Ченгето ми счупи предното стъкло
Модератори: mitaka7, Общи модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Сори ако е оффтопик,ама не разбрах ти със колко кара,че той ти е праснал джама и не си му отнесла ръката нали каза,че изпреварваш все пак от малко физика съм учил,пък и стоп палката не е ли от някаква пластмаса и не става за побой,и доколкото ми се е случвало а доста съм карал и знам,че като не ги видиш си надуват свирката,другото което е при мъгла а и при намалена видимост са задължени да са на буркан,пък и да няма нали ги карат постоянно да са така поне е така във Варна,сигурнали си,че не е излетял някой камък от предна кола и да си видяла после полицая,и като си го видяла да си се стреснала и да си му налетяла, и да не би той да се е уплашил повече от теб.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Ами при положение, че този пред мен е знаел че те са там и е карал с 50, аз съм го изпреварвала с не повече от 70-80. Не съм шизофреник със склонност към изкривяване на действителността. Сигурно полицая и той като теб не е вярвал, че това е възможно и за това ме е ударил смело. А нали ме улучи, защо да свири
Аз даже се чуда как застрахователите ми повярваха на историята за камъка, защото мои приятели които разбират като видяха стъклото и ми казаха, добре разбрахме вече официалната версия, кажи сега какво наистина се случи

Аз даже се чуда как застрахователите ми повярваха на историята за камъка, защото мои приятели които разбират като видяха стъклото и ми казаха, добре разбрахме вече официалната версия, кажи сега какво наистина се случи

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Полицаят сигурно е учил физика от същия учебник
ПС: Не вярвайте на учебниците

ПС: Не вярвайте на учебниците

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Evangeline написа:Ами при положение, че този пред мен е знаел че те са там и е карал с 50, аз съм го изпреварвала с не повече от 70-80. Не съм шизофреник със склонност към изкривяване на действителността. Сигурно полицая и той като теб не е вярвал, че това е възможно и за това ме е ударил смело. А нали ме улучи, защо да свири![]()
Аз даже се чуда как застрахователите ми повярваха на историята за камъка, защото мои приятели които разбират като видяха стъклото и ми казаха, добре разбрахме вече официалната версия, кажи сега какво наистина се случи![]()
![]()
Ами незнам ама при 70-80 би трябвало да си му откъснала ръката, а палката да е останала в стъклото ама няма значение,пък и не ми е ясно те с патрулката в най лява лента ли стоят или просто е изкочил в най лява лента нарочно пред теб,айде със здраве.
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
anton2106 написа:Ами незнам ама при 70-80 би трябвало да си му откъснала ръката......
Абе аз до колкото разбрах той е ХВЪРЛИЛ палката по колата,не че Evangeline я е отнесла от ръката му

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе, нема значение важното е да се хленчи, ай ходи в USA да не спреш на полицай, "щото не си го видяла" да видиш кви палки ше ти заметат 

- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
anton2106 Как така палката ще остане вътре в стъклото, триплекса не се разпада, да не си представяш дупка на стъклото и звездите ми говорят? Що ме караш сега да се оправдавам като ученичка. И за лентата, да, дойде по средата на пътя, за да не ме изпусне, а аз вече се прибирах в средната.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе незнам ,но ако не дай боже това се случи на мен, казвам ви на всичките ,че този изруд ще съжалява и то много
Шефа на трето РПУ през далечната 2000 година си знае ,за едно пукнато огледало на служебната кола какво стана ... па на някакъв мурдер ох мамоооооо
Георги Пенчев

Шефа на трето РПУ през далечната 2000 година си знае ,за едно пукнато огледало на служебната кола какво стана ... па на някакъв мурдер ох мамоооооо

Георги Пенчев
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4