СБА - Кожодери и обирджии
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Не знам дали все още има хора които да си дават парите по подобни организации, това е като фондациите - учудващо е, че българина е лъган толкова години и продължава да поддава на подобни "системи". Не се лъжете хора - всичко е 100% измама и яко пране на пари. То 90% от каквото и да било си е пране ма това е друга тема
Така е все още в нашата красива татковина 

Ами звъниш в полицията, казваш им къде си - свързват те с районното където си ти от там им казваш, че имаш проблем с колата и ни напред ни назад - искаш им номер на пътна помощ в района и те ти дават телефон - обаждаш се и действаш. Това според мен е най-добре от колкото да плащаш годишни такси и като ти се наложи да ги ползваш да се подиграват с теб 

MARFI написа:Човече говорим за Гърция.
Това дето си написал е неприложимо и за България, те ще ти викнат СБА.
Приложимо е разбира се. От личен опит го знам

А за чужбина е равносилно същото нещо. В Германия ми се е случи подобно нещо. Пак така - звънях в полицията и от там ме свързаха с център за пътна помощ и дойдоха и ме затътриха към един сервиз от там отстраниха проблема за няколко часа и потеглил отново

Човек трябва да е по настоятелен и се случват нещата. Сам си се убедил в това

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ееее какво приключение, леле леле, добре че има и човвечни хора като майстора в тоя сервиз да ни вадят от калта че ако всеки те реже главата от кръста като СБА трябва да лягаме и край !!!
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
видях колата на снимките тук хората пари си дават за такъв лоурайдър ти не щеше
важното е че си се оправил...аз през лятото с фиата както си карах към хасково минавам за свиленград и оставих колата на празен ход че нещо имаше патрулка напред и гледам че ми свети лампата за маслото
моментално завивам настрани и гасвам колата ...а сега де!!паля я чувам мотора работи нормално лампа свети...по едно време както си умувах минаха едни катаджии с патрулката и ме питаха дали имам проблем при което му отговорих че имам и то какъв...спряха хората единият даже имаше същият фиат...отвори капачката на маслото каза ми да паля и за малко да се намаца с масло и ми вика че 100 процента ти е датчика е заминал и карай си така при което им благодарих и заминаха...даже ми казаха къде имало патрулки спрени онзи момент да внимавам...много впечатление ми направи че даже онзи момент ми се представи културно и ми говореше на "господине,вие,вас" и т.н. при което си отвръщах жестта със същия начин на разговор...ама бяха млади и стройни момчета а не 150 килограмови чичковци...да сте забелязали случайно че няма катаджия над 35 годишен и да е слаб...всичките са с един тумбак все едно се пръснаха да ядат и да пият 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- tdk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520 туринг 96
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3