въпрос газова уредба.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
въпрос газова уредба.
Има ли проблем ако на 320 седан се сложи газова уредба а не газов инжекцион? Какви са разликите и някой с обикновенна газ да сподели мнение за поведение на колата разход и т.н.
Благодаря ви предварително.
Благодаря ви предварително.

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
ами аз съм на газ(обикновена) и да ти кажа не съм много доволен, като почнеш ... менене на обороти , гърмежи, не добра работа на мотора, по-слаб вървеж....а за 320 с тея пластмасови колектори хич не е на добре да се слага обикновена газова, разхода ми е около 15, като е препоръчително да се кара на бензин докато мине синята зона на температурата... сега ще направя един експеримент да видя дали има разлика в това дали карам на бензин или на газ(+бензин докато загрее).... ще я засека да видим кво ще покаже(газовата ми излезна 400лв. ако трябваше да е газов инжекцион сигурно трябва да я избивам няколко години та и повече, говоря за моя случай конкретно )... но си мисля че ще съм на нула, като сметнеш и това че трябва по често да сменяш консумативи отколкото на бензин...даже сега зимата карам почти на бензин,че тя докато загрее колата и аз стигам до работата и трябва да я спирам... за 320 е добре да е газов инжекцион но си пресметни колко се кара колата и за колко време ще я избиваш тая газова... и дали въобще ще я избиеш... дано съм бил полезен 

... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Това е за един приятел и го интересува с обикновенната газ какви са разликите и амплитудите в разхода между нея и газовия инжекцион.
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- hrmanolov
- Потребител
-
- Кара: e46 330d 184ks
аэ скоро си сложих гаэов инжекцион и сам много доволен колата е 316 м43 иэлеэе ми 1000лв във варвенето почети не усещам раэлика и раэхода ми е колкото на бенэин 11/12
- KickingKing
- ентусиаст
-
Смисъл има проблем к'вато и газова да слагаш на 6так. По-добре си купи M52B28 и на него сложи, а най-добре S50B30 и нагоре. Те нямат проблеми с работата на газ

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
елее моята в момента харчи 10/100 газ.едвали ще падне на 5/100.всичко по поведението и разхода идва от монтажа.sabi1984 написа:поне 5литра разлика ще ти даде между обикновенната газова и газовия инжекцион![]()
няма смисъл от обикновенна ще ти белее косата

gaz
слагай смело ,няма да си първия ,проблеми може да имаш само ако не са ти в ред токовете и свещите и......... най- важното
-кадърен майстор ,погледни ми галерията .

- ceno83
- младши ентусиаст
-
Благодаря ви !
- lovelyangel.d
- Потребител
-
- Кара: bmw 318i
- Мечтае да кара: Каквото Бог отреди само да е БМВ :)
мммммммм!
Аз пык мисля че на бензин си е най-яко и най-сигурно и че газта само ти прецаква возилото. Но тва си е лично мое мнение и аз никога не бих сложила газова. 

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
като караш бмв не спестявай от парите за бенз , струва ми се безмислено да го съсипваш с тая газ за някой лев по малко после ядовете са доста и ще хвъплиш повече пари за ремонт, аз съветвам да си тачиш мотора от гЪз-та
BMW 318is
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Колега карам вече около 50000км на газ с обикновенна уредба /преди време инжекциона беше много скъп/ и нямам никакви проблеми даже не сам виждал изпарителя
понеже го монтирах в пласмасова кутия слагаи италианска уредба и газ, а по повод това че се износва двигателя нали знаеш на този свят няма нищо вечно p.s разхода ми е около 10/100 ама всичко зависи от стила на каране

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Слагай и не се коси, но да в кадърен майсторът и да не ти хакне някой малък изпарител, че тия 150 магарета искат хранене.
За справка какво се прави на газ виж подписа ми.
За справка какво се прави на газ виж подписа ми.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
ЛИЧНО МНЕНИЕ!!! НИКОГО НЕ АНГАЖИРАМ!!!
Ходя при един майстор във Варна. Човека ми изнесе дълга технически обуснована лекция за двигателя, когато му подаваш ГАЗ-чица... В-е-рвайте ми, на БМВ-то няма да му сложа ГАЗ. За да се движа в хаоса на града, сложих още 500 лв. към тези 1500 за газовия инжекцион и си купих едно Ренде-19 хем и с газово
... Карам го из града ... не го спирам и когато получи инфаркт... го зарязвам. Ама на БМВ-то няма да му сложа ГАЗ
. НЕ СЕ СЪРДЕТЕ, ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ ... ВСЕКИ ДА СИ СЛАГА КАКВОТО ИСКА!!!

Наздраве !!!
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3