BMW Williams в София

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 23 Май 2004, 19:31

НЕ неможем да награбим всичко! :cry: Днес след сбирката ходих да проверя как стоят нещата с билетите.(Engi благодаря :!: :) )Оказа се че билети изобщо не се продават :evil: Важат само покани :!: :ranting: Явно пак само "елита" на София ще присъства на шоуто.Ако някой може да осигури 20+ покани (примерно) моля да заповяда...

323i Killer
Аватар
Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
Мечтае да кара: G81 M3

Мнение от simple_man » 24 Май 2004, 10:27

Да за съжеление само покани важат!И аз се бях отчаял, но имам едно приятелче който ме пита дали искам да видя Монтоя в шоуто на Слави!?Оказа се че познавал Слави и е взел 2покани!!! :D
Каза ми само че било почти невъзможно да има странични хора, защото има много желаещи, а бройките са ограничени!
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Май 2004, 10:52

:OT:
Слави е фен.....кара 760 iL

:nono: - съвсем "обикновено" 740д :wink: При това не си го кара сам, а го возят. Май Хамъра му е повече на сърце :banghead: Но, мисълта ми беше съвсем различна.
Алианц и Шоуто на Слави добре, но на мен ми е много странно защо Камор не включиха по някакъв начин в тази инициатива :?: :dunno: Не се сещам за по-добра реклама за стартирането на нов официален представител на БМВ от посещението на пилота на БМВ Уилямс в България! :driving: Ясно, че хората, които се занимават с хилядите неща около създаването на такова сериозно предпиятие, включително Туртурело, са адски заети, но си мисля, че каузата щеше да си струва. Ясно е също, че Монтоя няма да остане кой зане колко, но все 1 час, отделен на БМВ феновете можеше да се измисли... Поне това им дължи, като не прави нищо на пистата :box: Поне аз не бих пропуснал подобна възможност, но все пак това си е мое мнение и сигурно има подробности, които не сами известни... :|
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 25 Май 2004, 11:46

По последни данни Монтоя е в София, кацнал е в 11.00 ч., а в момента записват при Слави!!! Където до кобкото разбрах от Италианското посолство са дръпнали повечето покани( не знам защо обаче точно от там :?: ) така че достъпа е невъзможен :(
Ходих до Алианц на Дондуков да питам кога ще е там Монтоя и охраната ме пита Какъв си ти та питаш?? Аз му викам : ФАН, а той се ослуша и нещо смотолеви за 14.00 ч.... А отпред имаше една патрулка, доста го пазят, даже са пратили карабинери италианците. Вероятно след Алианц ще има пресконференция горе в ЕКСПОТО и после ще си ходи човека... а болида май също трябва да е горе на ЕКСПОТО. Това е за сега :)
stay tuned
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 25 Май 2004, 11:59

Lion написа::на мен ми е много странно защо Камор не включиха по някакъв начин в тази инициатива :?: :dunno: Не се сещам за по-добра реклама за стартирането на нов официален представител на БМВ от посещението на пилота на БМВ Уилямс в България! :driving: Ясно, че хората, които се занимават с хилядите неща около създаването на такова сериозно предпиятие, включително Туртурело, са адски заети, но си мисля, че каузата щеше да си струва. Ясно е също, че Монтоя няма да остане кой зане колко, но все 1 час, отделен на БМВ феновете можеше да се измисли...

Пребиваването на Монтоя в България е по заслуга на Алианц, над което хората работят от около три години ... Идването му струва мноооого пари, по причини, които са вътрешно фирмена тайна Камор Ауто нямат достъп до Монтоя. Първоначално трябваше моя милост да вози Монтоя, но плана се промени?! Камор предостави три автомобила за ескорта на Монтоя - сребрист металик Е64 645Ci Cabrio, сива Е65 740d и светло зеленикаво/синя Е66 745Li, които закарахме вчера в НСО да си ги проверяват ...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 25 Май 2004, 14:05

Записа на шоуто бе планиран да започне в 13:00 часа, но както сами се сещате започна с малко (20 минутно) закъснение. Залата беше препълнена с надути чичковци, нахакани лелки и малки сополанковчета.
Гостът дойде, поговориха си със Слави за "нещата от живота", подаръчета, ала бала... книгата за гости и айдееее кой от къде е. Ни болид ни дявол. Не останах доволен от видяното. С тия камери като заобиколят диванчето и бюрото нищо се не види - само гъзовете на маймуните, дето снимат.
Останах доволен само от белет Магаданс - мноооу яки каки, ей! :D

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Май 2004, 15:31

Абе грешкаа, как се набута там :P

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 25 Май 2004, 15:53

Няма страшно, болида няма да го видите в София, освен ако нямате специални покани от Алианц за Експо Центъра. Който е искал да гледа да е ходил примерно до Пловдив, щото тука нема да бъде показан на простосмъртните! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

само покани

Мнение от Любо Мегов » 25 Май 2004, 16:28

само покани момчета ..... :oops: :cry: :cry:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Май 2004, 16:44

Slavi_m написа:НЕ неможем да награбим всичко! :cry: Днес след сбирката ходих да проверя как стоят нещата с билетите.(Engi благодаря :!: :) )Оказа се че билети изобщо не се продават :evil: Важат само покани :!: :ranting: Явно пак само "елита" на София ще присъства на шоуто.Ако някой може да осигури 20+ покани (примерно) моля да заповяда...

аз след като разбрах как стоят нещата и че за пореден път се опозориха нещата ако ше и 100 покани да изрови някой, аз нямам желание да ходя вече - отпишете ме от списъка на желаещите.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Предишна

Назад към Основен Форум