
koleto_78 написа:май ще търсиш 2-ра употреба.
Подкрепям... "От където е текло пак ще тече" не че няма да го заляпят добре... такъф е израза ,ама според мен един 2-ра най-добре...

Re: резер
Едва ли е толкова дебелостенен че да държи здраво ама може да сложи болт с гайка от вътрешната страна.Трябва да извади помпата и през нейната дупка да си пъхне ръката да завие гайката.Тъй може и да се спаси от разходи.Успех!krasi_bmw написа:ако е дупка от дрелка и е кръгла може да сложиш тапа ,иди на стругар да ти направи резба и завиваш ,и отгоре можеш с някакво лепило да замажеш.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Да питам тоя резервоар на Е36 пластмасов или ламарина е ? Ако е ламарина дебеличка бахх ква е тая бормашина на батерии дето го е пробила 

I'm slowly drifting

- Milionera213
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740i
!
DirtySouth написа:Да питам тоя резервоар на Е36 пластмасов или ламарина е ? Ако е ламарина дебеличка бахх ква е тая бормашина на батерии дето го е пробила
Този въпрос и на мен ми е интересен, но честно казано ми се стори че е пластмасов. Иначе благодаря за съветите - аз временно направих един дървен малък чеп с който го запуших и за сега държи... А някой сменял ли е на такава кола да ми каже до каква степен е трудна смяната?
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ех мамицата им наркоманска деа ... Не че ще сме за тоя бензин дето ще му земат 30 лева макс ,а после ни утварят разправии и си губим от времето зареди тея нещасници да си купуват игли 

I'm slowly drifting

11 мнения
• Страница 1 от 1