Ченгето ми счупи предното стъкло

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 21 Яну 2008, 17:31

madpetio написа:
Sharo написа:аве мене 1 път ме замериха с палката с мотора като бях ... тия не са в час определено
Поне 4 пъти... :mhihi:

Е и мене ме замеряха ма ме нацели във вратата точно на дупница стана тая случка ма аз откровенно си ги подминах :mhihi:
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 26 Яну 2008, 0:49

Сори ако е оффтопик,ама не разбрах ти със колко кара,че той ти е праснал джама и не си му отнесла ръката нали каза,че изпреварваш все пак от малко физика съм учил,пък и стоп палката не е ли от някаква пластмаса и не става за побой,и доколкото ми се е случвало а доста съм карал и знам,че като не ги видиш си надуват свирката,другото което е при мъгла а и при намалена видимост са задължени да са на буркан,пък и да няма нали ги карат постоянно да са така поне е така във Варна,сигурнали си,че не е излетял някой камък от предна кола и да си видяла после полицая,и като си го видяла да си се стреснала и да си му налетяла, и да не би той да се е уплашил повече от теб.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 26 Яну 2008, 9:39

При намалена видимост под 50метра нямат право да упражняват контрол над трафика :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 26 Яну 2008, 14:19

Ами при положение, че този пред мен е знаел че те са там и е карал с 50, аз съм го изпреварвала с не повече от 70-80. Не съм шизофреник със склонност към изкривяване на действителността. Сигурно полицая и той като теб не е вярвал, че това е възможно и за това ме е ударил смело. А нали ме улучи, защо да свири :mhihi:
Аз даже се чуда как застрахователите ми повярваха на историята за камъка, защото мои приятели които разбират като видяха стъклото и ми казаха, добре разбрахме вече официалната версия, кажи сега какво наистина се случи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 26 Яну 2008, 14:28

Полицаят сигурно е учил физика от същия учебник :D

ПС: Не вярвайте на учебниците :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 26 Яну 2008, 14:37

Полицаят,който е ударил колата изобщо не е бил глупак-никога през живота си! ;)

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 26 Яну 2008, 18:18

Evangeline написа:Ами при положение, че този пред мен е знаел че те са там и е карал с 50, аз съм го изпреварвала с не повече от 70-80. Не съм шизофреник със склонност към изкривяване на действителността. Сигурно полицая и той като теб не е вярвал, че това е възможно и за това ме е ударил смело. А нали ме улучи, защо да свири :mhihi:
Аз даже се чуда как застрахователите ми повярваха на историята за камъка, защото мои приятели които разбират като видяха стъклото и ми казаха, добре разбрахме вече официалната версия, кажи сега какво наистина се случи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ами незнам ама при 70-80 би трябвало да си му откъснала ръката, а палката да е останала в стъклото ама няма значение,пък и не ми е ясно те с патрулката в най лява лента ли стоят или просто е изкочил в най лява лента нарочно пред теб,айде със здраве.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 26 Яну 2008, 18:29

anton2106 написа:Ами незнам ама при 70-80 би трябвало да си му откъснала ръката......

Абе аз до колкото разбрах той е ХВЪРЛИЛ палката по колата,не че Evangeline я е отнесла от ръката му :winky: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Яну 2008, 19:02

Абе, нема значение важното е да се хленчи, ай ходи в USA да не спреш на полицай, "щото не си го видяла" да видиш кви палки ше ти заметат :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 26 Яну 2008, 21:39

anton2106 Как така палката ще остане вътре в стъклото, триплекса не се разпада, да не си представяш дупка на стъклото и звездите ми говорят? Що ме караш сега да се оправдавам като ученичка. И за лентата, да, дойде по средата на пътя, за да не ме изпусне, а аз вече се прибирах в средната.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Яну 2008, 23:04

Абе незнам ,но ако не дай боже това се случи на мен, казвам ви на всичките ,че този изруд ще съжалява и то много :!:

Шефа на трето РПУ през далечната 2000 година си знае ,за едно пукнато огледало на служебната кола какво стана ... па на някакъв мурдер ох мамоооооо :help:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории