Откраднати коли с каско.
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Откраднати коли с каско.
Понеже се зачетох в няколко теми тука за откраднати коли, всичките без каско и се замислих дали има случаи на кражби на коли със застраховка.
Ако ви сте потърпевши или знаете за такива случаи, споделете. В кои фирми, на колко е оценена колата и колко са изплатили и дали изобщо са изплатили нещо... Нещо като статистика да си направиме.
Аз мога да споделя за случка с един приятел, на открадната кола застрахована в Евроинс, оценена на 18 000 и изплатени 9 000 лв. Случката е стара но още се води дело. Оказва се че е била надзастрахована и по шваке се оценява по друг начин.
Аз съо съм със застраховка в Евроинс.
Ако ви сте потърпевши или знаете за такива случаи, споделете. В кои фирми, на колко е оценена колата и колко са изплатили и дали изобщо са изплатили нещо... Нещо като статистика да си направиме.
Аз мога да споделя за случка с един приятел, на открадната кола застрахована в Евроинс, оценена на 18 000 и изплатени 9 000 лв. Случката е стара но още се води дело. Оказва се че е била надзастрахована и по шваке се оценява по друг начин.
Аз съо съм със застраховка в Евроинс.
Loner написа:Напоследък има мода да крадът коли с оставени ключове или документи в тях. По този начин застрахователите не изплащат абсолютно нищо, а след някой друг ден, някой се свързва с теб за да те изнудва за пари срещу колата ти.
Шибана държава.
Абе тая схема е ясна...
Идеята ми е ако знаете случаи в които е открадната кола с каско в коя фирма е застрахована колата. Съответно и как е реагирала фирмата.
Крадът се разбира се. За предпочитане са коли които както каза по-горе колегата или са с талона вътре или направо с ключа. Ако колата има каско в повечето случаи се краде по поръчка иначе рядко се посяга на подобни автомобили. За колкото повече е застрахована толкова по-добре. Всички джамбази поддържат връзка с някой застраховател и следят за интересни автомобили. Когато на даден автомобил му изтече каското и не се поднови а е интересен за кражба ... застрахователя подсказва на който трябва и колата изчезва
Ако има каско и я лепнат - ако талона и ключа са си в теб не би трябвало да имаш проблем със застрахователите, винаги мрънкат, но в 99% от случаите или плащат или връщат колата
Абе по-добре да не я крадът

Ако има каско и я лепнат - ако талона и ключа са си в теб не би трябвало да имаш проблем със застрахователите, винаги мрънкат, но в 99% от случаите или плащат или връщат колата

Абе по-добре да не я крадът

Значи аз, както и всеки друг съм се чудил, коя застрахователна компания да избера. Едни ми казват в Армеец не ги пипат, други в Булинс, трети друго.
Интересно ще ми е ако се направи една такава статистика, коя компания ще се окаже с най-много крадени коли и коя компания какво е направила дали е платила или е намерила колата
Интересно ще ми е ако се направи една такава статистика, коя компания ще се окаже с най-много крадени коли и коя компания какво е направила дали е платила или е намерила колата

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами старият собственик на моята кола (Mravoiada) си купи Е46 и го откраднаха, обаче му го изплатиха от Булстрад където имаше каско.

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
И аз ще правя каско на жената на колата и аз се замислям фо сега съм работил с HDI и са много точни и коректни поне не са мутрафони е сигурно има някои друг ама сигурно от тези дет ти търсят частите като изчезнат.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
11 мнения
• Страница 1 от 1