датчика за накладките ми свети
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е60 М5
- Детайли за колата: 323-две порти
датчика за накладките ми свети
Вече две седмици ми вади очите,и днес реших да ги сменя но се оказа че не са за смяна.Какво да правя колеги?????????? 

- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
Диагностика и ще се разбере от къде е проблема
... а само за инфо накладки + дискове + датчици комплект за отпред и отзад 1050 лв с намаление. Без намаление са към 1160 лв
Ония ден изправях всички джанти и видях, че дисковете отпред имат съвсем леко ръбче и си викам ще ги сменя профилактично, но като разбрах че струват хиляди
си помислих, че ще е най-добре да ги изчакам да свършат накладките да светне лампа и тогава смяна на всичко 

... а само за инфо накладки + дискове + датчици комплект за отпред и отзад 1050 лв с намаление. Без намаление са към 1160 лв

Ония ден изправях всички джанти и видях, че дисковете отпред имат съвсем леко ръбче и си викам ще ги сменя профилактично, но като разбрах че струват хиляди

нещо много ми се виждат?! аз като питах за предни дискове с накладки-270 лв,датчика е 26 лв.труд не знам ама задните са по-евтини така че къде това 1000 лв?!euroto написа:Диагностика и ще се разбере от къде е проблема
... а само за инфо накладки + дискове + датчици комплект за отпред и отзад 1050 лв с намаление. Без намаление са към 1160 лв![]()
Ония ден изправях всички джанти и видях, че дисковете отпред имат съвсем леко ръбче и си викам ще ги сменя профилактично, но като разбрах че струват хилядиси помислих, че ще е най-добре да ги изчакам да свършат накладките да светне лампа и тогава смяна на всичко
Сладур1 написа:нещо много ми се виждат?! аз като питах за предни дискове с накладки-270 лв,датчика е 26 лв.труд не знам ама задните са по-евтини така че къде това 1000 лв?!euroto написа:Диагностика и ще се разбере от къде е проблема
... а само за инфо накладки + дискове + датчици комплект за отпред и отзад 1050 лв с намаление. Без намаление са към 1160 лв![]()
Ония ден изправях всички джанти и видях, че дисковете отпред имат съвсем леко ръбче и си викам ще ги сменя профилактично, но като разбрах че струват хилядиси помислих, че ще е най-добре да ги изчакам да свършат накладките да светне лампа и тогава смяна на всичко
Ами не знам, тия цени са от вари и после звънях в дарукар не, защото съм мислил, че ме лъжат или нещо подобно. Трябваше да попитам за една кола и ги попитах за тия чаркалъци. След това видях и онлайн каталога ... ами няма разминаване - цените са същите

ами не е нужно да ги слагаш в бмв сервиз,жив ще те одерат
питай в BOSH предни накладки с датчик бяха към 90 лв на Ferodo,доста добра марка,а на друго място бях питал за предни дискове 170 лв пак на феродо,това са за комплект.270 лв за предни и толкоз за задни макар че са малко по-евтини са 540 и труд 60 примерно-600лв доста по-добре от 1000?!за дискове и накладки не се пита само в оторизирани сервизи.само скубят като чуят БМВ
.пример вчера отивам в магазин за автостъкла има листи разлепени с ценоразпис,направи ми впечатление че пишеше-лепене на предно стъкло-лек автомобил-27лв,БМВ-34лв,Бус-40 лв,Джип... е бмв-то самолет ли е?

- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
За да не отварям нова тема,а и виждам,че сте запознати с цените,Може ли някой да ми каже цена за датчик на АБС(задно дясно колело)?
Мерси
Мерси
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- kokoms2
- кандидат ентусиаст
-
Смених само датчика и пак светеше.Покарах малко и изгасна кво става не знам???????????
А датчика маѝ беше кам 15лева а предните накладки 170 от едно магазинче само за бмв на оборище.Мерси за помоща все пак колеги!

170 са дисковете,не накладки.накладките бяха към 70 лв,и 25 датчика.euroto написа:Магазинчето е ВАРИ 2000 и щом са 170 накладките значи определено има разлика в цените на Е46 преди и след фейс лифта

Сладур1 написа:170 са дисковете,не накладки.накладките бяха към 70 лв,и 25 датчика.euroto написа:Магазинчето е ВАРИ 2000 и щом са 170 накладките значи определено има разлика в цените на Е46 преди и след фейс лифтаи като ги смених,някои ми казаха че трябва да изтрия грешката на елкон,други че като мина 100 км само ще изгасне,и така стана,минах около 100 км не помня точно и сама угасна лампичката
Кви са тия евтини цени, тия части каква марка са?

Във Вари 2000 продават оригинални части както камор и Дару. Колегата каза, че от там си ги е купил затова предположих, че накладките си струват тия пари, но поне са оригиналдъ

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2