Въпрос за ключ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E-38 E-36
Въпрос за ключ
Колеги здравейте имам питане към комплекта от три ключа има още един пластмасов за какво служи че нещо стана май проблем. 

- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- jasamon
- кандидат ентусиаст
-
maksim_uk написа:имаш два варианта или да не ти пука или да смениш шифара(прередиш) цялата кола по друг ключ
нямам спомен дали със него можеше да се пали колата или е само мостра без имобилайзер
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- dakata82
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW X5
.
колега до колкото знам пласмасовиа клу4 е заготовка като ьоди6 на клу4ар да ти направи нов по него за6тото ако бе6е за палене в сервиз вероиатноста да се с4упи е много голиама докато се опитват да запалиат мисли по патиа на логиката
BMW е съвършена кола эа ценители 

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
Re: .
dakata82 написа:колега до колкото знам пласмасовиа клу4 е заготовка като ьоди6 на клу4ар да ти направи нов по него за6тото ако бе6е за палене в сервиз вероиатноста да се с4упи е много голиама докато се опитват да запалиат мисли по патиа на логиката
не си прав колега

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
При мен тая заготовка, която е без канал/не отваря багажника и жанката/ си е метална има си е емблема-прилича на нормален метален ключ
но имам и още една която е много неудобна за хващане/няма кръгло отгоре/ също е метална, има канал - отключва и пали всичко
може от егн-то да е, но съм сигурен че са метални
но имам и още една която е много неудобна за хващане/няма кръгло отгоре/ също е метална, има канал - отключва и пали всичко

може от егн-то да е, но съм сигурен че са метални
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
аз моя пласмасовия го вкарах запалих колата,после ре6их дая огася и извадя клю4а но неможах
колко се молех като гре6ен дявол
пред дядо господ
.и накрая едвам го изкарах, и от тогава клю4а е вув ку6ти.един савте от мен -него вкарваите вув клю4алки 4е може да се с4упи или заседне както при мен

Ключовете, които идват с колата са 4
Два "master" ключове, които палят двигателя и отключват всичко. Единия е с лампа за осветление или дистанционно за отключване в зависимост от изпълнението
Сивия ключ е "сервизен" т.е. отключва, пали колата, но не отключва жабката и багажника - ползва се като оставиш колата на сервиз или в хотел, на паркинг и т.н.
Пластмасовия ключ е така наречен "ключ за портмоне", т.е. тънък ключ, който може да се носи тогава, когато нямаш място за стандартния (или като резервен) и колата трябва да пали и с него.
В зависимост от изпълнението ключовете могат да са с чип за фабричен имобилайзер или без.
Тук има още инфо по темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E5&start=0
Два "master" ключове, които палят двигателя и отключват всичко. Единия е с лампа за осветление или дистанционно за отключване в зависимост от изпълнението
Сивия ключ е "сервизен" т.е. отключва, пали колата, но не отключва жабката и багажника - ползва се като оставиш колата на сервиз или в хотел, на паркинг и т.н.
Пластмасовия ключ е така наречен "ключ за портмоне", т.е. тънък ключ, който може да се носи тогава, когато нямаш място за стандартния (или като резервен) и колата трябва да пали и с него.
В зависимост от изпълнението ключовете могат да са с чип за фабричен имобилайзер или без.
Тук има още инфо по темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E5&start=0
12 мнения
• Страница 1 от 1