просто за да споделя..
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
просто за да споделя..
като прочетох темата за момчето със несбъднатата детска мечта за бмв реших че тук е пълно с много добри и ценностни хора.Не карам никой да чете историята ми просто исках да споделя.Не това няма да е история за това с кой се дръпнах снощи с баварката а искам да си покажа мъката по едно момиче което адски нараних и знам че никога няма да ми прости.Мислех да и правя море от любов но знам че няма смисъл ,защото съм я загубил.И пиша тук за да не прави никой моята грешка .Ako темата е досадна ако иската е изтрийте или заключите или както там му се вика.Значи както всички вас и аз съм доста запален по колите или по точно по марката bmw баща ми има бмв и аз от него още от малък се заребявах и не обръщах много внимание на нишо друго но Преди 2 години и 3 месеца се запознах с едно момиче ще я нарека ЛИЛИ не че ще прочете това тук но все пак не желая да споменавам името и и така всичко стана набързо.така прекрасно и неочаквано тя е от града в който живея Хасково аз работех тя учеше още влюбихме се всичко беше наред...Реших да не карам 13 клас а да работя през това време да я изчакам да завърши(тя е една година по малка) и да кандидатсваме заедно във Варна и така приеха ни тя във Винса аз в Техническия електроенергетика.Всичко беше много добре но изведнъж започнах много да се влияя от новите си колеги..непрекъснато купони ,дискотеки,кръчми...знаете как е сигурно много от тук са студенти.Започнах да обръщам все по малко внимание на моето момиче..сякаш знаех че ми е сигурна и се виждахме от дъжд на вятър когато ми скимне.Чуствах се как да го кажа незнам защо ми е сега сериозна приятелка млад съм и така и постепенно изтинах към нея а тя само мълчеше не казваше нищо...бях студен тя го виждаше но не смееше да каже нищо.И така на 21 декември и казах че искам да се разделим...че не я обичам вече,че се въртим в кръг и няма смисъл.Тя естествено се поболя но аз идиота не ми пукаше правих си квото си знам джитках си с е34КАТА на татко и бЯх голямата работа.Но един ден осъзнах подяволите това момиче ми липсва за какво са ми тъпите безмозъчни к**ва те са само едно тяло...липсва ми онова момиче което знам че мисли за мен и ще е до мен винаги .Беше до мен когато почина майка ми когато нямах 5 стотинки в джоба а аз я заебах ЗАЩО заради живота ???Осъзнах какъв живот без нея...подяволите обичам я щом ми липсва толкова значи я обичам какъв глупак съм бил кръчмите и дискотеките са ми завртяли главата това ли е всичко в живота?Това ли искам?Обадих и се но тя беше толкова наранена че не искаше и да чуе за мен.Каза ми:нали не ме обичаш защо ми звъниш.Аз като пълен кретен взех да се обеснявам че късно съм осъзнал грешката си и че я обичам но явно не съм го осъзнавал...и така тя не пожела да се върне много я бях наранил.Занимавам ви с това колеги не защото искам да се оплаквам че загубих любимото си момиче защото съм кретен а за да не правите същата грешка като мен ако имате половинка до себе си и кажете колко много я обичате и не завиждайте на тези които нямат и да си мислте че те са много добре защото повярвайте ми те пък завиждат на вас че си имате някой до себе си а те просто не го намират.Да на 22 съм ето пак ми се живее но защо тя да ми прече да живея живота не е к**ва,пари,алкохол...има и много по стойностни неща.Да трябва и забавления естествено но...не оставяйте любовта да си отиде просто ей така...защото ще съжелявате като мен ,защото тя беше до мен а аз я предадох
..Наближава февруари месец и 14 февруари сетих се за това пуснах тази тема бъдете мили с половинките си и ги зарадвайте и се обичайте защото може да сме мъже ама без жените сме загубени.Аз прекъснах и се върнах във Хасково и сега работя в един нон стоп..след малко отивам нощна на работа и се застоях пред компра и рещих да споделя моята история.Съжелявам за изгубеното време.Кажете на човека до вас колко много значи за вас...а моята любов няма да се върне но сам съм виновен за това и едва ли ще намеря друга като нея.В ПАМЕТ НА ЕДНА ИЗГУБЕНА ЛюБОВ обичам те захарче
btw съжелявам за дъглия пост

btw съжелявам за дъглия пост
Нали знаеш, че осъзнаваме какво сме имали едва, когато го загубим. А преди това не го оценяваме достатъчно... И аз съм имал такива моменти и се радвам, че все още приятелката ми е с мен.
Кофти е всичко това, което ти се е случило, но не трябва да гледаш назад. Ако си направил всичко възможно, за да опиташ да си я върнеш и тя е непреклонна, ти остава само едно - да продължиш напред и да я запазиш като хубав спомен в сърцето си. Ако обаче има още някакъв минимален шанс да размисли, не се отказвай! Само това мога да кажа аз
Успех!
Кофти е всичко това, което ти се е случило, но не трябва да гледаш назад. Ако си направил всичко възможно, за да опиташ да си я върнеш и тя е непреклонна, ти остава само едно - да продължиш напред и да я запазиш като хубав спомен в сърцето си. Ако обаче има още някакъв минимален шанс да размисли, не се отказвай! Само това мога да кажа аз

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
идиот
аз от какви неща се отказах заради жената
същото кат теб направих и след туи 3 месеца си понасях последствията заради коли жени дискотеки.

същото кат теб направих и след туи 3 месеца си понасях последствията заради коли жени дискотеки.

Berboo написа:Нали знаеш, че осъзнаваме какво сме имали едва, когато го загубим. А преди това не го оценяваме достатъчно... И аз съм имал такива моменти и се радвам, че все още приятелката ми е с мен.
Кофти е всичко това, което ти се е случило, но не трябва да гледаш назад. Ако си направил всичко възможно, за да опиташ да си я върнеш и тя е непреклонна, ти остава само едно - да продължиш напред и да я запазиш като хубав спомен в сърцето си. Ако обаче има още някакъв минимален шанс да размисли, не се отказвай! Само това мога да кажа азУспех!
не вярвах някой да обърне внимание на темата ми.Благодаря колега за пожеланието но май съм се отчаял.И да исках тази раздяла но после наистина дето викаш осъзнах какво съм изгубил.Бъди до момичето си и бъдете много щастливи

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ей, шматка ти опита ли всичко?
Ако наистина я искаш отново до себе си - пробвай всячески
Опитай поне да излезете и недей да и обясняваш по телефона колко я обичаш - ако не си и безразличен или не те мрази ще се навие да излезете някъде.
Няма смисъл от "море от любов" ние (съфорумниците) за какво сме
.... никой няма да обеднее с един смс
Направи всичко по силите си , за да може и ние да те подкрепим
Приятен ден
Ако наистина я искаш отново до себе си - пробвай всячески

Опитай поне да излезете и недей да и обясняваш по телефона колко я обичаш - ако не си и безразличен или не те мрази ще се навие да излезете някъде.
Няма смисъл от "море от любов" ние (съфорумниците) за какво сме

Направи всичко по силите си , за да може и ние да те подкрепим

Приятен ден

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
бате ако знаеш колко добре те разбирам,само че аз все още се боря за любовта и то доста време и всички ми казват че няма смисъл но заради нея съм готов на всичко и ако и ти си готов и и го покажеш може и да ти даде още един шанса обаче тря си много внимателен щот с тва шега не бива всички имаме чувства
опитай не се отчайвай и ти пожелавам отново да сте заедно и да си имаш едно наум да няма пак издънки
щото наистина много боли 

опитай не се отчайвай и ти пожелавам отново да сте заедно и да си имаш едно наум да няма пак издънки

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Виж кво, в краен случай,ше вадим тайното оръжие,форума се оказа с много прикрити таланти стихоплетци,ше и посветим една тема в рими специално на нея и хем ти ше си я върнеш,хем още един фен на марката 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
благодаря ви пичове евала шапка ви свалям мислех си че до сега темата ми ще е заключена или изтрита не съм вярвал че може да има такива пекани хора по форумите.От както ви писах снощи не спирам да мисля за нея и за това с какъв акъл и казах в очите че не я обичам...в каква заблуда съм живял.Благодаря ви много но не вярвам че тя ще ми прости осъзнавам грешката си и само мога да съжелявам за това.Това ще ми е обеца на ухото защото осъзнах много неща от както не съм с нея..незнам дали ще се съгласите но 90% от момичетата гледат материалното не не съм някакъв богаташ но виждам че ако съм някой бедняк никоя няма да е до мен както тя беше .Вече са "застрашен" вид момичетата които ще са до теб и в добро и лошо ,а тя наистина в била с мен в най тежките ми моменти.Не искам да ви занимавам повече просто преди да направите нещо помислете за момичето си какво е тя за вас и с какво тази тъпа к**ва е повече от нея С НИЩО тъкмо напротив не си заслужава..Приятен ден на всички аз отивам да измия колата защото вече не и се вижда цвета 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Бате алкохола е много лошо нещо никога не го забравяй
Първо ти промива вените,после и мозака
Земи я изненадй някак,прати й огромен букет цветя(101 рози примерно) и напиши нещо в картичката от което ем да се сети че си ти ем да не е сигурна но да знае че няма кой друг да е
Никакви иницияли имена и такива
След седмица примерно правиш някаква "случайна" среща с нея,примерно в някакъв магазин
Там се държиш ЕСТЕСТВЕНО,бъди това което ти казва сърцето
Ако тя все още те обича може би ще се върне при теб,но нщо няма да е същото трябва даго знаеш
пожелава ти успех

Първо ти промива вените,после и мозака

Земи я изненадй някак,прати й огромен букет цветя(101 рози примерно) и напиши нещо в картичката от което ем да се сети че си ти ем да не е сигурна но да знае че няма кой друг да е

Никакви иницияли имена и такива

След седмица примерно правиш някаква "случайна" среща с нея,примерно в някакъв магазин

пожелава ти успех

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Не се отчайвай покани я на среща купи и един голям букет обясни и в очите колко много я обичаш и че си бил сбуркал, кажи и това което ни каза тука в форума. Тя щом е имала нещо към теб ако се по бориш малко може пак да пламне искрицата, но не се отказавай и година да мине недей, като толкова я обичаш трябва да се бориш покажи и наистина че си сбъркал и съжаляваш. Ние ще стискаме палци всичко да се оправи.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Exy написа:Дай да я наспамим едно хубаво, и без тва като те слушам май нямаш какво да губиш повече. Може да пренесеме темата за джантите в нейния телефон

Аз предлагам да изчакаме малко, той да й покаже, че ТЯ е жената и тогава да й наспамим телефона с СМС-и

Да го изчакаме първо да се върне от автомивката ....

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
ако си и изневерил и тя знае не е добре ..... но не е непоправима грешка ---сега ако ти си в хасково а тя във варна --пак не е добре---а ако вече има друг --много лошо -тогава край. първо прецени дали искаш да си с нея а не само да си я върнеш от егоизъм . ако толкова я искаш и тя не е с друг --действай напористо за да види че си сериозен --първо ще те повърти малко - все пак има да си връща --но ще се върне. твоята грешка всички са я правили.....за съжаление.....
измих колицата вече по мяса на нещо.Ами не не съм и изневерявал смисъл излизал съм заребявал съм ейтака момичета но не съм правил секс с тях не можех докато съм с нея ,защото не мога да направя нещо което знам че на нейно място ще ми стане тъпо.Проблема е в това че аз се държах много гадно но....не искам да обвинявам приятелите си но и те много ме настройваха.Постоянно чувах реплики от сорта:ае бате да няма да се жениш за нея млад си живей си живота кво ти пука млад си още сега ти е времето и там подобни .И незнам почнах и аз да разъждавам така защо ми е сериозна приятелка като порасна тогава ще ми трябва сега трябва да опитам живота и и казах всичките тия неща които много я нараниха.Тя ме пита с какво ми прече да живея и аз тогава се замислих че наистина незнам с какво .Не мога да ида на диско и приятелката ми да е там ли?Или да пием заедно на купонче...Мога разбира се ама сгурно съм си мислел че трябва да ходя по тъпите путки незнам...Но мирогледа ми се промени много защото разбрах че съм се повлиял много от хората около мен ,защото сега приятеля ми който ме врънкаше ДА НЯ СЕ ЖЕНИШ Е си има приятелка и ми разправя колко я обичал и незнам си кво и аз му казах ОК РАДВАМ СЕ ЗА ВАС НЯМА ДА ПОЧНА ДА ТИ ГОВОРЯ И ДА ТИ ПЪЛНЯ ГЛАВАТА С ГЛУПОСТИ КАКТО ТИ НАПРАВИ КОГАТО БЯХ С МОЕТО МОМИЧЕ.Мисля днес да и се обадя да я чуя много ме окоражихте тук и мисля да и звънна просто незнам нямам надежди само заради едно единствено нещо ЧЕ И КАЗАХ ЧЕ НЕ Я ОБИЧАМ ТОВА МНОГО Я НАРАНИ И СЕ ПОЧУСТВА ВСЕ ЕДНО Е ЖИВЯЛА В НЯКАКВА ИЗМАМА И СЕГА НЕЗНАМ КАК ДА И ДОКАЖА ЧЕ СЪМ МИСЛИЛ ТАКА ВРЕМЕННО И ЧЕ Я ОБИЧАМ НАИСТИНА просто незнам...но ще и звънна ейсега 

70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5