Дайте съвет за фотоапарат
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
_BoBI_ написа:Нямаго днес бях там, но има L10 модела но там е друга песен ти знаеш
L10 е вече апарат

Иначе за около 1000 бих предложил д40 на Никон или 350Д на Канон. Везните са в полза на Канона тука нищо, че аз снимам с Никон.
Имайте в предвид, че тези апарати нямат видео.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
ja написа:Имайте в предвид, че тези апарати нямат видео.
Ако имаш в предвид FZ8 - Има видео

искам да те допълня за около 1000 лева има също добър апарат и той е Pentax K100D
_BoBI_ написа:ja написа:Имайте в предвид, че тези апарати нямат видео.
Ако имаш в предвид FZ8 - Има видео![]()
искам да те допълня за около 1000 лева има също добър апарат и той е Pentax K100D
Не, не FZ-тите имат видео, DSLR-те нямат. Пентакса също е добра машинка със сравнително евтини обективи, но нямам преки наблюдения върху него.
euroto написа:В 22ч., времето е слънчево да не би да е било лято, защото лятото се стъмнява късно
![]()
Днес ще се помотам по технополис да видя какво предлагат и ще пиша по късно
Бе точно по сянката се усъмних и аз, но мога да са закълна, че тая снимка я прави в тъмното, бях там, на статива и хоп без светкавица, виж небето отзад, че е тъмно сиво. Снимката е правена Август месеце мисля, но пък сянката е не обяснима, или бъркам снимката или е от луната, ама кво ли разбирам аз

sonny написа:euroto написа:В 22ч., времето е слънчево да не би да е било лято, защото лятото се стъмнява късно
![]()
Днес ще се помотам по технополис да видя какво предлагат и ще пиша по късно
Бе точно по сянката се усъмних и аз, но мога да са закълна, че тая снимка я прави в тъмното, бях там, на статива и хоп без светкавица, виж небето отзад, че е тъмно сиво. Снимката е правена Август месеце мисля, но пък сянката е не обяснима, или бъркам снимката или е от луната, ама кво ли разбирам азВъзможно е да я бъркам
Аз не споря, понеже и аз не разбирам от подобни машунки, но както по горе казах, мисля, че снимката е правена вечер, преди залез слънце или нещо такова

- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
Колега, погледни тази тема(ако вече не си взел апаратче де).
http://www.hardwarebg.com/forum/showthr ... ?p=1059129
Аз доста почетох за около 500лв какво може да се вземе с екстрите там.
Един приятел, който доста се интересува и смени няколко ми спомена за този модел.
Според мен е най-доброто за тези пари.
С 2GB карта Kingston и калъф по неговия размер от Технополис.
Единственият му недостатък са high sensitivity снимките (разбиращите са обяснили за шума), но пък си има стабилизация и 10 оптичен zoom.
Общо взето съм повече от доволен и дано си взел същия
Ако още не си и имаш интерес ще ти пратя най-добрите снимки, правени с него. Пиши ми ЛС.
Ако пък не - пак със здраве да си го ползваш новия и хиляди снимки да направиш.
http://www.hardwarebg.com/forum/showthr ... ?p=1059129
Аз доста почетох за около 500лв какво може да се вземе с екстрите там.
Един приятел, който доста се интересува и смени няколко ми спомена за този модел.
Според мен е най-доброто за тези пари.
С 2GB карта Kingston и калъф по неговия размер от Технополис.
Единственият му недостатък са high sensitivity снимките (разбиращите са обяснили за шума), но пък си има стабилизация и 10 оптичен zoom.
Общо взето съм повече от доволен и дано си взел същия

Ако още не си и имаш интерес ще ти пратя най-добрите снимки, правени с него. Пиши ми ЛС.
Ако пък не - пак със здраве да си го ползваш новия и хиляди снимки да направиш.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
ja написа:Много е важно да има ръчни настройки. Винаги идва момента в който ти се иска да експериментираш...
Aбсолютно прав си. А ЕТОи едно предложение от мен за скромните 300 лв, от личен опит мога да кажа, че прави много прилични снимки.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2