Една разбита детска илюзия...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 25 Яну 2008, 3:40

Спокоино колега :) и аз съм сега на твоита гара .. искам си бмв , апък наще искат да ми купят някаф дръглив голф 4 да съм се у4ил , че нали бмвто било задно и много вървяло , та съм бил готово камикадзе ( искам 120д ) и ме карат да 4акам поне 1/2 година преди бмв-то ... ама няма и няма ако ще да е по дърто бмв ама бмв да е
;)
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Яну 2008, 8:26

пич,абе кво стана с ///м-та,приключили й ремонта... :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 25 Яну 2008, 14:06

Azidaha ..искам да ти кажа,че малко са хората посмели да си разкажат историята..такава каквато е.Аз също искам да карам БМВ но с течение на времето ще стане някой ден.Наистина по добре карай това Пунто..след това ще стане работата за БМВ.Като завършиш ще се хванеш на работа..ще направиш 6 месеца..ще изтеглиш един кредит(сега ги раздават като вестници) и ще си вземеш желаната кола.Тогава ще разбереш истинското удоволствие от това да имаш ЛИЧНА кола за която се бъхтиш.Няма по сладко нещо от това като се возиш в колата си и да кажеш "това сам съм го постигнал".На мен до сега са ми купили 2 коли(не са кой знае какви ама ми бяха първите)....(на едната и минах отгоре,2-та само ми я купиха аз си я подържам).Лично си купих 3-та ми кола и съм доволен от себе си.Като имаш собствена кола и сам си я правиш..цениш много повече парите които ти си изкарал.Имай само търпение животът е пред теб...да знаеш колко други работи ще искаш след като си вземеш мечтаната кола.Пожелавам ти скоро да ти се сбъдне мечтата.
Поздрави.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 25 Яну 2008, 14:28

Мдааам,искам само да спомена,че от как се помня БМВ е в кръвта ми,в душата ми...От три години имам книжка,но от 5 месеца имам кола..и не каква да е,а БМВ.Не е мощно,но все пак е БМВ, това е моята мечта,а и ми е първата кола в живота.Връзвам се на злобните коментари на разни "БМВ ентусиати" с по-мощни бимерчета,че тия,видиш ли,100те "дръгливи" коня нищо не правят,кошник била и т.н...Кофти ми става,наистина,но това е моята кола,това е моето БМВ...друго не ме интересува!
Та мисълта ми беше,че за всичко си има време.И аз исках като взема книжка веднага да се метна на БМВ.По редица причини не си взех веднага кола,почаках си три годинки,но сега ми е сладко.Исках 320ка купе,но все отнякъде трябва да се започне,в крайна сметка.
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 25 Яну 2008, 15:32

Не се товари пич :D
Всичко с времето си - щом така се налага Пунто да е, поне няма да си пеша.
Бачках доста и си купих една Б4-ка , но след време реших, че това нещо
само бръмчи, а не върви ........
Хванах се по сериозно в ръце изкарах пари купих си Е34 и се родих, подарих Б4-ката на бащата и сега съм рахат!

Щом гониш някаква цел рано или късно ще я постигнеш :!:
Всичко с времето си ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 26 Яну 2008, 0:44

Братле, адския сектант си :) Но пък пълниш душите на много от нас. Така като гледам от мненията повечето сме тръгнали от там от където си ти сега. Когато гониш целите и мечтите си с желание и хъс винаги ги постигаш рано или късно. Желая ти час по-скоро да се качиш на някое купе-зверче :) И това " Една разбита детска илюзия... " не е точно така.. просто е на изчакване :yes:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Яну 2008, 1:07

Сектаааааааааа :mhihi:
Спокойно, ако много искаш нещо винаги може да направиш труда и да го постигнеш. Друг въпрос е, че после искаш повече, ама тва е нормално :mhihi:

И аз бях така като тебе. В момента в който седнах зад волана на една E36, веднага почуствах магията и усещането и знаех, че това искам и не квото баща ми на моменти се опитваше да ми каже да не се мятам веднага на биммера, ма аз не, та не. Или такова или нищо. Донякъде е прав де, ако много не ти пука, може го почупиш и сам да се почупиш. Трябва да си внимателен. Но всъщност наистина, по-добре да очакваш по-малко. Аз отначало си търсех няква 318ка или даже tds и накрая тва купе ми стана първата кола. И да знаеш няма по-хубав момент от първия път когато я подкараш към къщи. Сега съм свикнал, но няма да забравя усмивката ми от първия път, от момента когато отваряш вратата и стъклото пада лекичко до момента в който цъкаш алармата, плафона угасва плавно и стъклата се вдигат. Леле как съм се кефил на тия дребни работи :mhihi: И още ме кефят де ;)
Последна промяна b00st на 26 Яну 2008, 1:30, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d

Мнение от datcho » 26 Яну 2008, 1:14

Ми ние хората (мъжете) сме така :) Завинаги си оставаме деца, просто постепенно започваме да искаме все по - скъпи и по - скъпи играчки.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 26 Яну 2008, 1:26

sonny написа:Пич радвай се, че ти дават Пунтото
Абсолютно ;)
Има хора, на които не дават нищо - визирам мен в случая ;)

Виж кога съм се регистрирал тук... няколко месеца преди регистрацията си само гледах любимата ми кола тогава /E34/ и аз без книжка исках такава кола но... взех книжка и пак няма кола... няма джобни дори/за които ти пишеш по-горе, че си щял да ги гориш за бензин.../, смятай ;)

Ето, толквоа години след регистрацията ми с малко работа и повече мерак си взех Е30, вярно не е Е34, но то се оказа дори по-хубаво! Не е нищо особено, на 200 и кусур хиляди километри е и на 20 и кусур години...но си е мое, лично мое... да се надявам, че по-натам ще има по-нови и по-луксозни и т.н коли
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 26 Яну 2008, 2:32

добре си го написал пич . и аз така кандардисвам дъщеря си за нещо по малко -макар че цял живот съм и обяснявал какво се крие зад марката бмв- и тя ще изкара това лято книжка-- мисля че баща ти не е прав -обещанията трябва да се спазват- аз моето ще го спазя -твърдо бмв. искам да кажа още нещо. понеже всичко което съм- съм постигнал абсолютно сам - смея да твърдя че предпочитам да започна живота си ако имах отново възможност --с малко помощ от тук там--иначе най хубавите години минават в потене ама не в чаршафите....а дали не мисли да те изненада защото оставам с впечатление че сте приятели- --дано--защото и аз замислям нещо такова....моля да ми пишеш на лично някой ден какво е станало.....

Потребител
Аватар

Мнение от maniaka81 » 27 Яну 2008, 0:20

много ме разчуства историята ти.аз съм нов във форума но откакто чета забелязвам че тук хората са наистина много по разбрани от други форуми в които влизам.Искам да ти кажа само да не се отчайваш един ден когато почнеш да изкарваш пари ще си купиш така мечтаната кола.Знам че не ти се чака искаш да е още сега ..но за хубавите неща се иска време :)

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 27 Яну 2008, 0:36

Около година имах твоя стрес ... Близо 2 години минаха от онази злощастна вечер когато влязах тук във форума и ... Имах пари и аз за някаква такава малка колица ,но след една седмица исках друго ... 12 месеца по-късно ,няколко дена след нова година вече се прибирах към нас с нея ... Въпреки косурите си за мен тя беше единствената и неповторима . Ако искаш ми вярвай всяка вечер преди да си легна си мислех как ще обикалям с е36 и малко или много ми ставаше густо . Реших да се оттдам на някой лишения и заделях колкото може повече пари от заплатата ... Е ето сега вече я имам ... Така че дори и да не ти вземат бмв ти имаш основата друга кола ... Ще я продадеш ще събереш някой лев и ще си купиш . Наистина свикни с малката кола за да ти е по-лесно после . :winky:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

ентусиаст
Аватар
Кара: Entwicklung 38
Мечтае да кара: B12

Мнение от 7BREYTON » 27 Яну 2008, 1:42

... добре и правилно е написана темата, болен си от най-приятната болест.... е с изключение (ако не беше някое момиче по което да си
хлътнал но симптомите са близки)
всички тук сме така сигурен съм ... аз в момента съм така ... и то до адска полуда ... но така е трудно е мама му. при мен е дори още по, защото аз имам парите но немога да си позволя адската Е38 , защото имам други
проекти и задължения ... боли ме защото вече няколко ми минаха под носа с добри цени и покзатели ... но стискам зъби, чета за колата и двигателя и се лишавам шне много често дещ от някои удоволствия с цел ден по скоро да се доближа до целта. А тя ще е моя ... един слънчев ден ... мамка му и материалистичен свят, ... мамка им и на германците че правят такива адски коли ...

Предишна

Назад към Извън Темата