Въпрос за превишена скорост в УСА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Въпрос за превишена скорост в УСА

Мнение от Hooligan » 07 Яну 2008, 22:11

Та въпроса ми е към живеещите тук в УСА. Спряха ме с превишена скорост 60 мили над ограничението :confused: при 60 позволвно аз бях с 116 маела. и куката ми даде направо призовка за сьд сега на 23ти. Хубавото е 4е не е в моя щат а в сьседен. ако не се ява какви 6е са последствията и ако се ява какви 6е са последствията.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 07 Яну 2008, 22:54

е ти с колко си карал бе бате с 200 ли не сам запознат с закона на америка но ако питаш неме бегаи на съд защото ако не се явиш много лошо тва не тие българия да не отидеш и ти дадат 30 лв глоба могат и книжката да ти земат а и глоба сигура ще имаш там миатап небива
ИзображениеИзображение
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 07 Яну 2008, 22:57

Няма значение че не си в твоя щат...пак ще ти скъсат шортите....
имах подобен случай....та:
Най-лош вариант: 1 година без книжка и ХХХХ глоба....
Най-добър - правиш се на много разстроен чужденец - ХХХ глоба.

Това е до преценка на съдията...пак добре че си бил в такъв щат че при нас във Вирджиния.....с толкова превишение щеше да спиш в полицията ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Яну 2008, 23:41

намери си един трафик-адвокат да те представя- във твоя случай си е абсолютно задължително и ще си струва там 350-500 кинта дето ще ти излезе.

и въобще не си мисли да не се явяваш- че само по-лошо ще стане...

за бой си... 120 във 60 - да се благодариш че до съдопроизводството не са те затворили ...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 08 Яну 2008, 0:29

я кажи с ква кола тва нарушение?
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hooligan » 08 Яну 2008, 2:31

добре ако не се ява на съд какво 6те стане ?? ще ме пуснат ли по издирване във вси4ки 6тати или само в тоя. аз не си живея на адресната регистрация и тя ми е в друг 6тат. а и най ло6ото в моя слу4ай е 4е ми взеха книжката преди нова година пак за преви6ена скорост и там трябва да се ява на съд, но о6те нямам дата за него :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Яну 2008, 2:59

сигурно натокан голф 1 :mhihi: :mhihi:
може и някое 315 Е30
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 08 Яну 2008, 3:03

Колега ти си як Hooligan.

П.С. В САЩ знам, че не тачат много рецивидистите.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 08 Яну 2008, 4:30

Hooligan написа:добре ако не се ява на съд какво 6те стане ?? ще ме пуснат ли по издирване във вси4ки 6тати или само в тоя. аз не си живея на адресната регистрация и тя ми е в друг 6тат. а и най ло6ото в моя слу4ай е 4е ми взеха книжката преди нова година пак за преви6ена скорост и там трябва да се ява на съд, но о6те нямам дата за него :confused:

Вземи си адвокат, не прави глупости, ако наистина си тук би трябвало да знаеш що за полицейска държава е САЩ. Каквото и да стане поне няма да те издирват.
Ако не си с легален статут може да те депортират в случай, че имаш много нарушения от такъв характер.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 08 Яну 2008, 9:38

Ти гледай да не засечеш без да искаш училищен автобус,във всеки училищен автобус има станция,обаждат се на полицията и те съдят- опит за убийство на дете,ако не вярваш пробвай,тука мамата си трака.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Яну 2008, 18:17

Hooligan написа:добре ако не се ява на съд какво 6те стане ?? ще ме пуснат ли по издирване във вси4ки 6тати или само в тоя. аз не си живея на адресната регистрация и тя ми е в друг 6тат. а и най ло6ото в моя слу4ай е 4е ми взеха книжката преди нова година пак за преви6ена скорост и там трябва да се ява на съд, но о6те нямам дата за него :confused:

ще излезе заповед за арестуване която ще влезе във полицейската им система която от 2005-та е взаимносвързана във всеки щат.

няма да те търсят... до следващия път като те спрат за неработещ фар и като те проверят ще излезе че си търсен за неявяване във съда. и от там нататъка е нанадолнище.

като си такъв състезател, намери си местния чаптър по автокрос и се запиши. полезно е. едно ще начешеш крастата легално, две ще се научиш да караш.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hooligan » 24 Яну 2008, 23:44

Mерси за съвета Аlx ще се запиша. Делото ми мина, влезнах в залата без адвокат, нямаше време да си намера. Но така стана по добре може би...? Съдииката се оказа готина ( едно русо MILF-4e :mhihi: ) Като ме пита виновен или не аз и викам виновен и тя така :shock: и ми вика как така виновен ??? а аз Е то там пи6е със 60 мили над ограни4ението как да кажа Невинен и тя се засмя поиска да ми види иншуранса и ме прати да си платя глобата. отидох на касата пред залата 680 $ и вси4ки доволни. даже и на скул не ме прати, ебати късмета ;)

Сега ще 4акам да ми излезе дата за старото дело за да си взема книжката ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 25 Яну 2008, 1:30

Як късмет, колега. Карай обаче по-леко в бъдеще, че ще попаднеш на някой дато мрази М3 и тогава много лошо :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 25 Яну 2008, 3:24

Cobra написа:Няма значение че не си в твоя щат...пак ще ти скъсат шортите....
имах подобен случай....та:
Най-лош вариант: 1 година без книжка и ХХХХ глоба....
Най-добър - правиш се на много разстроен чужденец - ХХХ глоба.

Това е до преценка на съдията...пак добре че си бил в такъв щат че при нас във Вирджиния.....с толкова превишение щеше да спиш в полицията ;)

То нормално Вирджиния е е..ати полицейския щат...Аз там съм живял доста време в : Манасас, Фредериксбург, Феърфакс, Уинчестър... Един от кофти щатовете...( много черни много нещо ) ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V8 » 25 Яну 2008, 11:30

Още ли не си си купил STI или V1? :mhihi:
по-евтини са от глобата ти два пъти почти :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата