Трудно вкл. 1-ва скорост сутрин на студен двигател
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Трудно вкл. 1-ва скорост сутрин на студен двигател
Колеги, много трудно като запаля сутрин ми включва първа скорост. После като загрее се оправя, но това става дори малко по-късно от момента, в който стрелката на температурата отиде в средата. През деня, дори да изстине колата, пак е малко по-трудно включването, но се ядва, обаче сутрин напъвам. Маслото в ск. кутия ли треа да смена, съединитела ли е, и двете ли, кажете си мнението....
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Провери си маслото в скоростите
Иначе наистина понякога и мойто прави така сутрин, ама и аз ще провера маслото като ида да сменям това на двигателя
Не би трябвало да е нормално

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
И моята е така.Мисля,че само при дизелите е така.Имам и приятели с други дизелови коли(от други марки) и те имат сьщият проблем 

имах преди време ауди 80---ауди 100----ауди а6---- нямаше такова нещо скоростите бяха като на нова кола на 5км --- има нещо неприятно при е 46 дизела---за бензина не знам- --
някак си скоростите не отговарят на останалото качество на модела --моита кола е на 90000 ---- и по някога като спра на светофар и светне зелено не мога да вкарам 1 трябва да отпусна съединителя и пак да я вкарам - което е много изнервящо нова красива кола а ти ръчкаш като у некои москвич ---а и лоста вибрира когато колата работи което е тъпо-- 

всичко е възможно?
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега й мойто 320 Д 99 година е същата работа,като е студено , но като загрее не съм имал проблеми !
- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
Мойта е същата ей го сега зимата ептен се прояви този номер...
предполагам че е от температурата и годинките 

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
колко да са им годините, нямат и десет
мойта бангия на почти 17 няма ядове
тия русите са объркали нещо в кутиите на е46
мойта бангия на почти 17 няма ядове
тия русите са объркали нещо в кутиите на е46
jazz написа:и по някога като спра на светофар и светне зелено не мога да вкарам 1 трябва да отпусна съединителя и пак да я вкарам - което е много изнервящо нова красива кола а ти ръчкаш като у некои москвич ---а и лоста вибрира когато колата работи което е тъпо--

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2