за зависта и злобата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 26 Яну 2008, 15:51

Мишу написа:mi градоустроиство са виновни насрали са блокове без да мислят къде ще си оставят хората колите...

Това за градоустройството звучи като "говоря, колкото да не заспя".
Имаш ли представа колко голямо е желанието на Инвеститора да НЕ застрои поредното междублоково пространство или да отделя скъпоценни квадратни метри за паркоместа и гаражи, вместо за заведения с открити тераси :?:
Знаеш ли колко добри са нормативите за необходимите места за паркиране и колко "добре" се спазват :?:
Само че когато сме шофьори, паркоместата все не ни достигат, а когато сме строители-инвеститори искаме да застроим всяко едно квадратно сантиметърче... :(
Горките ни деца... :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 26 Яну 2008, 17:38

emo_pld написа:Точно на 1 седмица и на 500 км беше колата когато видяхме с бащата черта от стотинка или ключ, не знам точно но си личи, че е от човешка ръка ( по дължина на дясната врата ), бащата изобщо не се впрегна и вика за тва е каското, но аз съм по-емоционален човек и много ме подразни. Само чакам да вида някой да ми бара колите (в сяка имам ножове,защото съм почитател на хладни оражия) , предупредил съм и бащата, защото само към него имам респект, че видя ли някой ще го надупча с късото острие (8см.) по бедрата и гъза да помни мизерника...Има един чичец в саседния блок кара една стара жигула с теглич. Таман миналата година джипа ми беше на 2000 км и гледам на предната броня (тя е сребриста) 2 черни точки и много очуден бях, защото знам, че до тогава нямаше щети. След един-два дни гледам тоя образ с жигулата как паркирва на задна и леко ме докосва с теглича (не за първи път). Мина ми през акъла да го бия, ама си викам той е над 70 год, знам ли го ако е диабетик или получи инфаркт да умре...та взех си стария испански нож Cudeman и с няколко сръчни движения една вечер към 2-3 часа му спуках гумите а след това с ритник му свалих огледалото (беше и без това само едно). Има лайнари които спират пред блока с ясната цел да заемат 2 места, аз най-много ги мраза тия, на последния такъв - Няква Ц класа и свалих чистачките , ама фиректно с железата ги изкъртих защото нямаше каде да спра, а тоя ми спрял мизерното мерцедесче на 2 места (ако не беше ц класа а бмв 3-ка можеше да го пожала ;) )
:mhihi: :mhihi: шъ тъ наема за мокри поръчки като екзекутор..... :twisted:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Re: за зависта и злобата

Мнение от ka4i » 26 Яну 2008, 18:59

dqvola666 написа:
ka4i написа:Не мога да разбера какво удоволствие изпитват хората които и когато ти дерат колата с някакви остри предмети.Не, 4е ми е за първи пут ама трябва ли да свиквам.Щото сериозно взе да ми писва.

Аз правя почети така като някоййй кретен спре пред нашия блок за 3 коли а аз после обикалям квартала вечерта и се чудя къде да си спра колата за да не ми я тарашат. Аз искренно се надявам че ти не си от тези. Споко моя почерк си личи аз не действам с пирони и пукане на гуми а с нещо дет се яде и ти преебава цялата боя.

Братле,спирам си всеки път на едно и също място и не заемам повече място от това което е необходимо за една кола.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 26 Яну 2008, 19:00

dqvola666 написа:
ka4i написа:Не мога да разбера какво удоволствие изпитват хората които и когато ти дерат колата с някакви остри предмети.Не, 4е ми е за първи пут ама трябва ли да свиквам.Щото сериозно взе да ми писва.

Аз правя почети така като някоййй кретен спре пред нашия блок за 3 коли а аз после обикалям квартала вечерта и се чудя къде да си спра колата за да не ми я тарашат. Аз искренно се надявам че ти не си от тези. Споко моя почерк си личи аз не действам с пирони и пукане на гуми а с нещо дет се яде и ти преебава цялата боя.

Братле,спирам си всеки път на едно и също място и не заемам повече място от това което е необходимо за една кола.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 26 Яну 2008, 19:10

ka4i написа:
dqvola666 написа:

Ми тогава ти предлагам затъмняваш задните джамове вимаш спален чувал паркираш се за 2 коли и чакаш цяла нощ в колата и дебнеш с някое по голямо дръвце който те е одрал като види че си се паркирал за двама отново ще му кипне ще посегна пак да те дере и :dummy: :bang: :censored: :banghead: . Та и това е решение ама може да не стане от първия ден. Бъди търплив и нека силата бъде с теб! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 28 Яну 2008, 11:06

леле хваща ме голям яд, както чета какво става с колите ви, ако хвана някои покрай моята кола да прави нещо направо ще го утрепя :twisted:

Предишна

Назад към Извън Темата