Какво мислите за D3ВЕР
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Какво мислите за D3ВЕР

Той е навсякъде!
Той е във всяка тема!
Той НЕ пише постове под 2 листа!

Той е самовглъбен или самовлюбен ?
П.С. Нищо лично към D3BEP, просто той е постоянното присъствие
За последния отговор:
С жена зле, без жена още по-зле.
С полиция зле, без полиция още по-зле.
Последна промяна vlad0 на 24 Яну 2008, 18:51, променена общо 1 път
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
хаха яка тема
по принцип е ок, обосновава се, просто в някои - незнам дали повечето - от случаите аргументите на които се обосновава са грешни и поражда спор
аз лично предпочитам обоснован спор пред четенето на 'счупи се всичко нямам пари за майстор как да го оправя'

по принцип е ок, обосновава се, просто в някои - незнам дали повечето - от случаите аргументите на които се обосновава са грешни и поражда спор

аз лично предпочитам обоснован спор пред четенето на 'счупи се всичко нямам пари за майстор как да го оправя'
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
И според мене си е О.К. човека. Всеки си има право на мнение и по-добре дълги постове от такива само с емотиконки
Иначе най ми е интересно като напише пост , дето го чета поне 20 мин. по некоя мега тъпа тема

Иначе най ми е интересно като напише пост , дето го чета поне 20 мин. по некоя мега тъпа тема

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
за мен си е дразнител
п.с. тая тема по повод разсъжденията му за моторите я пусна 100%, доста ме дразнеше какви ги пише там, но реших че не заслужава да му отговарям

п.с. тая тема по повод разсъжденията му за моторите я пусна 100%, доста ме дразнеше какви ги пише там, но реших че не заслужава да му отговарям

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Оставил ми е положителни впечатления. Което не мога да кажа за тази тема. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
За мен като потребител който повече чете,а по рядко пише този Дзвер е нещо като манна небесна.Досега не съм го видял той да не е компетентен по някаква тема.За всичко има отговор ,а ако мнението му е различно от това на всички останали,още по добре.Така има възможност да напише още много много дълги отговори които аз лично никога не чета,едно защото са страшно дълги и другото е че е като политик-много говори а нищо не казва.Понякога е все едно е на 17 години,друг път на 50,странна работа му са мненията.Обобщено-той е навсякъде,много дълъг и информиран.
Съжалявам ако ще се обиди,това е мое лично мнение,на моменти ми е идвало да го напиша,сега мога,така че-нищо лично.
Съжалявам ако ще се обиди,това е мое лично мнение,на моменти ми е идвало да го напиша,сега мога,така че-нищо лично.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Понякога мненията му са точно в десетката, понякога абсолютно нищо не казва. Наистина странно. Важното в случая е, че човека си има собствено мнение по въпросите и си го защитава, в повечето случай успешно. 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
За мен, в началото ми беше досаден мислех като повечето хора, но имах честта да си пишем няколко пъти и се убедих, че бъркам.
Човека е особено интелигентен, има собствено мнение по повечето въпроси, и умее да го изразява, това че Вие не можете...
и в повечето случай не разбирате какво Ви казва...
А не разбрах какъв беше смисъла на темата, да породи някоя интрижка, да го накара да спре да пише?
Човека е особено интелигентен, има собствено мнение по повечето въпроси, и умее да го изразява, това че Вие не можете...

А не разбрах какъв беше смисъла на темата, да породи някоя интрижка, да го накара да спре да пише?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
мисля 4е не е редно да се обсъжда който и да е 4овек от форума по този на4ин,постави се сега на негово място,аз не го защитавам да не ме разберете погрешно
пс.според мен в тази тема кофти коментари против него ще има доста по малко от положителните
,най-малкото за да не се саздават конфликти 
пс.според мен в тази тема кофти коментари против него ще има доста по малко от положителните

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
принципно,само принципно питам как реши то4но него да обсъждашxterminat0r написа:ооо за последните 2 поста ...
темата не е за спекулации![]()
както виждате има разнообразни отговори.
Тук е извън темата и може да се пише каквото си искам /горе-долу/ а и не обиждам никого.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
- Код: Избери целия код
Споделям мнението му в много от случаите
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
... A моето е че с такава тема и обсъждане не мен, а себе си излагат на показ.
Това е и причината да не словоблудствам в тази тема.
Иначе отдавна съм я видял и ми е разцъфнала картинка. Мога да посоча лично всички - без един - откъде им идват мненията.
Намесвам се обаче само защото виждам намеса на модератор.
МОЛЯ, не затваряйте тази тема. Така и така вече я има и е предизвикала голям интерес.
Да видим докъде ще откара. А за решението ще помислим. Нам джокер не ни требе.
Това е и причината да не словоблудствам в тази тема.
Иначе отдавна съм я видял и ми е разцъфнала картинка. Мога да посоча лично всички - без един - откъде им идват мненията.
Намесвам се обаче само защото виждам намеса на модератор.
МОЛЯ, не затваряйте тази тема. Така и така вече я има и е предизвикала голям интерес.
Да видим докъде ще откара. А за решението ще помислим. Нам джокер не ни требе.
Re: ..
err0r написа:bavareca_86 написа:мисля 4е не е редно да се обсъжда който и да е 4овек от форума по този на4ин,постави се сега на негово място
Тва е моето мнение!!!
Абсолютно правилно!!!
Как може да обсъждам човек който дори не съм виждал наживо

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3